Faʻaopoopoina faʻamatalaga i luga o le ZyXEL Keenetic routers

Evernote ua taua e uiga i la tatou 'upega tafaʻilagi e silia ma le tasi. Ma e le o se mea e ofo ai, ona o le lauiloa tele, talafeagai ma sili atu ona aoga o lenei auaunaga. Ae ui i lea, o lenei tusiga e itiiti lava se isi mea - e uiga i tagata tauva o le elefane lanumeamata.

E taua le matauina talu ai nei, o lenei autu e matua taua lava e fesootaʻi ma le faʻafouina o le faiga faʻavae o le tau o le kamupani. O ia, tatou te manatua, ua amata ona faaitiitia le faauo. I le kopi saoloto, o le fesoʻotaʻiga o loʻo maua nei i le va o masini e lua, lea ua avea ma vaovao mulimuli mo le tele o tagata faaaoga. Ae o le a se mea e mafai ona sui ai Evernote ma e mafai i le mataupu faavae ona maua se isi mea e sili ona lelei? O le taimi nei ua matou iloa.

Google tausia

I soo se tulaga, o le mea sili ona taua o le faʻatuatuaina. I le polokalama faakomepiuta, e masani ona fesoʻotaʻi ma le tele o kamupani. E tele a latou atinaʻe tomai, e lava a latou mea faigaluega e suʻe ai, ma ua faʻauluina le au. O nei mea uma e le gata ina faʻamalosia ai le atinaʻe o se oloa lelei, ae ia tausia foi, ma i le tulaga o faafitauli, vave ona toe faʻaleleia faʻamaumauga e aunoa ma le faʻaleagaina o tagata faʻaoga. O se tasi o kamupani faapena o Google.

O lo latou tausi - Tausi - sa i luga o le maketi mo le silia ma le tausaga i le taimi nei ma o loʻo fiafia i le lauiloa tele. Aʻo leʻi alu saʻo i le toe iloiloga o avanoa, e tatau ona e iloa o loʻo maua na o talosaga i luga o Android, iOS ma ChromeOS. E iai foi nisi faʻaopoopoga ma tusi talosaga mo masini lauiloa ma se upega tafaʻilagi. Ma o lenei, e tatau ona ou fai atu, faʻatuina ni tapulaʻa.

O le a le mea e sili atu ona manaia, o telefoni feaveaʻi e sili atu ona aoga. Mo i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia ni tusilima lima, lipine leo ma ave ata mai le mea pueata. Pau lava le tutusa ma le upega tafaʻilagi o le faʻapipiʻi ata. Mo isi mea, na o tusitusiga ma lisi. E leai se galuega faʻatasi i faʻamatalaga, leai se faʻapipiʻi o soʻo se faila, leai ni api poʻo o latou tutusa.

Pau lava le ala e mafai ona e faʻasoaina ai au faʻamatalaga o le lanuina o lanu ma pine. Ae ui i lea, e tatau ona viia Google mo, e aunoa ma le faʻateleina, sailiga chic. O lea ua vaevaeina oe i ituaiga, ma igoa, ma i mea faitino (ma toetoe a le mafaaseseina!), Faʻapea foʻi ma lanu. Ia, e mafai ona fai mai e tusa lava pe tele se faʻamatalaga, e faigofie lava ona maua le mea e te manaʻomia.

O le mea lautele, e mafai ona tatou faʻauʻuina o Google Keep o se filifiliga sili ona lelei, ae pe afai e te le fatuina ni faʻamatalaga faigata. I le na o le tuʻuina atu, o se mea faigofie ma vave tele, lea e le aoga le faʻatali mai le tele o galuega.

Microsoft OneNote

Ma o le auaunaga lenei mo le tusia o faʻamatalaga mai se isi IT IT - Microsoft. OneNote ua leva ona aofia ai i le ofisa o le ofisa o le kamupani lava e tasi, ae o le auaunaga ua na o se mea lata mai nei. E lua tutusa ma leai-Evernote i le taimi lava e tasi.

E talitutusa le tutusa ma foliga ma galuega tauave. E toetoe o tusi lava ia e tasi. O faʻamatalaga taʻitasi e mafai ona aofia ai naʻo le tusi (o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga mo aganuʻu), ae faʻapea foi ata, laulau, sootaga, ata pueata ma soʻo se isi mea faʻaopoopo. Ma i le auala lava e tasi o loʻo i ai se galuega soofaatasi i luga o faʻamaumauga.

I le isi itu, o OneNote o se oloa e matua moni lava. O iinei e mafai ona maua ai le lima o Microsoft i soo se mea: amataina i le mamanu, ma faaiu i le tuʻufaʻatasia i totonu o le polokalama Windows lava ia. I le auala, o loʻo i ai talosaga mo le Android, iOS, Mac, Windows (faʻapipiʻi ma le telefoni feaveaʻi).

O api tusi na liua i le "Tusi", ma faʻamatalaga tusitusia e mafai ona faia i totonu o se cell po o se pule. E faʻapitoa foi ona aoga le faʻasologa o ata, lea e galue i luga o mea uma. Faʻasalaga, o lo oi ai sau pepa pepa laititi - tusitusi ma tusi se mea, i soo se mea.

Faʻamatala faigofie

Masalo o le igoa o lenei polokalama e tautala mo ia lava. Ma afai e te manatu o Google Keep o le a le faigofie i lenei iloiloga, ona e sese lea. Faʻamatalaga faigofie e faigofie i le uiga o le ita: fatuina se tusi fou, tusi ai se tusi e aunoa ma se faʻapipiʻiina, faaopoopo ni pine ma, pe a tatau ai, fatuina se faamanatu ma auina atu i uo. O le mea uma, o le faʻamatalaga o galuega tauave na sili atu nai lo se laina.

Ioe, e leai ni mea faʻapipiʻi i tusi, tusilima, api ma isi "fuss". E na ona e fatuina se tusi faigofie ma o le mea lena. O se polokalame sili mo i latou e le manatu e tatau ona faʻaalu le taimi i le atinaʻe ma le faʻaaogaina o auaunaga lavelave.

Nimbus Note

Ma o le oloa lenei a le tagata e ona le fale. Ma, e tatau ona ou fai atu, o se oloa lelei tele ma ni nai tupe meataalo. E masani ona i ai tusi, pine, faʻamatalaga tusitusia ma le tele o avanoa mo le faatulagaina o tusitusiga - o nei mea uma ua uma ona matou vaaia i le Evernote tutusa.

Ae o loo lava foi ni fofo tulaga ese. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, se lisi eseese o mea uma faʻapipiʻi i totonu o se tusi. E aoga lenei mea, ona e mafai ona faʻapipiʻi faila o soʻo se faatulagaga. Ae e tatau ona e manatuaina o le free version o loʻo i ai se tapulaa e 10 MB. E tatau foi ona e matauina o le-i-le-lisi lisi. E le gata i lea, o nei mea e le o ni faʻamaumauga eseese, ae o faʻamatalaga i luga o le faʻamatalaga lata mai nei. E aoga pe afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatala le galuega faatino i totonu o se tusi ma manaʻo e fai ni faʻamatalaga e uiga i suiga o le a oʻo mai.

Wiz faamatalaga

O lenei faʻatauvaʻa o tagata atiae mai Saina e taʻua o se kopi o Evernote. Ma e saʻo lenei mea ... ae na o se itu. Ioe, iinei foi api, pine, faʻamaumauga ma isi mea faʻapipiʻiina, seleni, ma isi. Ae ui i lea, e tele foi mea manaia iinei.

Muamua, e taua le matauina o ituaiga tulaga e le masani ai: Log Log, Meeting Note, etc. O ni mamanu patino nei, o lea o loʻo avanoa mo le totogifuapauina. Lona lua, o lisi o galuega e tosina i ai le tosina atu, lea e mafai ona tuu i luga o le komepiuta i se isi faamalama ma faatulaga i luga o faamalama uma. Lona tolu, o le "laulau o mataupu" o loʻo tusia - afai ei ai ni ulutala, o le a otometi lava ona faʻamafaʻainaina e le polokalama ma avanoa e ala i le kilikiina o se button faapitoa. Lona fa, "Text-to-speech" - fai mai le filifilia poʻo le tusi atoa o lau tusi. Ma le mea mulimuli, e taua le matauina o afifi o faʻamaumauga, lea e talafeagai pe a galulue ma nisi oi latou i le taimi e tasi.

Faʻatasi ma se telefoni feaveaʻi, o le a foliga mai o se mea sili lea i Evernote. Ae paga lea, e aunoa ma se "ae" e lei faia iinei. O le toe taui o le WizNote o le sili ona leaga o le faʻatasiga. O se lagona faapea o loo i ai le aufaigaluega i le pito sili ona mamao o Saina, ma o le avanoa i ai latou o loo faia i le auala e ui atu i Antarctica. E oo lava i ulutala na teuina mo se taimi umi lava, ae le o le taua o mea o loʻo i totonu o faʻamaumauga. O se alofa, aua o le totoe o le salu e matua lelei.

Faaiuga

O lea la, na matou feiloai i le tele o analogues o Evernote. O nisi e matua faigofie lava, o isi e kopiina le tauvaga a le tauvaga, ae e le masalomia, oi latou taitoatasi o le a maua lana au maimoa. Ma e leai lava se mea e fautuaina - o lau lava filifiliga.