DP Animation Maker 3.4.4

Masalo o le faatupuina o mea e ono foliga mai e faigata. O le mea moni, e matua faigofie lava ona fai na vitio, ma afai e te manatu i se isi itu, e le masani oe i le DP Animation Maker. Faatasi ai ma lenei potu faigofie faigofie e mafai ai ona e fatuina se ata faigofie ma ata vitio.

O le DP Animation Maker o se polokalama faigofie-e faʻaaogaina lea e mafai ai ona e fatufatuina se ata faʻafiafia mo se upega tafaʻilagi, se taaloga poʻo se isi lava mea. E le tele ni galuega e pei o le Synfig Studio, ae o lona itu e ese lava.

Faʻaosoina faataitaiga

Afai e te le iloa pe aisea e te manaʻomia ai lenei polokalama, ona e manaʻomia lea ona e tatalaina se faʻataʻitaʻiga faataitai na faia i totonu. Faʻailoa faataitaiga sili ona faigofie, lea e taʻu mai ai le fua o le gafatia o lenei oloa.

Faaopoopoina o Ata

O le mafuaʻaga tonu o le polokalame e faʻamoemoe i le fatuina o se ata faʻalauiloa, poʻo le faia o se kilia mai ata vitio patino. E mafai ona faia slides mai ata masani i luga o lau komepiuta e ala i le faʻaopopoina i le tusi talosaga. E mafai foʻi ona e faʻaopoopo se pusa atoa i ata.

Toe suia suiga

E mafai ona e filifilia se ata mo le talaaga o lau animation ma faʻaeʻeina i luga o se tulaga faapitoa, fai mai, o le aʻafiaga o le vai i luga o le fogaeleele.

Faaopoopo le animation

E mafai ona e faʻaopoopo le faʻalauiloa i lau talaaga, mo se faataitaiga, e ala i le faaopoopoina o se aeto felelei poʻo se fetu susulu. I totonu lava o le faamalama lava e tasi o palasi mo le ata, lea e gaoioi foi.

Faaopopo avanoa patino

Afai na e faia muamua se animation i se isi polokalama, ona mafai lea ona e faaopoopo i ai iinei.

Faʻamatalaga faʻamuamua

I le faamalama o le folasia e mafai ona vave alu i le nofoaga o lau ata e te manaʻomia.

Taimi faʻasalalau

O le taimi o le faʻaali mai poʻo le mou ese atu o le faʻataʻitaʻiga e matua mafai ona faʻasalalau.

Faʻatonu ata

E mafai ona faʻamaonia le mea pueata pe mafai ona e tuʻuina atu se ala e alu ai.

Timeline

O lenei fasi pepa iinei e matua le talafeagai, ma e leʻo manaʻomia. Faatasi ai ma oe e mafai ona e setiina le taimi amata o le faʻafiafiaga ma lona iuga.

Suia le pa

I totonu o lenei laulau e mafai ona e faʻasalalau ai lau faʻalapotopotoga filifilia. E mafai ona e suia toetoe lava o tafaoga uma a le polokalama.

Felauaiga i fafo atu

E mafai ona faʻaolaina animation i 6 fomu eseese, e aofia ai le .exe.

Faamanuiaga:

  1. Faiva o le puleaina
  2. Faʻamatalaga faigofie foliga
  3. Le tele o fua faʻatatau

Faʻafitauli:

  1. Taimi faʻavasega tumau
  2. Leai se faʻamalosi

O le faia o le DP Animation Maker o se meafaigaluega sili ona lelei mo le fausiaina o se ata faʻaalia poʻo se ata mai ata. E tele naua mea faigaluega saunia mo le galulue faatasi ma le polokalama, ae e mafai foi ona e faʻaaogaina oe lava. Faʻaiʻuga: E tele mo i latou e fia fatuina se taaloga 2D ma se faʻalauiloa faʻalauiloa.

Tikiaina le Faʻamatalaga o le Faʻatinoga o le DP Animation

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Pepa Faʻamalosi Laiti Taʻaloga taʻavale Faʻamaumauga o mea na faia Ata faʻasolosolo ata faʻapipiʻi pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le faia o le DP Animation Maker o se polokalama faigofie ae sili ona aoga mo le fatuina o le faʻaoga e faʻavae i luga o ata ma ata numera.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2003, 2008, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Papamaʻa
Tau: $ 38
Toa: 14 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.4.4