Polokalame mo le fausiaina o fale

O taaloga komepiuta Minecraft i tausaga taʻitasi e maua ai le lauiloa i tagata taaalo i le lalolagi atoa. O le ola nofofua e le toe fiafia i soo se tagata ma sili atu ma sili atu tagata taaalo i luga o le initaneti. Ae ui i lea, o se tulaga masani Sitivi mo se taimi umi e le fiafia i ai, ma ou te manao e fatuina lau oe lava tulaga ese o le paʻu. O le polokalama MCSkin3D e lelei mo lenei faʻamoemoe.

Faʻatinoga o galuega

O le faamalama autu o loʻo faʻaaogaina toetoe lava lelei, o meafaigaluega uma ma manuseti e faigofie ona maua, ae e le mafai ona faʻanoanoa ma suia. O le paʻu e faʻaalia e le naʻo luga o se paʻepaʻe paʻepaʻe, ae i luga o le laufanua mai le taʻaloga, aʻo mafai ona liua i soo se itu e ala i le uu o le kuki saʻo. O le tilivaina o le uili e liliu i luga o le ata o le uila.

Pepa ua faʻaaoga

I le le mafai, e i ai se seti o le luasefulu ma le lua ata eseese o ata, lea e faʻavasegaina i totonu o faila. I le lisi lava lea e tasi, e te faaopoopoina oe oe paʻu pe download mai le Initaneti mo le toe teuteuina. I lenei faamalama, ei ai elemene i le pito i luga o le puleaina o faila ma a latou mea.

Vavaeeseina o vaega o tino ma lavalava

O le amio iinei e le o se foliga malosi, ae e aofia ai ni vaega - vae, lima, ulu, tino, ma lavalava. I le faʻamaufaʻailoga lona lua, i tafatafa o paʻu, e mafai ona e faʻamalo ma mafai ai le faʻaalia o nisi vaega, atonu e tatau ai i le taimi o le foafoaga poʻo le faʻatusatusaina o nisi auiliiliga. O suiga e matauina i le taimi lava lea i le tulaga muamua.

Paʻu paʻepaʻe

O le paʻu lanu e tatau ona i ai le gauai faapitoa. Faafetai i lenei fausaga ma nisi auala, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le lanu atoatoa mo lona paʻu. Malamalama o le paleni e matua faigofie lava, o lanu ma ata e filifilia i le mama, ma afai e tatau ai, e faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga ma le ratio RGB ma le manino.

Laupepa

I le pito i luga o le faamalama autu o mea uma ia e ono manaomia i le taimi o le fatuina o le paʻu - o se pulumu e na o laina laina o le tagata, e le o faʻaalia i tua, faʻatumu, fetuunai lanu, solo, eyedropper ma suia le vaaiga. I le aotelega, e tolu auala e matamata ai le amio, e aoga uma i tulaga eseese.

Manunuʻu

E sili atu le faigofie ona pulea le MCSkin3D i 'aufana, lea e mafai ai e oe ona vave faʻaogaina galuega talafeagai. Faʻatasiga, e sili atu i le luasefulu fasi vaega, ma e mafai ona faʻasalalauga taʻitasi e ala ile suia o le tuufaatasiga o tagata.

Laveina o paʻu

A maeʻa lau galuega faʻatasi ma le poloketi, e manaʻomia ona e teuina ina ia faʻaaogaina i le mekasini a Minecraft mulimuli ane. O le tulaga masani o le faaigoa lea o le faila ma filifili le nofoaga o le a faʻaolaina ai. O le faʻatulagaga iinei e na o le tasi - "Paʻu Paʻa", tatala lea o le a e vaʻaia ai le matamataina o le amio, o le a faʻaaogaina i se mamanu 3D pe a uma ona e alu i le faʻailoga o le taaloga.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E masani ona i ai faʻamatalaga;
  • O loʻo i ai ni paʻu muamua;
  • Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • E leai se avanoa e galue ai faʻamaonia le auiliiliga.

MCSkin3D o se polokalama e leai se totogi e fetaui lelei ma sui o faʻamaumauga masani. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona taulimaina le faiga o le foafoaga, ma e le talafeagai lenei mea pe afai tatou te amanaʻiaina le faʻamaumauga tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga ua saunia.

Download MCSkin3D mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faia o paʻu i Minecraft SkinEdit Totogi pepe

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MCSkin3D - se polokalama e leai se totogi e mamanuina e fatuina ai oe lava paʻu i Minecraft. O loʻo i ai mea uma lava e te manaʻomia, ma e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga e le mafai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Palo
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.6.0.602