Tikiala avetaʻavale mo Asus K53T


E mautinoa o tagata uma lava na oʻo i se tulaga faapena: Na ou faʻalogo i se pese (i luga o le leitio, i totonu o se uō a laʻu taavale, o se nofoaafi, ma isi), ou te fiafia i ai, ae o le igoa na faʻagaloina pe leai foi. O faafitauli faʻapitoa e fuafua e foia le talosaga a Shazam. Ua leva ona masani ai tagata o Nokia Nokia XpressMusic laina. Pe sili atu le lelei poʻo le sili atu ona leaga o le Android version? Vaʻai nei!

Shasa, tatala!

Le upu shazam Faaliliu mai le Igilisi o lona uiga o le "til", o se upu faalilolilo ua masani ai i tatou mai le tala a Ali Babu ma le 40 tagata faomea. O lenei igoa e le o se mea faʻafuaseʻi - o le galuega a le polokalama e foliga mai faʻapitoa.

O le ki tetele i le ogatotonu o le faamalama o loʻo galue e pei o le "sesame" - aumai le telefoni lata ane i le puna musika, taomi le ki ma pe a mavae sina taimi (fuafua i le lauiloa o le tuufaatasiga) o le talosaga o le a maua ai le iuga.

Ala, o le togafiti taulaitu e le pule aoao - e masani ona faʻamalamalamaina e le tusi le ala saʻo pe le mafai ona iloa le tuufaatasiga. Mo ia tulaga, e mafai ona tatou fautuaina analogs - SoundHound ma TrackID: o nei talosaga e iai isi isi punaoa. Ioe, a aunoa ma le maua i luga o le Initaneti, e le mafai foi ona galue Shazam ma ona uso.

Auiliiliga e uiga i le auala

O musika ua iloa o loʻo faʻaalia e le naʻo se igoa ma se tusiata - o le taunuuga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻasoa atu e ala atu i Viber po o se isi avefeau vave.

I le taimi lava e tasi, na faʻaopoopo e tagata na faia Shazam le tomai e faʻalogo ai i le ala e ala mai i Deezer poʻo Apple Music (Spotify e le lagolagoina i totonu o atunuu CIS).

Afai e faʻapipiʻi le kalani ile tasi o nei tautua i lau telefoni, e mafai ona vave faʻaopoopo mea na maua i lau aoina.

O le faamalama o le iuga o loo faaalia ai foi le vitio sili ona lauiloa faatasi ai ma mea ua iloa mai YouTube.

Mo pese, e oʻo lava ile sili ona taʻutaʻua, o loʻo faʻaalia foi upu i le tele o mataupu.

O lea, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e usuina muamua ma 🙂

Musika mo tagata uma

I le faʻaopoopoga i lana galuega vave, e mafai e Shazam ona filifilia musika mo ia tagata taʻitoʻatasi.

E masani lava, ia faia "Faʻafefiloi" o le tusi talosaga e tatau ona e iloa e uiga i au musika e te fiafia i ai, o lea faʻaaoga atili ai. E mafai foi ona e faaopoopoina ni pese po o ni tusiata lima - mo se faataitaiga, e ala i le sailiga i totonu.

Shazam Scanner

O se mea manaia ma le le masani ai o le talosaga o le vaaia lea o oloa, lea ei ai le logo o le Shazam.

E mafai ona e faʻaogaina lenei galuega e pei o lenei: na e mauaina se pepa lautele o lau tusiata e te fiafia i ai, ma maitauina le logo o le Shazam luga. Siaki i le faʻaogaina o le app - ma e mafai ona faʻatau saʻo tiketi mo lenei konaseti saʻo mai lau telefoni.

Tala faʻatusi

Mo le faigofie o le faʻaaogaina ma le puleaina o taunuuga o suʻega, ua faʻatulagaina e fatuina se faʻamatalaga o auaunaga mo Shazam.

E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se pusameli, e ui e le mafai ona faʻaaoga le talosaga, e pei o le tele o isi, e iloa meli mai Google. Afai e te faʻaaogaina le Facebook, e mafai ona e lesitala i ai. A maeʻa le resitalaina, e mafai ona e faʻasaoina ma maimoa i le talafaasolopito o au suʻesuʻega i lau komepiuta.

Avtoshazam

O le talosaga e mafai ona faʻatulagaina e aunoa ma le galue - o musika uma e taʻalo faʻatasi oe o le a aloaia e tusa lava pe e te alu ese mai le talosaga.

E mafai ona faia lenei mea e ala i le uumi umi o le ki i le faamalama autu, poʻo totonu o le faatulagaga e ala i le faʻaaogaina o le paʻeli tutusa.

Ia faʻaeteete - i lenei tulaga, o le a matua faateleina le faʻaaogaina o le paʻu!

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • Atinaʻe faigofie ma faʻaogaina;
  • Televave ma le saʻo;
  • O se tamaoaiga o avanoa.

Faʻafitauli

  • Aiaiga faʻaitulagi;
  • Totogi i totonu;
  • Le auai o le faasalalauga.

O Shazam i le taimi e tasi, o se faʻalavelave tele, o le faʻafefeina o le auaunaga a le ADP older a Sony. O le taimi nei o Shazam o loʻo avea pea ma faʻaaoga sili ona lauiloa mo le fuafuaina o musika, ma, i lo tatou manatu faamaualalo, ua tatau ai.

Talia Sauzam mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store