Faʻaleleia le lelei o le initaneti

O le vaʻai i le tulaga o le pikauna o loʻo i ai se faʻailoga i le ata ata. Faatasi ai ma le fesoasoani a nai pika faigofie ua fatuina ai mea ofoofogia sili ona lelei. Ioe, e mafai ona e fatuina ia ata i luga o se pepa, ae e sili atu le faigofie ma sili atu ona saʻo le faia o ata faatasi ai ma le fesoasoani a tusitala taʻalo. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou auiliili auiliiliga sui taitasi o ia polokalama.

Adobe Photoshop

O le tusitala lauiloa sili ona lauiloa i le lalolagi, lea e mafai ona galue i le maualuga o pixels. Ina ia fatuina ia ata i totonu o lenei faatonu, na o oe e manaomia le faia o ni nai faatinoga muamua. O mea uma ia e manaʻomia mo le tusiata e fatu ai ata.

Ae i le isi itu, o le tele o galuega e le manaʻomia mo le tusia o le pixel art, o lona uiga e leai se uiga e sili atu le tupe mo le polokalama pe afai o le ae faʻaaogaina mo na o se galuega patino. Afai o oe o se tasi o na tagata faʻaaoga, matou te fautuaina oe e faʻalogo i isi sui o loʻo taulai atu i pika faʻailoga.

Download Adobe Photoshop

PyxelEdit

O lenei polokalame e i ai mea uma e te manaʻomia e faia ai ni atavali ma e le mamafa i galuega e le manaʻomia e le tusiata. O le faʻatulagaga e faigofie lava, i le lanu lanu o loʻo i ai le avanoa e sui ai soo se lanu i le manaʻo e manaʻomia, ma o le saolotoga o le faʻaaogaina o faamalama o le a fesoasoani e faʻasaga le polokalame mo oe.

PyxelEdit ei ai se ata tile-on-canvas, lea e mafai ona aoga pe a fatuina mea faitino ma mea e tutusa. O loʻo maua le lomiga mo le download i luga o le upega tafaʻilagi aloaia ma e leai ni tapulaa e faʻaaoga ai, o lea e mafai ai ona e paʻi atu i le oloa aʻo leʻi faia se faʻatauga.

Download PyxelEdit

Pixelformer

I foliga vaaia ma faʻatinoga, o le sili lenei o le tusitala faʻataʻitaʻi, na o ni nai faʻaopoopoga faʻaopoopo mo le fatuina o ata pika. O se tasi lea o nai polokalama e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi.

E le o faʻatulaga e le au atinaʻe a latou oloa talafeagai mo le fatuina o le pixel art, latou te taʻua o se auala sili e tusia ai logos ma ata.

Faʻalogo Pixelformer

GraphicsGale

Toeitiiti lava o nei polokalama uma o loʻo taumafai e faʻaaogaina se faiga mo le faʻaogaina o ata, lea e masani ona faʻaalia e le talafeagai mo le faʻaaogaina ona o galuega faʻagata ma le le saʻo. I le GraphicsGale, e le lelei tele mea uma i lenei mea, ae o le mea sili e mafai ona e galue e masani lava i lenei galuega.

A o le ata, o mea uma lava e tutusa ma le tele o faʻataʻitaʻifono: o galuega autu, o le lanu lanu tele, o le gafatia e fatuina ni mea e leai ni mea e mafai ona faʻalavelave ai i le galuega.

Download GraphicsGale

Tagata amio

Faigaluega Faigaluega 1999 o se tasi o polokalama sili ona matutua. Na foafoaina e fatuina ai tagata taʻitasi poʻo elemene o le a faʻaaoga mulimuli ane i isi polokalama mo le faʻafiafiaina poʻo le faʻapipiʻi i taaloga komepiuta. O le mea lea, e le talafeagai mo le faia o atavali.

Faatasi ai ma le atinaʻe, e le lelei tele mea uma. Toeitiiti lava leai se faamalama e mafai ona faʻanoanoa pe toe faʻaleleia, ma o le tulaga le faʻaaogaina e leʻo le auala aupito manuia. Ae peitai, e mafai ona faʻaaoga lenei.

Tusia Charamaker

Pro Motion NG

O lenei polokalama e sili ona lelei i le toetoe lava o mea uma, mai i se mafaufauga lelei, e mafai ona tatala ai le televise e tusa lava po o le a le autu i soo se itu ma sui ai le tele, ma faaiu i se masini otometi mai le pipette i le penitala, lea e na o se vaalele faigofie lava.

A leai, Pro Motion NG e na o se polokalama lelei mo le fatuina o pika ata o soo se tulaga. O le kopi o le faamasinoga e mafai ona sii mai mai le ofisa aloaia ma suesueina e fuafua ai le toe faatauina mai o le atoaga kopi.

Download Pro Motion NG

Aseprite

E mafai ona mafaufauina lelei o le polokalame sili ona faigofie ma matagofie mo le fatuina o le pixel art. E tasi se tasi faʻasologa faʻasologa e leai se aoga, ae o nei mea uma e le o aoga uma o Aseprite. O iinei e mafai ona e faʻaleleia ai le ata, ae e le pei o sui o le taimi muamua, e faʻatino lelei ma faigofie ona faʻaaoga. E i ai mea uma e faia ai GIF-animation matagofie.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o le faʻafiafiaga

O le vaega o totoe o le polokalame e toetoe lava a atoatoa: o galuega uma e manaʻomia ma meafaigaluega mo le tusia, se tele o 'olo vevela, fetuʻutuʻutuʻuga fetuʻutuʻutuʻu o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faʻauiga. I le free version e le mafai ona e faʻasaoina poloketi, ae e le afaina ai le faia o se faʻamatalaga e uiga i le masini komepiuta ma filifili ai lona faʻatau.

Tusia Aseprite

I le faaputuputuina, ou te fia matauina o le tele o lenei polokalama e tutusa lava i lona gafatia ma lona aoga, Ae aua nei galo e uiga i vaega laiti, ia o loo i ai ma sili atu le lelei o le polokalama nai lo o latou tauva i le maketi. Iloilo sui uma ao le i faia lau filifiliga, aua atonu ona o le tasi le pu e te alofa ai i lenei faʻatagata ata e faʻavavau.