Fausiaina o se tusi i le Microsoft Word

Afai e le manaʻo le tagata faʻaoga i se faila patino poʻo se vaega o faila e paʻu i lima sese, e tele avanoa e natia ai mai le prying eyes. O se tasi o filifiliga o le setiina lea o se faʻaupuga mo le fale teu. Sei o tatou sailia pe faʻapefea ona tuʻu se faʻaupuga i luga o le polokalama o le archivar WinRAR.

Faʻaola mai le WinRAR pito lata mai

Polokalame o le motusia

Muamua lava, e tatau ona tatou filifilia faila o le a tatou faʻaigoaina. Ma, e ala i le kilikiina o le kī saʻo o le kio, matou te taʻua le lisi autu, ma filifili le mea "Faʻaopoopo faila i le teutusi".

I le matala matala o nofoaga na fatuina e le archive, kiliki i le "Set Password" button.

A maeʻa lena, e lua taimi tatou te ulufale ai i le upega tafailagi tatou te mananao e faʻapipiʻi i luga o le fale teu. E manaʻomia le umi o lenei faʻaupuga ia le itiiti ifo i le fitu faʻamaumauga. I le faaopoopo atu i ai, e tatau ona i ai le faʻaupuga e lua numera ma pito i luga ma laʻititi mataitusi lalata. O le mea lea, o le a mafai ona e mautinoa le puipuiga tele o lau upega tafaivale e faasaga i le hacking, ma isi gaioiga a le tagata solitulafono.

Ina ia natia igoa o le faila i le fale teu mai le prying eyes, e mafai ona e siakia le pusa i tafatafa o le tau "Faanatinati igoa faila". A maeʻa lena, kiliki i le "OK" button.

Ma, tatou te toe foʻi atu i le faʻamaumauga o faʻamaumauga. Afai ua faamalieina i matou i isi uma nofoaga ma le nofoaga na fatuina ai le archive, ona kiliki lea o le "OK" button. I le faʻafeagai, matou te faia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, ma na o le kiliki i luga o le "OK" button.

Sa puipuia le upega tafailagi o le upu password.

E taua le maitauina e mafai ona e tuʻuina se faʻaupuga i le archive i le polokalame WinRAR i le taimi na faia ai. Afai ua uma ona faia le teuina o talafaamaumau, ma e na o le faaiuga na e filifili e setiina se upega tafaila i luga, ona e toe faila lea o faila, pe faapipii le archive i se mea fou.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui lava o le fatuina o se upega tafailagi puipuia i le polokalama WinRAR, o le mea muamua lava, e le o se mea faigata, ae o le tagata faʻaaoga e manaʻomia pea se malamalamaʻaga.