E faʻapefea ona e lesitala i le tagata VKontakte

I le taimi nei, i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, faʻapitoa foi i luga o le tele o nofoaga faapena, e maua e le aufaipisinisi le faiga o le lesitalaina i isi tagata mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, ia faʻateleina le faʻataʻitaʻiga. E ui lava i le lautele o le faʻaaogaina o sea faiga, ae o loʻo i ai pea tagata o le VK.com e le iloa pe faapefea ona fai sao i le itulau a le isi tagata.

Matou te nofo aitalafu i le tagata VKontakte

Ina ia amataina, e tatau ona e gauai vave atu i le mea moni e faʻapea, o le faʻasalaga o loʻo avanoa mo le sili atu i soʻo se tasi e iai sana itulau patino. E le gata i lea, i totonu o le faʻavae o le fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo VK, o lenei faʻatinoga e iai se vavalalata vavalalata ma meafaigaluega na fausia mo le faauoga ma isi tagata faʻaoga.

I le aofai atoa o VK.com e ofoina atu ni ituaiga se lua o le resitalaina, e tofu lava ma mea lelei ma mea le lelei. E le gata i lea, o le filifiliga o le ituaiga o saofaga i le isi tagata e faʻalagolago i le mafuaʻaga muamua lea na taʻitaʻia ai lenei manaʻoga.

Talu mai le taimi o le faʻasalaga e te faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le tagata lava ia o se isi tagata, e faigofie lava ona faʻaaogaina e lenei tagata faʻaaoga uma na e faia.

Vaʻai foi: E faʻafefea ona faʻamaonia VKontakte subscribers

Aʻo le i faʻataunuʻuina faʻamaumauga faavae, ia maitauina, ina ia mafai ona e nofo aitalafu i se tagata i luga o VKontakte, e te le manaʻomia le faʻamalieina o manaoga nei, e fuafua i le ituaiga o saofaga:

  • e le o se tagata e faʻaaogaina;
  • aua le i ai i le lisi o uo a le tagata e faaaogaina.

O le mea e ono mafai ai, naʻo le tulafono muamua e faʻamalosia, ao le isi vaega o le a solia.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona e lesitala i se itulau ile Facebook ma le Instagram

Metotia 1: Faʻasalaga e ala i se uo

O lenei metotia o se auala o le saofaga ma le faʻatonuina o le faaaogaina o le VKontakte Friends functionality. Pau lava le tulaga e mafai ona e faʻaogaina ai lenei auala e leai ni tapulaa e tusa ai ma fuainumera na tuʻuina atu e le VK.com pulega, e le gata ia te oe ae i luga o le tagata e teu ai le saofaga.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le VC ma tatala le itulau o le tagata e te manaʻo e te lesitala.
  2. I lalo o le avatar a le tagata faaaoga, kiliki "Faʻaopoopo e pei o se Uo".
  3. I luga o itulau o nisi tagata faaaoga, e mafai ona suia lenei ki Laisene, pe a uma ona e kiliki lea o le ae iai i le lisi tonu, ae aunoa ma le faʻasalalau o le faauoga.
  4. Le isi e sosoo ai "Na auina mai le talosaga" poʻo "Ua okaina oe"lea ua maeʻa ona foia le galuega.

I tulaga uma e lua o le ae faaopoopo i le lisi o le au fai saofaga. Pau lava le eseesega i le va o igoa nei o le auai poʻo le leai foi o se mataala mo le tagata faʻaoga e uiga i lou manao e faʻaopoopo ia te ia o se uo.

Afai o le tagata ua uma ona e sainia ma le manuia, ua faʻatagaina lau talosaga a lau uo, e mafai ona e logoina o ia i lou le naunau e avea ma uo ma ole atu e tuu oe i luga o le lisi o saofaga e faʻaaogaina ai le faigamalaga vave.

O le faʻaopopo i lau lisi o au uo e maua ai oe i le tele o vaega o tagata o le aufaipisinisi.

  1. E mafai ona e vaʻaia le tulaga o lau saofaga i soʻo se tagata i le vaega "Uo".
  2. Taofi "Fesili a le uo" i le itulau fetaui Olaga faʻaalia uma tagata e leʻi talia lau talosaga a lau uo, faʻaaoga le galuega "Totogi i le Aufaitalafa".

I le faaopoopo atu i fautuaga uma o loʻo taua i luga, e mafai ona maitauina o tagata taʻitasi e te lesitala i, e tusa lava po o le a le metotia, e mafai ona aveesea oe mai le lisi e aunoa ma ni faʻafitauli. I lalo o ia tulaga, e tatau ona e toe faia laasaga mai faatonuga.

Faitau foi: Faʻafefea ona vaʻai mai le itulau VKontakte

Metotia 2: faʻaaoga tusi tusi ma faʻamatalaga

O le metotia lona lua, lea e mafai ai ona e lesitalaina, ua fuafua mo na mataupu pe a le manao se tagata faapitoa e tuʻu oe i le lisi o loʻo manaʻomia. Ae ui i lea, e ui lava i lenei uiga, e te manaʻo pea e te mauaina faʻamatalaga mai le itulau o le tagata ua filifilia.

O le metotia e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le auala muamua e aunoa ma ni aʻafiaga le lelei.

I lenei tulaga, e matua taua lava le faʻamaonia o lau talaaga o loʻo ogatasi ma le uluai taoto, lea na taʻua muamua.

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi VK.com ma alu i le itulau e te fiafia i ai.
  2. I lalo o le ata autu o talaaga, sue le ki "… " ma kiliki i luga ".
  3. Faatasi ai ma mea o loʻo tuʻuina atu, muamua e tatau ona e filifili "Faaopoopo i tusi tusi".
  4. Ona o nei gaioiga, o le ai ai le tagata i au tusi tusi, o lona uiga, o le a mafai ona e vave alu i le itulau o le tagata e manaʻo i ai.
  5. Alu i le faʻailoga ma e ala atu i le lisi o itulau o loʻo taua muamua na filifili ai le mea "Maua mai faʻamatalaga".
  6. Faʻafetai i lenei faʻatulagaina o loʻo i totonu o le vaega "Talafou" o faʻafouga sili ona lata mai o le itulau patino o le tagata o le a faʻaalia e aunoa ma se tapulaa taua.

Ina ia mafai ona malamalama atili i le faʻamatalaga ua tuʻuina atu, e fautuaina oe e faʻaopoopo i luga o le upega tafaʻilagi a matou 'upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
E faʻapefea ona faʻaumatia uo VKontakte
E faʻapefea ona vaʻaia faʻamalologa VK

Ua maeʻaeʻa lenei auala uma e mafai ona fai i le faila o loʻo maua i aso nei. Matou te moomoo mo oe manuia!