Aveese faʻamatalaga i le Skype. Faʻafefea ona fai

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, o se nofoaga o fesoʻotaiga vavalalata a tagata faʻapitoa i latou lava, e maua ai avanoa lautele. O le faʻatulagaga o lenei galuega faatino e mafai ona aofia ai le mafai ona faʻaalia saoloto i faʻamatalaga eseese i lau puipui ae le na o se fesoʻotaʻiga tuusao i itulau o isi tagata faʻaoga.

O auala taʻitasi e tuʻuina atu ai le faʻamautuina o se fesoʻotaʻiga i se tagata faʻaaogaina e le manaʻomia ai oe e faʻaaoga soʻo se tupe faʻaopoopo. Pau le mea e tatau ona e iloa - fegalegaleaiga. O VKontakte fesoʻotaʻiga o loʻo i ai le tele o mealilo faalilolilo, e aofia ai le itu faʻapitoa.

Matou te faailoga le tagata i le VKontakte

O mea uma e te manaʻomia ina ia makaina ai se uo poʻo se isi lava tagata faʻaaoga o le VK.com o le tulaga masani o VK ma o le mea moni o soʻo se Initaneti. E le gata i lea, e tatau ona malamalama lelei o le a le mafai ona e fesoʻotaʻi faʻatasi ma soʻo se tagata faaaoga e aunoa ma se faʻamatalaga, talu ai i soo se tulaga o le a ia maua se faʻamatalaga talafeagai.

O le faʻamatalaga o le tagata na faʻaaogaina i totonu o se faamaumauga i luga o le VK faʻafanua e fetaui lelei ma le mataupu ma le faailoga lava e tasi i ata.

I se tulaga lautele, o le faagasologa o le faailogaina o tagata faaaoga i luga o pou puipui e tulaga ese, aua o mea e fai, e pei o se tulafono, e leai se fesootaiga ma le VK.com faʻamatalaga faʻamaonia.

O faatonuga taʻitasi i le auala e maka ai se tagata i totonu o se talafaamaumau e fetaui lelei mo se ituaiga o faʻamatalaga, pe o se meli i puipui o le lautele poʻo i luga o se itulau patino.

Pe a uma ona faailogaina lenei tagata po o lena tagata, o lona igoa i totonu o le talafaamaumau o le a faailogaina i le lanumoana, o le uiga o sootaga masani i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte.

I aso nei, e lua auala moni mo le faʻamaoniaina o tagata i faamaumauga e faʻapipiʻi i lalo i le faʻaaogaina o galuega tutusa, faatasi ai ma le ituaiga lava o gaioiga ma gafatia.

Metotia 1: faʻaaogaina tusi

O le metotia muamua o le faʻaaogaina lea o le mea e iloagofie ai le tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. O le sailia o le ID o soʻo se tagata e faigofie lava; e le gata i numera, ae o le ulufale atu foi i totonu o Aidi o le a faia.

Manatua pe a faʻaaoga se fesoʻotaʻiga i se faʻailoga o le tagata e faʻaaogaina, nai lo se faʻamatalaga uiga ese, e ono le toe aoga lona faailoga. O le mafuaʻaga lea e fautuaina ai e fuafua muamua le ID o le itulau patino o le tagata aloaʻia.

Faamolemole ia matau o le faafetai i faatonuga ua fuafuaina, e mafai ona e faamaotiina se sootaga e le gata i se tagata faapitoa, ae faapea foi i le nuu atoa.

  1. Alu i le VC site ma filifili le talafaamaumau lea e te manaʻo e fai se faailoga.
  2. O mea o loʻo i totonu o le talafaamaumau e leai se vaega, sei vagana ai le faamalieina o lou manaʻo.

  3. Faʻaalia foi se fesoʻotaʻiga i le tagata i le talafaamaumau e mafai ona fai pe a fai se faʻailoga fou.
  4. I le taimi nei, e tatau ona e filifilia se nofoaga i le faamaumauga lea o le a setiina ai le igoa Igoa o le VK ma faia sikuea sikuea i luga o lena nofoaga, vavae ese e se pa puipui.
  5. [|]

  6. Alu i le itulau o le tagata faʻaaoga poʻo le kulupu, o le fesoʻotaʻiga o le ae faʻamatalaina, ma kopi le faʻailoga tulaga ese.
  7. Pasia le tuatusi kopi o le tuatusi i le avanoa i le va o le sikuea sikuea faʻamau ma le pa puipui.
  8. O le tuatusi e mafai ona i ai, i le atoatoa e tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, o lona uiga, o se seti o mataʻitusi poʻo numera, vavaeʻeseina e se faʻamaualuga. Afai e le mulimulitaʻia nei tulaga, o le a faʻaalia uma tusitusiga tusitusia i le uluai kopi, ae le o se fesoʻotaʻiga matagofie.

  9. Ona manaʻomia lea e oe ma le lima, poʻo le kopiina ma le tufaina, e resitala ai le igoa o le tagata e siakiina poʻo le tagata lautele.
  10. E mafai ona e makaina le faʻailoga atoa o se tasi o fesoʻotaʻiga tele.

  11. O mea uma o loʻo i luma ma le maeʻa o sikuea sikuea o se tulaga faʻapitoa mo le ulufale atu i le autu autu o le faamaumauga. Ona o lenei mea, e mafai ona e faʻamaonia manino se fesoʻotaʻiga e le tasi, ae i le tele o itulau i le taimi e tasi.
  12. A maeʻa sauniuni mo le lomiga, kiliki "Faasaoina" poʻo "Auina atu", faʻalagolago i le ituaiga o faamaumauga, lea e te seti ai le faailoga ile itulau VKontakte.

I lenei mea uma o faʻamatalaga faavae o lenei metotia e muta. E le gata i lea, e mafai ona e fai mai o lenei auala e sili ona talafeagai pe ae manaʻomia le faʻamaonia o se fesoʻotaʻiga i se isi vaega o tagata poʻo se tagata e leʻo i lau lisi o au uo.

Metotia 2: filifili mai le lisi

I lenei tulaga, o le ae manaʻomia ni nai galuega e tutusa lelei ma le auala muamua na faʻamatalaina. O le mea lea, o le ae manaomia foi le muaʻi filifili le faamaumauga lea e te manaʻomia e fai ai se tasi poʻo le tele o faailoga, faʻapea foi kopi o le faʻamatalaga.

O le eseesega autu o lenei metotia o le mafai lea ona faʻaaoga le ata faʻataʻitaʻi o VKontakte mo le resitalaina vave o le igoa e iloa ai ma le igoa o tagata.

E fetaui lelei le faʻatinoga mo le faʻaalia o se sootaga i se tagata faʻaaoga poʻo se nuʻu atoa. O faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga o lau faʻamatalaga ma le itulau faʻamaonia ua matua leai lava, o lona uiga, faʻafetai i le suʻesuʻeina faʻamaumauga a aunoa ma fesoʻotaiga i le 'upega tafaʻilagi lautele, e mafai ona e faʻamaonia soʻo se fesoʻotaʻiga.

  1. Filifili le faʻasalalauga i le mea e te manaʻo e faʻaopopo ai faʻamaumauga ma le susulu lanumoana, fuafua po o fea e tuʻu ai le fesoʻotaʻiga.
  2. Faasolo le faailoga i luga o le komepiuta "@" poʻo "*".
  3. A maeʻa, e tatau i se vaega i lalo ifo ona faʻaalia le sailiga sailiili e iloagofie ai le agafesootai. Fesoʻotaiga VKontakte.
  4. O le sailiga o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le fuataga masani - mai le sili ona lauiloa i le le mailoa, ma mafaufau i le fesoʻotaʻiga tuusao o lau talaaga faʻasalalau ma soʻo se itulau.

  5. Amata amataina le igoa e tagata e faʻaaogaina poʻo le igoa o le nuʻu.
  6. I le mauaina o le itulau manaʻomia i matata, kiliki i luga i le itu taumatau o le kuki e faʻapipiʻi ai le tulafono talafeagai.
  7. O le a le mea o loʻo i luma o le amio "@" poʻo "*", o le faʻamatalaga saʻo lea o le itulau ua faʻamaonia.
  8. I le taimi lava e uma ai le ID, o le igoa o loʻo tusia i puipui, o le a tuʻu i totonu o le tusiga ma faʻalauiloa i le lanu uliuli e tutusa.
  9. I le iloaina o vaega o le tulafono, oe lava ia e mafai ona e ulufale saʻo i le sootaga, faapea foi i le auala muamua.

  10. A maeʻa ona faʻamalamalamaina ID ole manaʻoga, faʻapipiʻi pe lolomiina le ulufale ina ia mautinoa ua saʻo le makaina o le anotusi o le manaʻoga ma mafai ai ona e agai i le itulau e manaʻomia.

O le a faʻaaoga e le tagata ua filifilia le mataala. Afai ua e faamaotiina se nuu, o le a le auina atu le faaaliga, ae o le a le aafia ai le sootaga.

E ui o lenei metotia e tulaga ese i lona lava ala, e tutusa lelei lava ma le auala muamua na faamatalaina. Aemaise lava, e popole i le mea moni e faapea, i itu uma e lua, o le galuega e faʻatautaia ma le faʻasalalau i le lotoifale o le fesoʻotaiga lautele VKontakte.

Manatua o tagata taʻitasi e tusia e oe e mafai ona faitio e uiga i lau ulufale i totonu o aia tatau atoa ma pe afai o le faasea e talafeagai, o le falemeli atoa poo se faailoga o le a faʻamutaina e le pulega.

Matou te moomoo i mea uma e sili ona lelei pe a faʻaaoga soʻotaga. Fesoʻotaiga VKontakte.