Faʻafefea ona sui le laʻau faʻafeiloaʻi i le Windows 7

O le faʻafoega o le upega tafaʻilagi a le VKontakte e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faaaogaina le tomai e faʻapitoa a latou lava aufaasālalau, amata i le igoa ma faaiʻu i le saini. I totonu o lenei tusiga o le a matou taʻuina atu ia te oe le mea o loʻo e ulufale i ai VK ma le auala e mafai ai ona suia i lona lava faitalia.

Suia le login VK

I le punaoa o loʻo fesiligia, o le saini, i le mea o loʻo i ai, o loʻo faʻaalia ai se faʻailoga tulaga ese URL, lea e mafai ona suia e le tagata faʻaaogaina le tele o taimi pe a ausia nisi tulaga. Mafaufau i mea uma o loʻo taʻua i luga, e le tatau ona e fenumiaʻi le faʻapitoa tulaga tutusa ma le saini o le itulau, talu ai o le ID o se fesoʻotaʻiga faʻafefeteina i le teugatupe o loʻo tumau pea le gaioiga e tusa lava po oa tulaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

I le fesuiaiga masani o tulaga, o se mea e iloagofie ai e masani ona faʻatulaga e pei o le itulau URL.

Faamolemole ia matau o le tele o mataupu o le saini o se vaega lea o faamaumauga resitalaina, mo se faataitaiga, se telefoni poʻo se tuatusi imeli. Afai e te naunau e sui lenei faʻamatalaga patino, ona matou fautuaina lea ia e faamasani i isi tusiga talafeagai i le autu i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Tagai foi:
Faʻapefea ona tatalaina le numera telefoni VK
Faʻafefea ona tatalaina le tuatusi imeli VK

Metotia 1: Ata atoatoa o le 'upega tafaʻilagi

I le atoatoaga o le 'upega tafailagi o le VC, matou te mafaufau i faʻaaliga uma o loʻo i ai e uiga i le faagasologa o le suia o le faʻaoga. E le gata i lea, i lenei ituaiga o VK, e tele lava ina i ai i le aufaitau ia faʻafitauli.

  1. Tatala le lisi autū o le sosaiete faʻasalalau. fesoʻotaiga i le kilikiina o le avatar i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. Mai le lisi pa'ū, filifili "Faʻatonu".
  3. Faaaogaina o le lisi autu o tafaoga i le itu taumatau o le vaega "Faʻatonu"fesuiaiga i le lisi "Aoao".
  4. Faʻasaga i lalo le itulau tatala ma maua le mea. "Tuatusi Itulau".
  5. Kiliki i le sooga "Suiga"i le itu taumatau o le uluai URL.
  6. Faatumu le pusa o faʻamatalaga e foliga mai e tusa ai ma ou lava manaʻoga.
  7. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taumafai e ulufale i lou igoa tauvalaau, lea e masani ona faʻaaoga e fesoʻotaʻi ai i le Initaneti.

  8. Manatua le laina o le tusiga "Itulau Numera" - o le numera iloga faʻaalia o lau itulau.
  9. Afai e faʻafuaseʻi ona e manaʻo e faʻaumatia le faʻasalaga amata, e mafai ona e suia le tuatusi e tusa ai ma le ID, faʻataʻitaʻiina e numera o loʻo taua i le faʻavae o lenei poloka o faatulagaga.
  10. E mafai ona e feagai ma se mea sese e mafua mai i le le saʻo o le faʻamatalaga tusia poʻo lona faʻafaigaluegaina e se isi tagata faʻaaogaina.
  11. Faasolo le faamau "Sui Tuatusi" poʻo "Tuatusi Tuatusi"e faʻaauau ona faʻamaonia le gaioiga.
  12. Faʻaaogaina se metotia talafeagai mo oe, faʻamaonia mea e fai e suia ai le URL, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le lafoina o se feʻau tusitusia faʻatasi ai ma se numera i le telefoni feaveaʻi.
  13. E le o taimi uma e manaʻomia ai faʻamaoniga, ae na o le taimi lava e te leʻi suia ai le faʻailoga a le tagata lava ia o VKontakte mo se taimi umi.

  14. A uma ona e mulimuli i faatonuga, o le a suia le saini.
  15. E mafai ona e siakia le manuia o le suiga e faʻaaoga ai le lisi autu o le 'upega tafaʻilagi. Filifili se mea "My Page" ma vaʻai i le pusa o le tuatusi o le masini.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, afai e te mulimulitai i faatonuga, o le ae le maua ni faafitauli e suia ai lou ulufale.

Metotia 2: Telefoni feaveaʻi

E tele faʻamatalaga o le VC e le faʻaaoga i le faʻaaogaina o le atoaga o le 'upega tafaʻilagi, ae o se telefoni feaveaʻi mo masini feaveaʻi. O se taunuuga, e taua le gauai atu i le iloiloga o le faagasologa o le suia o le faʻasalalauga e ala i le faʻamatalaga faʻamaonia.

O mea e mafai ona tutupu ma isi nuances, mo se faʻataʻitaʻiga, o le toe faʻafoʻiina o le saini i lona uluai kopi i totonu o le talosaga e matua tutusa lelei lava ma le atoatoaga o le faʻafanua.

  1. Tatala le VKontakte telefoni feaveai ma tatala le lisi autu.
  2. Faʻasalalau i le lisi o vaega i le mea "Faʻatonu" ma kiliki i luga.
  3. I le pa poloka "Faʻatonu" maua ma filifili mea "Teugatupe".
  4. I le vaega "Faamatalaga" maua se poloka "Igoa puupuu" ma alu e faasaʻo.
  5. Faʻamau i laina tuʻuina atu e tusa ai ma au filifiliga e uiga i le ulufale.
  6. Ina ia faamaea le faagasologa o le suia o le tuatusi o le itulau, kiliki i le faailoga siaki i le pito i luga taumatau o le lau.
  7. Afai e manaʻomia, ia faia se faʻamaoniga mulimuli o suiga e ala i le tuʻuina atu o le code i le telefoni feaveaʻi.

E pei lava o le tulaga atoatoa o le 'upega tafaʻilagi, o lea faʻamaoniga e tatau ona na o le leai o ni taʻaloga amata e suia ai faʻamatalaga taua o faʻamatalaga patino.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona sui le upu moni VK

Matou te faʻamoemoe na e mauaina se tali i lau fesili ma na mafai ona suia lou saini. Le manuia!