Faʻapefea ona maua lau numera Beeline?

Talofa uo! I le taimi nei, ou te filo mai le autu o le setiina o komepiuta, suʻesuʻeina o sailiga, poʻo mea sese sese. I le faaiuga o le vaiaso na ou feagai ai ma le tulaga e toatele tagata latou te le iloa ni mea le taua e uiga ia latou telefoni feaveai ma e matua leai lava se fesoasoani e tusa lava pe latou te manaomia le sailia o latou numera feaveaʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na e faʻatauina se pepa Beeline SIM i totonu o se tasi o faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaiga poʻo atonu ua leva ona i ai sau kata o lenei faʻalapotopotoga mo se taimi umi. Ua galo ia te oe numera e sefulu o le numera faapelepele, pe ua e le aoaoina foi i latou. I se tasi auala po o se isi, e tulai mai se fesili talafeagai: o le a loʻu numera telefoni?

O le anotusi

  • 1. Faʻapefea ona maua lau numera Beeline i lau telefoni?
    • 1.1. Faigofie
    • 1.2. Valaau i se uo
    • 1.3. Faʻapefea ona suʻe lau numera o le Beeline e faʻaaoga ai le USSD
    • 1.4. Faʻafefea ona suʻe lau numera i le SMS
    • 1.5. Faaaogaina o numera tautua
    • 1.6. Tala patino
  • 2. Faʻapefea ona sailia lau numera Beeline i luga o lau laulau?
  • 3. Faʻapefea ona sailia le numera o le SIM i le modem USB

1. Faʻapefea ona maua lau numera Beeline i lau telefoni?

E i ai nai auala faigofie e sailia ai lau numera telefoni mai lau kamupani kamupani Beeline. I lenei tusiga o le a ou mafaufau i le autu autu e 6:

1.1. Faigofie

Afai o oe o se tagata e le mautonu ma teu pepa uma i le fale, ona e mautinoa lava lea amata le teutusi (poʻo le konekarate ma le tagata faʻatautaia) lea o loʻo i ai faʻamatalaga uma: lau numera, PIN-code, numera faʻafuaseʻi.

1.2. Valaau i se uo

Luʻi se uo ma ole atu e faʻasino lau numera, lea o le a fuafuaina pe a e valaʻau. E mafai ona e tusia i se tulaga faapitoa "laʻu numera" i totonu o le telefoni o lau telefoni. O lenei galuega e toetoe lava o telefoni faʻaonapo nei.

1.3. Faʻapefea ona suʻe lau numera o le Beeline e faʻaaoga ai le USSD

O se tasi o filifiliga sili ona faigofie ma faigofie faʻaoga o le USSD talosaga. Aua e te fefe i lenei faʻapuupuuga. USSD ua naʻo se auaunaga faʻapitoa mo soʻo se telefoni feaveaʻi, e mafai ai ona vave fesoʻotaʻi ma le tagata faʻatautaia i savali pupuu.

O le mea lea, mo le fesootaiga "Beeline" e faʻaaoga ai le autu autu *110*10#, mulimuli ane e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e taomi ai le ki i lau telefoni. A maeʻa se faʻatali puupuu, e aliali mai se savali e uiga i le faʻatinoga o le talosaga i luga o le lau, ona faʻamatalaina ai lea o faʻamatalaga talafeagai. O lenei tautua e leai se aoga ma e leai se tapulaa faʻaaogaina. O lenei auala e mafai ona e maua ai lau numera, e tusa lava pe leai ni tupe i luga o le kāti SIM. E masani lava o lenei numera ua maeʻa i le mafaufau o le kalama SIM i lalo o le igoa "Paleni".

TAITAI! O lenei metotia e le fetaui mo fua faʻatatau.

1.4. Faʻafefea ona suʻe lau numera i le SMS

Matou te pasia le numera i luga o le komepiuta 067410 ma taomi le ki o le telefoni. Ole masini tali a le tagata faifaʻatasiga o le a ia faʻamauina le valaau ma lafoina se feau i lau numera i le tali. Faasao ina ia e le toe faʻaumatia le taimi.

1.5. Faaaogaina o numera tautua

Tasi auala e maua ai lau numera valaau i le nofoaga autu o tautua a tagata faatau. E mafai ona faʻaaoga lenei mea pe afai e le o maua isi metotia i le taimi nei. Talosaga 0611 mai le telefoni feaveai ma le lolomiina "valaau". Faatali mo le tagata e tali mai (e masani lava e vave tele).

Ia saunia mo le mea moni e mafai ona talosagaina oe e taʻu se upu faʻamaonia (e masani ona ulu atu i se konekarate ma se kamupani e tuʻuina atu fesoʻotaʻiga pe a fai) pe a le maua le upu faʻailoga (galo, leiloa le konekarate).

E mafai ona e faʻaaoga lenei metotia e tusa lava pe leʻi faʻaaogaina le SIM mo se taimi umi ma ua lokaina.

E mafai foi ona e teu le numera 8 800 700 00 80 ma le "luitau". Ole numera o le nofoaga autu o fesoʻotaʻiga lautele "Beeline". I le masini tali, filifili le vaega manaomia, o le a faʻafesoʻotaʻi oe ma le tagata faʻapipiʻi. E mafai ona ia faia se fesili e uiga i le fuainumera poʻo soʻo se isi lava auaunaga a le kamupanī.

1.6. Tala patino

Mo le faʻaaogaina o lau oe lava tala, e tatau ona e faia se resitara vave i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Beeline - beeline.ru. O taimi uma e te asiasi ai, o le ae maua se faʻaupuga tasi i lau telefoni. E le faigofie, ae saogalemu. E le gata ina mafai ona e iloa paleni, ae vaʻai foi i lau fuafuaga o le faasologa o tau, fesuiaiga pe a tatau ai, faʻafesoʻotaʻi pe vavae ese le tele o auaunaga mai le kamupanī, pulea lau tupe faʻaalu, maua faʻamatalaga auiliili faʻamatalaga ma sili atu.

2. Faʻapefea ona sailia lau numera Beeline i luga o lau laulau?

O le auala faigofie lava aveese le SIM card mai le laulau i le telefoni feaveaʻi ma faʻaaoga soʻo se fautuaga i luga.

Afai e le mafai lenei mea pe e te le manaʻo e toso mai se kata SIM, ona e alu lea i le masini masini, filifili laina "Faʻatonu", ona "E uiga i le masini". I le "Cellular Data Number" o le a mafai ona e vaʻai i lau numera o le SIM. E tele naua mea e gaosia i le laulau, o lea e eseese ai galuega ma le igoa o mea i totonu o tulaga.

E mafai foi ona e faʻapipiʻi le app aloaia mo iOS poʻo le Android.

3. Faʻapefea ona sailia le numera o le SIM i le modem USB

Ioe, e sili atu ona faigofie le faʻaofiina o se kata SIM i lau telefoni pe tilotilo i le numera o le konekarate. Ae o loʻo i ai se isi auala. Ina ia faia lenei mea, tatala le "USB-modem" i luga o lau komepiuta. I le "Account Management" tab, kiliki i le "My Number" button. I lenei faamalama, kiliki le ki "Aoao numera." O lea e te maua se SMS i le telefoni. I le auala, o lenei auaunaga i Rusia o loo saoloto pea.