Faʻafefea ona faʻaateleina le saoasaoa o itulau faʻaleleia e faʻaaoga ai PageSpeed ​​Insights

E te manaʻo e liua i se ata o se tagata lauiloa, faʻaali oe lava i se mea malie pe le masani ai, suia lau ata o au uo? E masani lava, Adobe Photoshop e faʻaaogaina e suia ai foliga, ae e faigata le malamalama i le polokalama, e manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o masini ma meafaigaluega i luga o le komepiuta.

Suia foliga ma ata i luga o le initaneti

O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i nofoaga le masani ai o le a mafai ai i le taimi moni ona suia le tagata i le ata ma se isi. O le tele lava o punaoa e faʻaaogaina ai foliga, e mafai ai e oe ona fetaui lelei le ata fou i totonu o le ata. A maeʻa le gaioiga, o le ata e tuʻuina atu i le faʻasaʻoina vave, ona o le mea e gaosia o le mea sili lea ona faʻatino.

Metotia 1: Atapia

E mafai e le failautusi faʻataʻitaʻi ma le faʻatinoina o le galuega a le Faʻasologa ona maua ni nai laasaga ma ni nai sekone e suia ai foliga i le ata. O mea uma e manaʻomia mai le tagata faʻaaoga o le faʻapipiʻiina lea o se ata autu ma se ata o le a avea ai se foliga fou, o isi gaioiga uma lava e faʻatinoina.

Taumafai e filifili foliga sili ona talitutusa (i le lapoa, foliga o le mata, lanu), a le o lea, o le faʻaaogaina o le fegasoloaiga o foliga o le a matua matauina lava.

Alu i le 'upega tafaʻilagi

  1. I le eria "Ata autu" matou utaina le uluaʻi faʻataʻitaʻiga pe a fai e tatau ai ona suia le tagata, i le uʻuina o le ki "Filifili se ata". O le polokalame e mafai ona galue ma ata mai se komepiuta ma ata i luga o le initaneti, i se faaopoopoga, e mafai ona e pueina se ata e faʻaoga ai se webcam.
  2. Faʻaopoopo se ata e faʻaaoga ai se foliga fou - mo lenei mea matou te kiliki foi "Filifili se ata".
  3. Faʻatoʻa le ata, pe a talafeagai ai, poʻo le tuu iai e le suia (aua nei paʻi i faailoga ma na o le kiliki i le faamau "Vaomatua").
  4. Tuu se faailoga i luma o le mea "Faaaoga le lanu e fai ai le ata".
  5. Kiliki le ki "Fausia".
  6. O le gaioiga o le a faia aunoa ma le otometi; a maea, o le a tatalaina le ata mulimuli i se faamalama fou. E mafai ona e sii maia i lau komepiuta i le kilikiina o le ki. "Download".

O le saite e suia ai foliga talafeagai, aemaise lava pe a foliga tutusa, susulu, eseesega ma isi matāʻupu. O le fatuina o se mea e le masani ai ma le faʻamaonia o le faʻavaeina o le auaunaga e fetaui ma le 100%.

Metotia 2: Makeovr

O le gagana faʻaPeretania Makeovr e mafai ai ona e kopiina se foliga mai le tasi ata ma faapipii i se isi ata. E le pei o punaoa ua mavae, e tatau ona e filifilia le vaega e teu ai, filifili le tele o foliga ma lona nofoaga i le ata mulimuli oe lava.

O le le lelei o le auʻaunaga e aofia ai le le lava o le gagana Rusia, ae o galuega uma e faʻaogaina.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Makeovr

  1. Ina ia lafoina ata i luga o le saite, kiliki i luga le ki. "Lau Komipiuta", ona - "Iloiloga". Faʻamatala le auala i le ata na manaʻomia ma i le pito kiliki i luga "Auina atu le ata".
  2. Fai galuega faʻapitoa e ave ai le ata lona lua.
  3. Faʻaaoga faailoga, filifili le tele o le nofoaga e vavae.
  4. Tatou kiliki "fefiloi lima tauagavale ma lauulu saʻo", afai e te manaʻomia le fesiitaiga o foliga mai le ata muamua i le ata lona lua; tulei "fefiloi foliga saʻo ma lauulu agavale"pe afai tatou te faʻafeiloaʻi foliga mai le ata lona lua i le muamua.
  5. Alu i le faamalama o le faatonu lea e mafai ona e gaoioi ai le mea na vaeluaina i le nofoaga manaomia, toe fetuunai ma isi vaega.
  6. A maea, kiliki le faamau "Faauma".
  7. Filifili le mea sili ona talafeagai ma kiliki i luga. O le a tatalaina le ata i se lisi fou.
  8. Kiliki i luga le ata ma le kiliki saʻo ma kiliki "Save image as".

O le tuʻuina atu i le faila a Makeovr e sili atu le moni nai lo le Photofonia, o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua. E le afaina ona o le leai o se faʻasalaga faʻapitoa ma meafaigaluega mo le fetuunaiga o le malamalama ma le eseesega.

Metotia 3: Faceinhole

I luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e galue ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, lea e na o le faʻaofiina o foliga e manaʻomia. I le faʻaopoopoga, e mafai e tagata faʻapitoa ona faia a latou lava faʻataʻitaʻiga. O le faʻagasologa mo le suia o foliga i luga o lenei punaoa e sili atu le faigata nai lo auala o loʻo faamatalaina i luga, ae e tele naua mea e avanoa e mafai ai ona e filifilia foliga fou e pei ona mafai ai i le ata tuai.

Le leai o se tautua o le le lava lea o le gagana Rusia ma le tele o faʻasalalauga, e le afaina ai le galuega, ae o le a faʻaitiitia ai le faʻatauina o le punaoa.

Alu i le upega tafaʻilagi a Faceinhole

  1. Matou te oi le saite ma kiliki "FAʻAMATALAINA O VAEGA O LENEI KOMENI" e fatu ai se mamanu fou.
  2. I le faamalama e tatala, kiliki le ki "Upload"pe afai e te manaʻomia le failaina o se faila mai lau komepiuta, poʻo le faaopoopo mai i le Facebook social network. E le gata i lea, o le saite e tuʻuina atu ai i tagata e faʻaaogaina ata e faʻaoga ai se 'upega tafaʻilagi, e sii mai le sootaga mai le Initaneti.
  3. Oti ese le vaega o le a tuu ai foliga fou, e faʻaaoga ai faailoga faʻapitoa.
  4. Push button "Faauma" mo le teuteuina.
  5. Faʻasaʻo le mamanu pe faʻaauau pea ona galue ai. Ina ia faia lenei mea, tuu se faailoga i se itu "Ou te fiafia e tausia lenei vaaiga patino"ma kiliki "Faaaoga lenei tulaga".
  6. Matou te utaina le ata lona lua o le a ave ai le tagata.
  7. Faʻateleina pe faaitiitia le ata, sui, suia le malamalama ma le vaʻesea faʻaaoga le vaega saʻo. I le faaiuga o le teuteuina, kiliki le faamau "Faauma".
  8. Faasaoina le ata, lolomiina, pe lafo i luga o upega tafaʻilagi i le faʻaaogaina o piko talafeagai.

O le 'upega tafaʻi e faʻaaogaina pea, o lea e fautuaina ai ia e onosaʻi. O le Igilisi Igilisi e mafai ona malamalama mo tagata e tautatala i le gagana Rusia ona o le ata faigofie o faʻamau taʻitasi.

O nei punaoa e mafai ai ona e vaʻaia se tagata mai le tasi ata i le isi i se mataupu o minute. O le telefoni feaveaʻi na foliga mai e sili ona talafeagai - iinei o mea uma e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le faʻapipiʻiina lea o ata talafeagai, o le upega tafaʻilagi o le a faia le mea e totoe.