Smart Defrag 5.7.1.1150

Aʻo fai se faila i le puʻupuʻu māmā poʻo soʻo se isi lava fale teu oloa, e le faamaumauina faʻamaumauga o faʻamaumauga, ae leai se taimi. O le galulue faʻatasi ma i latou e tatau ona faʻaalu le tele o taimi ma punaoa. O le faʻamalosiina o le a fesoasoani e fatuina se fausaga manino o le faila, faʻamaumau faʻamaumau faʻamatalaga o polokalame taʻitasi poʻo se faila tele e tasi e ausia ai le maualuga o le saoasaoa o le puʻupuʻu ma faʻaaogā ona vaega masini pe a faitau faʻamatalaga.

Smart Defrag - O se faila sili ona failaina faila na tuʻuina atu e se tagata taʻutaʻua lauiloa. O le polokalama o le a fesoasoani ia te oe vave vave ma faigofie ona fufulu mama le komepiuta a le tagata e faaaogaina.

Iloiloina o le masini komepiuta

Faʻamaumauga faila i vaega taʻitasi i le lona lua o le faiga faʻaoga. O meafaigaluega faʻapitoa a Windows e leai ni galuega e mafai ona mataʻituina le setete o le faila i le taimi moni ma sao ma faʻamaumau faamaumauga uma lava.

O suʻesuʻega a le tagata lava ia o le a faʻatagaina ai oe e faʻamalamalamaina le vaevaega o loʻo i ai nei i le faila ma logoina le tagata faʻaoga pe a sili atu le faʻamaoniga. E faia tutoatasi mo tagata taʻitoʻatasi taʻasalalau.

Faʻasalaga aunoa o masini

Faʻavae i luga o faʻamatalaga na maua mai i le taimi o le faʻaaogaina o le tino, e faʻataunuʻuina ai le faʻamalosi o le disk. Mo puʻupu taʻitasi poʻo le 'aufaʻasalalau e mafai ona aveeseina, o le faʻaaogaina o le auto-defragmentation o loʻo faʻaaogaina ese.

Faʻavasegaina faʻamalositino ma le faʻaaogaina o le auto e na o le komepiuta e puipuia ai faʻamatalaga mai le faʻaleagaina. Mo le faʻatinoina o nei galuega, e mafai ona e filifilia le vaitaimi o le le gaoioi o le komepiuta i le va o le 1 i le 20 minute. E le faia le faʻamalosi poʻo le auiliiliga pe afai e tuua e le tagata faʻaaoga se gaioiga faʻamalosia i le galuega, e fai ma faʻataʻitaʻiga, le teuina o archive - ia faʻamaonia le tapulaa o le faʻaaogaina o le masini e faʻaaogaina, e mafai ona e faʻamaonia se tau aogā mai le 20 i le 100%.

Faʻamatalaga faʻamaonia

O lenei tulaga o le a aoga mo tagata faʻaogaina o loʻo i ai se tele o faʻamatalaga i la latou komepiuta. I ia tulaga, o le vaevaega o le faiga o faila e masani lava ona oʻo atu i tulaga taua tele. O loʻo i ai se avanoa e faʻamautinoa ai le taimi ma le taimi o le faʻalauiloaina o le faʻasalalauga, ma o le a tupu i se taimi atofaina e aunoa ma le auai o le tagata faʻaaoga.

Puipuiga i le taimi o taʻavale

O nisi faila i le taimi o le faʻasalaga e le mafai ona faʻanoanoa, aua i le taimi nei. O le tele o taimi e aʻafia ai faila o faila o le faiga faʻaogaina. O le faʻamalosi pe a faʻatauina o le a faʻatagaina ai i latou e faʻamalosi aʻo latou le pisi i faiga.
O loʻo i ai se faʻatinoga e faʻatulaga ai le faʻasologa o faʻamalosia - tasi, aso uma pe ae muamua faʻapoʻa, avega uma, poʻo le tasi i le vaiaso.

I le faaopoopo atu i faila e leʻi faʻatagaina e faʻamatalaina e le polokalama lava ia, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo ana lava faila.

O loʻo i ai se faʻaogaina o faila sili ona tele i totonu o le polokalama - o se faila mo le faʻamamafa ma se faila faila, faʻatautaiga o le MFT ma le resitalaina o le polokalama.

Disk Cleanup

Aisea e faʻaaogaina ai faila lē tumau, lea i le tele o tulaga e le tauaveina ai se avega o galuega, ae na o le vaʻavaʻai avanoa? Smart Defrag o le a soloia uma faila lē tumau - cache, kuki, pepa lata mai ma faaliliuga, faʻamalamalama le laupapa laupapa, toe faʻaaogaina ata ma ata vali o ata. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le taimi faʻaalu i luga o le faʻamalosi.

Lisi avanoa

Afai e tatau ona le paʻi le polokalama i se faila patino poo se faila, e mafai ona papaʻe papaʻe aʻo leʻi faʻamalamalamaina, pe a maeʻa o le a le faʻasalalau pe faʻavasegaina. Ma le isi, o le faaopoopoina o faila lautele o le a faʻaitiitia ai le taimi e faʻamalosia ai.

Faʻafouina aunoa

O loʻo faʻaleleia pea e le atiasoʻe lana oloa, o le mea lea o le faʻapipiʻiina ma le galulue faatasi ma le polokalama sili ona lata mai o le polokalama o le ki lea i le maualuga o le faatinoga. E mafai e Smart Defrag, pe a faʻateʻa mai se fou fou, faʻapipiʻi na oi latou lava e aunoa ma le faʻalogo i le tagata faʻaoga ma faʻafao se taimi.

Filemu filemu

O le faʻaaogaina o le Smart Defrag e manaʻomia ai le faʻaalia o nisi faʻamatalaga i le alualu i luma o galuega. E toatele tagata e iloa le faigata tele pe a, ao matamata i se tifaga po o se taimi taua i le taaloga, o le faʻaaliga e aliali mai i le tulimanu o le mata. Na taulaʻi le faufautua i lenei auiliiliga, ma faaopoopo i ai le galuega "le leoa". Smart Defrag o loʻo faʻaalia foliga vaaia o le telefoni i luga o le mata ma e le faʻaalia ai ni faʻamatalaga i lenei taimi ma e leai se leo.

I le faʻaopoopoga i talosaga atoa, e mafai ona faʻaopoopo soo se polokalame aʻo latou galulue - E le faalavelaveina e Smart Defrag.

Faʻafefeteina o faila taʻitasi ma faila

Afai e le manaʻomia e le tagata faʻaoga le atoa o le disk, ae manaʻomia le galue i se faila tele poʻo se pusa mamafa, ona fesoasoani ai lea o Smart Defrag iinei.

Taaloga o taaloga

O se tasi o galuega tauave o le faʻamaonia lea o le faʻamautuina o faila o nei taʻaloga e ausia ai le tele o faʻatinoga e oʻo lava i taimi o faatinoga moni. O le tekonolosi e talitutusa lava ma le muamua - e naʻo lou manaʻo e faʻamaoti le faila faila i le taaloga ma faʻatali mo sina taimi.
I le faaopoopo atu i taaloga, e mafai foi ona e filifilia polokalama tetele e pei Photoshop poʻo le Ofisa.

Faamatalaga Lelei

Mo puʻe taitasi, e mafai ona e vaʻai i lona vevela, pasene o le faʻaaogaina, taimi tali, faitau ma tusitusi saoasaoa, faʻapea foʻi le tulaga o uiga.

Faamanuiaga:

1. O le polokalame ua faaliliuina atoa i le gagana Rusia, ae o nisi taimi o loo i ai ni mea sese, e ui i lea, e le o se mea e mafai ona iloa e uiga i le talaaga o mea e mafai.

2. O se faʻaonaponei faʻaonaponei ma sili ona manino e mafai ai foi ona maua se faʻaaliga e malamalama ai i le taimi lava lena.

3. O se tasi o fofo sili ona lelei i lona vaega. O lenei mea e faʻamaonia ai lona i ai i le pito i luga o tagata aupito sili ona faʻatauvalea.

Faʻafitauli:

1. O le mea sili ona le lelei o le leai o se faʻamalamalamaga atoatoa i galuega faʻavalea. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le saʻolotoga, e le mafai ona e faʻaalia le faʻafouina o le auto ma faʻagaoioi faʻamalosi faʻamalosi.

2. A e faʻapipiʻi le polokalama i le lē mafai ona totogi, o loʻo i ai ni siaki, ona o le faʻapipiʻiina o le masini e le manaʻomia i le tulaga o meafaigaluega poʻo mea suʻesuʻe e mafai ona tupu. Faʻaeteete pe a faʻapipiʻi, aveese uma siaki e le tatau ai!

Faaiuga

I luma atu oi tatou o se meafaigaluega faʻaonapo nei ma le ergonomic mo le faʻatautaia o komepiuta patino. O se faʻamalositino faʻamaonia, faʻaopoopoga faʻafeiloaʻiga ma faʻataʻitaʻiga pusa, galuega lelei - o le mea lea e fesoasoani ia te ia e taitaia le lisi o tagata aupito sili ona faʻatauvalea.

Download Smart Defrag mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Auslogics Disk Defrag Puran defrag O & O Defrag FAST Defrag Freeware

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Smart Defrag - polokalama e leai se totogi mo le faʻamalosiina o le faila, lea e mafai ona galue i le tusi lesona ma le aunoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: IObit Mobile Security
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.7.1.1150