Faʻasaʻo le sese UltraISO: Faʻasalaga le setiina o le itulau faʻailoga

Masalo, o le toʻatele o tagata na feagai ma se faafitauli pe a oʻo mai le feʻau "Kiliki e faʻalauiloa le Adobe Flash Player" faʻalavelave aʻo leʻi matamata i se vitio. E le faʻalavelave tele i lenei mea, ae sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona aveese lenei feʻau, aemaise lava talu ai e faigofie lava ona fai.

O se tali faapena e aliali mai ona o totonu o le masini komepiuta o loʻo i ai se pepa "Tutuila plugins on request", o le tasi lima e lavea ai feoaiga, ma i le isi itu, na faʻaumatia le taimi o tagata. O le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona taʻavale aunoa le Flash Player i le tele o sailiga.

Faʻafefea ona aveese se savali i Google Chrome?

1. Kiliki le "Seti ma pulea le Google Chrome" ma vaavaai mo le mea "Mea", ona fai lea i le pito i lalo i luga o le "Faʻaalia mea e faʻaogalua". Ona i ai lea i le "Personal Information" kiliki i luga o le "Initaneti Seti" button.

2. I le faamalama e tatala, sue le mea "Puputu" ma kiliki i luga o le faaupuga "Puleaina masini taʻitasi ...".

3. Ia faʻaola nei le Adobe Flash Player i le kilikiina o mea talafeagai.

Matou te aveeseina le savali i Mozilla Firefox

1. Kiliki i le "Menu" button, ona alu lea i le "Add-ons" ma alu i le "Plugins" tab.

2. I le isi, saili le mea "Shockwave Flash" ma filifili "Toe liliu." O lea, o le a liliu otometi le Flash Player.

Aveese le savali i Opera

1. Faatasi ai ma le Opera o mea uma e ese si eseese, ae, e ui i lea, o mea uma e faigofie lava. E masani lava, ina ia le i ai se tusiga i totonu o le browser o le Opera, e tatau ona faʻamalo le mode Turbo, lea e puipuia ai le masini mai le amataina vave o le masini. Kiliki i luga o le lisi o loʻo i le pito i luga tauagavale ma tatala le pusa i autafa o le Turbo mode.

2. E le gata i lea, o le faafitauli atonu e le gata i le Turbo, ae faʻapea foi i le mea moni o le plug-ins e na o le faʻatonuga e faʻamalosia. O le mea lea, alu i lau 'upega tafaʻilagi ma le' 'Sites', saili i le lisi o "Plugins". O iina e filifili ai le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o plug-ins.

O le mea lea, matou te tilotilo i le auala e mafai ai e le taʻaloga otometi o Adobe Flash Player ma faʻaumatia le feʻau faʻafefe. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻatagaina le Flash Player i isi tagata suʻesuʻe matou te leʻi taʻua. O lenei e mafai ona e matamata ma le saogalemu i ata tifaga ma e leai se mea e faalavelave ia te oe.