Faʻafefea ona toe faʻaleleia le avetaavale o le Windows 10

O se vaega taua o faafitauli e fesootaʻi ma le taotoga o le Windows 10 i le maea ai o le faʻatulagaina e fesoʻotaʻi ma avetaavale masini ma, pe a foia ia faafitauli, ma ua tatau ona faʻaleleia ia avetaavale talafeagai, pe faʻapefea ona teu uma avetaavale faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi lea ma o le a talanoaina i lenei tusi lesona. E mafai foi ona aoga: Lagolago Windows 10.

Manatua: e tele polokalama saoloto e faia ai kopi kopi o avetaavale, e pei o DriverMax, SlimDrivers, Tuʻavale Faalua ma isi Taʻavale Avetaavale. Ae o lenei tusiga o le a faʻamatalaina se auala e fai ai e aunoa ma polokalame faʻa-tolu, na o le Windows 10.

Lavea Avetaavale Faʻatinoina ma DISM.exe

O le meafaigaluega a le DISM.exe (O le faʻatulagaga o le Auaunaga Ata ma le Pulega) e maua ai e le tagata faʻapitoa le gafatia - mai le siakiina ma le toe faʻaleleia o faila masani a le Windows 10 (ma e le gata) i le faʻapipiʻiina o le komepiuta i luga o se komepiuta.

I lenei taʻiala, matou te faʻaaogaina le DISM.exe e faʻapolopolo ai avetaavale uma.

Laasaga mo le faʻaolaina o avetaavale faʻatulagaina o le a pei o lenei.

  1. Faʻasolo le laina o le poloaiga e avea ma sui o le Pule (e mafai ona e faia lenei mea e ala i le kiliki-i luga o le lisi o le Start button, afai e te le o vaai i se mea faapena, ulu i le laina o le poloaiga ile sailiga galuega, ona kiliki lea i luga o le mea na maua ma filifili "Faʻamasino e avea ma pule")
  2. Ulufale i le d commandism / luga o le initaneti / avetaʻavale-avetaʻavale / faʻaiʻuga: C: MyDrivers (pe a fai C: MyDrivers se faletupe mo le teuina o se kopi kopi o avetaavale; e tatau ona fatuina muamua le lapisi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, ma le poloaiga md C: MyDrivers) ma lolomi Ulufale. Manatua: e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi lava masini pe oʻo foi i se avega eletise e teu ai, ae le o le alu faʻamalosi C.
  3. Faatali sei vagana ua maeʻa le faagasologa (silasila: aua le taua le taua i le mea moni e na o le lua avetaavale i luga o le sikolasipi - i luga o se komepiuta moni, ae le o se masini komepiuta, o le a tele naua). Avea avetaavale i luga o laupepa eseese ma igoa. oem.inf i lalo o numera eseese ma faila faʻatasi.

O le taimi nei, o taʻavale taʻavale uma e tolu, faʻapea ma i latou na sii mai mai le Windows 10 Update Centre, e faʻapolopoloina i le pusa faʻamaufaʻailogaina ma e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻatulagaina faʻamaumauga e ala i le pule o masini poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻaofiina i le ata Windows 10 e faʻaaoga ai le DISM.exe tutusa.

Faʻailogaina o avetaavale e faʻaaoga ai le tamaititi

O le isi auala e faʻaleleia ai avetaavale o le faʻaaogaina lea o le PnP o loʻo fausia i le Windows 7, 8 ma le Windows 10.

Ina ia teu se kopi o avetaavale uma faʻaaoga, mulimuli i laasaga nei:

  1. Taumafai le faʻasologa o le poloaiga e avea ma pule ma faʻaaoga le poloaiga
  2. pnputil.exe / avetaʻavale avetaʻavale * c: driversbackup (I lenei faʻataʻitaʻiga, o avetaavale uma e faʻapolopolo i le pusa avetaavale i luga o le taavale C. E tatau ona faia muamua le pusa faʻamaufaʻailoga muamua.)

A maeʻa ona faia le poloaiga, o le kopi o le kopi o le avetaavale o le a faia i totonu o le pusa faʻamaufaʻailogaina, tutusa tutusa ma le taimi e faʻaaogaina ai le auala muamua na faʻamatalaina.

Faaaogaina o le PowerShell e teu ai se kopi o avetaavale

Ma o le tasi auala e fai ai le mea e tasi o le Windows PowerShell.

  1. Lafoaʻiina o le PowerShell o se pule (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le sailiga i le faletusi, ona kiliki lea i luga o le PowerShell ma le mea autu o tala o mea "Run as administrator").
  2. Ulufale i le poloaiga Oloa auina atu fafo-WindowsDriver -Online -Taulaga C: Avetaavalevale (pe a fai o C: DriversBackup o le pusa saula, e tatau ona fatuina ae leʻi faʻaaogaina le poloaiga).

A faʻaaoga uma metotia e tolu, o le a tutusa le faʻamaumauga, peitaʻi, o le iloa e sili atu ma le tasi o nei metotia e mafai ona aoga pe afai o le faaletonu e le o galue.

Toe faʻafoe le avetaavale o le Windows 10 mai le saulaiga

Ina ia toe faʻaleleia uma avetaavale i lenei auala, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa se mea mama o le Windows 10 poʻo le toe faʻaaogaina, alu i le pule o masini (e mafai foi ona e faia i le kilikii-saʻo i le "Amata" button), filifili le masini e te manaʻo e faʻaeʻe le avetaʻavale, kiliki i luga ma kiliki "Update Driver".

A maeʻa lena, filifili "Saili mo avetaʻavale i luga o lenei komepiuta" ma faʻamaonia le pusa lea na faia ai le kopi kopi o avetaavale, ona kiliki lea "Next" ma faʻaeʻe le avetaʻavale talafeagai mai le lisi.

E mafai foʻi ona e faʻapipiʻi avetaavale laveaʻi i se ata Windows 10 e faʻaaoga ai le DISM.exe. O le a ou le faamatalaina le auiliiliga i lenei tusiga, ae o faamatalaga uma o loʻo maua i luga o le uepisaite aloaia a le Microsoft, e ui i le Igilisi: //technet.microsoft.com/en-us/library/hh825070.aspx

E mafai foi ona aoga le meafaitino: Faʻafefea ona faʻagata le faʻamaloiloga faʻafuaseʻi o le avetaavale a le Windows 10.