XXI vaega o le vaiaso FIFA 19: na faaleleia lo latou tulaga

Na faalauiloaina e le au atinaʻe o le FIFA 19 mai i le Electronic Arts le 'au fou XXI o le vaiaso. O le taimi lenei o le tuufaatasiga na liua e le taua muamua.

O le anotusi

  • Tagata taaalo sili o le XXI FIFA 19 team
    • Leoleo
    • Tagata puipui tutotonu
    • Agavale agavale
    • Taumatau taula
    • Central Centralfielders
    • Faʻasologa
    • Spare Bench

Tagata taaalo sili o le XXI FIFA 19 team

Ua uma ona faatulaga e tagata taaalo se sailiga mo le faaleleia o kata o tagata taaalo! Sei o tatou faamasani i toa o aso ua tuanaʻi.

O le tuufaatasiga o le XX o le vaiaso e mafai ona maimoa i ai iinei.

-

Leoleo

I luga o le tulaga o le tagata taʻavale i le 'au o le vaiaso, o le taleni Italian lea a Gianluigi Donnarumma. O le leoleo o le faitotoa o Milan na faia ni matamata mataina i le gasologa o le vaiaso i le Ipu o Italia ma le Series-A. I le tauvaga faasaga ia Napoli, na ia faia le iva e laveai, pe a na o le 18 taamilosaga na manumalo ai le au taaalo i lana sini e aunoa ma le sikoaina o se sini se tasi. I le vaitau masani na tusia ai Donnarumma na o Nicolo Zaniolo mai Roma. O totoe o le ono o totoe i luga o sikoa o le taʻavale a Milan.

-

O le New Cardkeeper Italia ua tulai mai i le lima itu, ua avea ma se meaʻai manaia mo fonotaga maualuga. O le filifiliga o le tulaga na faaopoopo 8 points, lea e faʻaleleia ai le amio a le tagata taʻavale i le faʻavaa.

-

Tagata puipui tutotonu

I le ogatotonu o le puipuiga tatou te maua ai se tasi o tagata e sili ona mautu o le lalolagi, Kalida Kulibali. O Senegalese sa i ai se tauvaga mataga faasaga ia Sampdoria, ma toe faamaonia ai o ia o le taitai o le puipuiga a Neapolitan. Centrbek na makaina 94% o pasi sao ma 3 mama mama.

-

Card Coulibaly na tulaʻi mai i ni itu se tolu, e matua tosoina ai le saoasaoa ma le fisiki.

-

Faatasi ai ma le Senegalese i le puipuiga na faamautu ai le ogatotonu tutotonu ma le kapeteni o Leipzig, Willy Orban. Na avea o ia ma toa moni o le taufetuli e faasaga i Hanover, sikoa ni sini se lua. I le puipuiga, o le nofoaga pito i tua sa lelei foi, na o le faalua ona manumalo ai le paaga ia Peter Gulaci ma Ivan Mvogo.

-

O le kāpeti Orban e iai sona alualu i luma. E lima vaega o le fuataga atoa e siitia ai le saoasaoa, physics ma le puipuia o tomai o le tagata taalo.

-

E tolu tagata puipuia na tapunia le telefoni tauagavale o Lester Ben Chilwell. Na fesoasoani le tagata Peretania i le 'au ina ia aua nei galo Liverpool i se pati. Na manumalo Ben i se fesoasoani ia Harry McGuire. Manatu a Manchester United ua leiloloa na faaalia ai o le itu agavale o Chilwell e toetoe lava a le mafai ona taʻe. O le tagata taalo na manumalo i le 3 tauiviga solofanua ma faalua ona ia aveesea le polo mai le au manumalo.

-

Konekalama Fou Chilwell na faʻaleleia le 8 iunite. O lenei e mafai ona tuʻuina lenei Igilisi i luga o fonotaga i le itu agavale o le puipuiga.

-

Agavale agavale

I le itu tauagavale o le puipuiga, na faatuina ai e le au atinaʻe Kanata le totonugalemu o Midian Julian Brandt mai Bayer. O Brandt o se tasi o tagata na faia le manumalo o lana 'au i luga o le siamupini o le malo o Bavaria. Na manumalo Julian i se fesoasoani ma faamautuina le ogatotonu o lana au, o le fesuiaiga i tua ma le mafatia o le au tetee a le fili.

-

O le kata a le tagata taalo ua maua se faʻaleleia mo le 2 points, toso i le saoasaoa ma tekinolosi.

-

Taumatau taula

O se tasi o tagata sili ona le faamoemoeina i luga o le pito o le puipuiga o le ogatotonu o le kalapu lakapi Istanbul Edin Višća. E fitu Basaksehir sa maitauina le fesoasoani a le fesoasoani i se au e faasaga i fafo atu o Akhisar Bela.

-

O le kata o le tagata taalo ua faaleleia i le 2 points. O le au atinaʻe, ioe, faʻaleleia le sao o le mea taalo a le au lakapi.

-

Central Centralfielders

I le ogatotonu o le fanua o Monaco Cesc Fabregas le ola ola. O le avefeau i totonu o le kalapu fou e amata aʻafia ma avea le kamupani ma Alexander Golovin. O le laina tutotonu o le Monegasques e foliga sili atu ona faatuatuaina pe a maua e ia se Spanish raspasovshchik.

-

O le faʻaleleia i itu e lua na tosoina ai se vaega o mea uma: o le saoasaoa, physics, ma le puipuia o tomai na sili atu ona taua nai lo isi faailo.

-

Sa osofaia e Iapani ia midfielder Shinji Kagawa ina ua mavae se malaga le manuia i Manchester United ma le toe foi mai i Borussia na alu e manumalo i le liki Turkish. I Besiktas, o le amataga na sili atu nai lo le manuia: Na sikoa Kagawa i ni sini se lua pe a uma ona suia i le 81 minute o le taaloga.

-

Faʻaleleia le kiliva taʻalo e faʻaopoopo i le faʻasalaga ma le sao o mea e faʻaaoga. O le amataga manuia o le lisi na mafai ai e Kagava ona siitia le 2 tikeri iunite mai le 83 i le 85.

-

Faʻasologa

O le osofaʻiga i le 'au fou o le vaiaso ua faʻaputuina ai se mea ofoofogia! I le tauagavale tauagavale o le tagata fou lea o Chelsea Gonzalo Higuain. Na faamanuiaina le tagata taalo Atenina i lana au fou mo le au fou i le au e faasaga ia Huddersfield, ma matauina ai ni polo se lua.

-

E moni, o le faʻaleleia o le 1 le iunite e mamao ese mai mea e manaʻomia e le au taaalo mo le sili ona lelei. O le alu i luma e alu pea i mea e manaʻomia.

-

O le taumatau saʻo o le laina osofaia na ave Sergio Aguero. O le taʻaloga a Manchester City e faasaga i Arsenal na faʻasalalau e tagata tagatanuu o Atenitina. Hat-togafiti i se taua taua tele - o se mea ofoofogia na ausia.

-

E pei o le isi tagata Atenitina, na maua e Kun le faʻaleleia o le tasi le tomai atoa, ae o le paleni i tomai o lenei tagata osofaia na matua faʻaaloalogia.

-

E siosiomia e le au taaalo a Atenitina na i ai le lakapi lakapi a le Kapeteni Cristiano Ronaldo. O se tasi o tagata taaalo sili i le lalolagi ua faamaonia lona tulaga sili ona maualuga i aoaoga i Juventus. Faatasi ai ma lana fesoasoani, na manumalo ai le Old Signoa i sini e 3 e faasaga ia Parma, ma o KriRo na sikoa faalua ma fesoasoani. O Ronaldo na muamua ave i le taamilosaga a pomi a Serie-A.

-

E tusa lava pe leai se faʻaleleia i le 1 le 'au, e ese le matagofie o lana kata. O le mea aupito lelei o le kata o le 'au o le tausaga, lea na faʻamauina ai Ronaldo 99 iunite.

-

-

Spare Bench

Faatasi ai ma le au taaalo fiafia o le tamaoaiga, o le au a Bournemouth Joshua King, PSV agai Luc De Jong, faapea foi le au a Augsburg Alfred Finnbogason.

-

-

-

O le XXI 'au o le vaiaso e tamaoaiga i le osofaʻia o tagata lakapi soka. Tuʻu le pito i luga ae le maua se malosi malosi i tomai, o latou kata e sili atu ona le fiafia i le tuufaatasiga o fonotaga maualuga!