Faʻapefea ona fatuina se ata ISO

O le komepiuta Lenovo IdeaPad 100 15IBY, pei o isi masini, o le a le aoga pe afai e leai ni avetaʻavale o loʻo iai nei. Pe o fea e mafai ona e sii maia, o le a talanoaina i la tatou tusiga i aso nei.

Taʻavale Avetaavale mo le Lenovo IdeaPad 100 15IBY

A oo mai i le foia o se galuega e foliga faigata e pei o le sailia o avetaavale mo se komepiuta komepiuta, e tele filifiliga e filifili mai le taimi e tasi. I le tulaga o oloa Lenovo, latou te matuā tele lava. Mafaufau i auiliiliga uma.

Metotia 1: Upega tafailagi aloaia

Po o le a lava le "tausaga" o le komepiuta, o le sailiga mo avetaavale e manaʻomia mo lona taotoga e tatau ona amataina mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O le mea moni, o le tulafono lava e tasi e faʻaaoga i soʻo se isi mea faʻapitoa, i totonu ma fafo.

Lenovo Support Page

  1. Mulimuli i le fesoʻotaiga i luga i le vaega "View Products" filifili le faafuaiupu "Laptop and netbooks".
  2. I le isi, faʻamaonia le faasologa ma vaega o lau Fuafuaga:
    • 100 Polokalame komepiuta;
    • 100-15IBY Laptop.
    • Manatua: I le faʻataʻitaʻiga o le Lenovo IdeaPad, o loʻo i ai se masini faʻapipiʻi tutusa - 100-15IBD. Afai ei ai lau komepiuta, filifili i le lisi lona lua - o faatonuga o loʻo i lalo e faʻaoga foi i lenei ata.

  3. O le itulau o le a faʻafouina aunoa. I le vaega "Maualuga ata" kiliki i le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi "Vaʻai uma".
  4. Afai e faʻapipiʻiina le masini komepiuta i lau komepiuta ma lona lautele e le otometi ona fuafuaina, filifili le tau talafeagai mai le lisi pa'ū.
  5. I poloka "Vaega" E mafai ona e makaina le polokalama faakomepiuta mai vaega o le a avanoa mo le siiina. Afai e te le seti ni atigipusa, o le a e vaʻai i polokalama uma.
  6. E mafai ona e faʻapipiʻi avetaavale talafeagai i le ato faʻalelei - "O laʻu lisi download". Ina ia faia lenei mea, faʻalauteleina le vaega ma le polokalama (mo se faʻataʻitaʻiga, "Mouse ma le keyboard") i le kiliki i luga o le uʻamea i lalo i le taumatau, pe a faʻafeagai ma le igoa atoa o le polokalama, kiliki le ki i le foliga o se "faʻailoga faaopoopo".

    E tatau foi ona faia se gaioiga tutusa ma avetaavale uma o loʻo iai i totonu o vaega. Afai ei ai ni nai mea, maka ia mea taʻitasi, o lona uiga, e tatau ona e faʻaopopo i le lisi o faʻasologa.

    Manatua: Afai e te le manaʻomia polokalama faʻapitoa, e mafai ona e filifili mai le sii mai o vaega mai vaega. "Faʻamaumauga" ma "Software ma Meafaigaluega". O lenei mea e le afaina ai le mautu ma le faatinoga o le komepiuta, ae o le a taofia ai oe mai le mafai ona faʻalogo lelei ma mataituina le setete.

  7. I le makaina o avetaavale uma e te fuafua e sii mai, alu i luga le lisi ma kiliki le ki "O laʻu lisi download".
  8. I le faamalama pop-up, ia mautinoa o loo i ai uma vaega o le komepiuta, kiliki i luga le faamau i lalo. "Download",

    ona filifili lea o le filifiliga o le download - o se tasi o faʻamaumauga zip po o faila faʻapipiʻi taitasi i se isi faʻamaumauga. A maeʻa lena, o le a amata le download.

  9. O nisi taimi e le lelei le galue o le '' '' le 'avetaʻavale avetaʻavale - nai lo le downloadina o se archive po o faʻamaumauga, e toe faʻafeiloaʻi atu i se itulau ma se fautuaga e sii mai le Lenovo Service Bridge.

    O lenei mea e faʻaaogaina e faʻatautaia ai se komepiuta, saili, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi avetaavale aunoa. O le a tatou talanoaina lana galuega i auiliiliga atili i le auala lona lua, ae mo le taimi nei ia tatou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona e siiina avetaavale 15IBY mo le Lenovo IdeaPad 100 mai le ofisa aloaia pe afai "ua le aoga se mea".

    • I luga o le itulau ma le polokalama, lea na matou maua i le Laasaga 5 o le aoaoga o loʻo i ai, faʻalauteleina le vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, "Chipset") i le kiliki i luga o le uʻamea i lalo ile itu taumatau.
    • Ona kiliki lea i le lava lava ūa, ae faʻafeagai ma le igoa o se avetaʻavale faapitoa.
    • Kiliki le ata "Download", ona toe fai lea ma vaega taʻitasi taʻitasi.

  10. A maeʻa ona tuʻuina atu faila avetaʻavale i lau komepiuta, faʻapipiʻi taʻitasi.

    O le faʻatinoga e faigofie tele ma e faia i le auala e tasi e pei o le faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama - ia mulimuli i musumusuga o le a faʻaalia i taimi taʻitasi. Ae sili i mea uma, aua neʻi galo e toe faʻafouina le tino pe a maeʻa.

  11. O le valaʻauina o le downloadina o avetaʻavale mai le 'upega tafaʻilagi a le Lenovo faʻatautaia faigofie se faʻataʻitaʻiga faigofie e mafai ona faia faʻatasi ma se lautele tele - o le suʻega sailiili ma le downloadina lava ia e fai si fenumiai ma e le o le mafaufau. Ae peitai, faafetai ia matou faatonuga, e le faigata. O le a tatou iloiloina isi filifiliga talafeagai e faʻamautinoa ai le faia o le Lenovo IdeaPad 100 15IBY.

Metotia 2: Faʻafouina vave

O le auala lenei mo le sailia o avetaavale mo le komepiuta o loʻo fesiligia e leʻo ese mai le mea muamua. O le faʻatinoina o se mea e sili atu ona faigofie, ma o le a le mafai ona faʻatagaina, o le Lenovo 'upega tafaʻilagi o le a faʻaalia e le gata o le faʻataʻitaʻiga o lau komepiuta, ae o le faʻaogaina foi ma le tele o le faʻaogaina o loʻo faʻaogaina i luga. O lenei metotia e fautuaina mo le faʻaaogaina foi i na tulaga pe a fai oe mo nisi mafuaaga e leʻoloa tonu le igoa o le komepiuta komepiuta.

Faʻafou le taʻavale avetaʻavale

  1. A uma ona e kiliki i luga o le sootaga o loʻo i luga, e mafai Amata le Suʻe, lea e tatau ona e taomi ai le fetaui fetaui.
  2. A maea le siaki, o le a faʻaalia se lisi i avetaʻavale e faʻaleleia mo lau Windows version ma le loloto.
  3. O isi gaioiga e faia i le faʻatusatusaga i palakalafa 6-10 o le metotia muamua.
  4. E tupu foʻi e le mafai e le Lenovo 'upega tafaʻilagi' ona faʻaaogaina le masini komepiuta ma faʻatulagaina OS. I lenei tulaga, o le a toe faʻafoʻi atu oe i le itulau o loʻo maua mai ai le faʻaaogaina o le Pasefika Auaunaga, lea e tutusa ma le vaega o loʻo faʻamatalaina i luga, ae i le lotoifale.

  1. Malilie e sii mai e ala i le kiliki "Maliliega".
  2. Faatali ni nai sekone ao leʻi amataina le otometi amata pe kiliki i luga o le sootaga. "kiliki ii"pe afai e le tupu lenei mea.
  3. Faʻapipiʻi le talosaga i luga o se komepiuta, ona faʻaoga lea oa matou faʻatonuga i le sooga i lalo. I totonu, o le algorithm o gaioiga o loʻo faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga o se komepiuta Lenovo G580; i le mataupu o le IdeaPad 100 15IBY, o mea uma lava e tutusa.

    Faitau atili: Faatonuga mo le faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o le Alalaupapa o le Lenovo Service

  4. Faʻaaogaina le 'upega tafaʻilagi a le Lenovo, lea e mafai ai e oe ona fuafua pe o le a le avetaavale e manaʻomia mo se komepiuta, ma le downloadina o se auala sili atu ona faigofie ma faigofie nai lo le sailia oe lava i luga o le upega tafaʻilagi. O ia lava mataupu faavae ma Lenovo Service Bridge, lea e mafai ona sii mai i le tulaga o le le faamanuiaina o le siakiina o le masini ma masini.

Metotia 3: Lenovo Utility

I le Lenovo IdeaPad 100 15IBY itulau lagolago, o le interactive algorithm faʻatasi ma lea na faʻamatalaina i le auala muamua, e mafai ona e siiina e le gata i le avetaavale. O loʻo tuʻuina atu ai foʻi meafaigaluega faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga ma mea aoga. Faatasi ai ma le faʻasologa o loʻo i ai se fofo o polokalama faʻapitoa lea e mafai ai ona e otometi ma faʻapipiʻi masini komepiuta talafeagai i luga o le ata o loʻo talanoaina i lenei tusiga. O gaioiga tutusa e pei o le auala na muamua atu e talafeagai i mataupu e le o iloa ai le igoa atoa (aiga, faasologa) o le komepiuta.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga mai le auala muamua ma toe faia laasaga o loʻo faʻamatalaina i totonu 1-5.
  2. Tatala le lisi "Software ma Meafaigaluega" ma maua ai le Lenovo Utility i totonu ma faʻalautele lana lisi. Kiliki le ki o lo o faʻaalia i le itu taumatau. "Download".
  3. Sue le faila download e amata ai le faʻapipiʻiina ma faʻatino,

    mulimuli i laasaga i lea laasaga i le laasaga:

  4. A maeʻa le faʻatulagaga o le Lenovo Utility, faʻamalie e toe toe faʻaofi le komepiuta, ma tuʻu le faailoga faʻasaga i le mea muamua, poʻo le faia mulimuli ane e ala i le filifilia o le filifiliga lona lua. Ina ia tapuni le faamalama, kiliki "Faauma".
  5. A maeʻa le toe faʻatulagaina o le komepiuta, faʻalauiloa le mea faʻaaoga ma kiliki "Lisi" i lona faamalama autu.
  6. O le faʻatautaia o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi amata, o le taimi lea o le a faʻaalia ai le leiloloa ma le avetaavale o avetaavale. O le taimi lava e maeʻa ai le siaki, e mafai ona faʻapipiʻi, lea e te manaʻomia e na o le tasi le ki.

    Ole faʻaaogaina o avetaʻavale e faʻaaogaina le Lenovo Utility e aunoa ma le manaʻomia. A maeʻa lana faʻamutaina e tatau ona toe faʻaaoga le komepiuta.

  7. O lenei filifiliga o le sailiga ma le faʻapipiʻiina o avetaavale i le Lenovo IdeaPad 100 15IBY e sili atu le lelei nai lo ia na tatou iloiloina i luga. Pau lava le mea e manaʻomia e faʻatino ai, o le download ma faʻapipiʻiina se tasi talosaga, amataina ma amataina se siakiina o masini.

Metotia 4: Polokalame faʻavaomalo

O le tele o tagata atinaʻe e tolu o loʻo faʻatagaina a latou talosaga e galulue i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o le Pasefika Auaunaga ma le Faʻaaogaina mai Lenovo. Pau lava le eseesega o latou e talafeagai e le gata mo le IdeaPad 100 15IBY o loʻo tatou mafaufau i ai, ae faʻapea foi mo soʻo se isi mea komepiuta, komipiuta, poʻo se vaega o masini komepiuta, tusa lava pe o le a le mea e gaosia. E mafai ona e faamasani ma le faʻatulagaina o ia polokalama i se isi mea.

Faitau atili: Polokalama e otometi ona tuʻuina avetaavale

O le fofo aupito sili o le a faʻaaoga le DriverPack Solution poʻo le DriverMax. O nei talosaga e leai se totogi, e maua ai le tele o faʻamatalaga komepiuta ma lagolagoina toetoe lava o mea uma. Ua matou tusia muamua e uiga i le auala e faʻaaogaina ai e suʻe ai ma faʻapipiʻi avetaavale, o lea ia na ona fautua atu e te faitau tusiga talafeagai.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverPack Solution
Faʻaaoga DriverMax e faʻapipiʻi avetaavale

Metotia 5: ID ID

O le avetaavale mo soʻo se mea uʻamea o le Lenovo IdeaPad 100 15IBY e mafai ona maua e ID - ID ID. E mafai ona e aʻoaʻoina lenei tulaga taua mo fasi fasi uʻamea "Pule Sili", a maeʻa ona e asiasi atu i se tasi o 'auʻaunaga faʻapitoa faapitoa i luga o le initaneti, sailia ma sau mai se mea avetaavale e fetaui ma lenei "igoa", ona faʻapipiʻi lea i lau komepiuta. O se faʻamatalaga auiliili i lenei auala e mafai ona maua i totonu o se mea ese.

Faʻamata: Find ma faʻapipiʻi avetaavale e ID

Metotia 6: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamaumauga

Faʻamatalaina i luga "Pule Sili" e faʻatagaina oe e le gata ina ia iloa le mea e iloa ai, ae ia faʻapipiʻi pe faʻafouina le avetaʻavale mo masini taitasi o loʻo faʻaalia. Manatua o le meafaigaluega na fausia i Windows e le o taimi uma e suʻeina ai le faʻamaumauga o loʻo i ai nei o le polokalama - nai lo, e mafai ona faʻaogaina le mea sili ona lata mai i totonu o le database. E tele taimi e lava lea e faʻamautinoa ai le vaʻaia o le meafaigaluega. O le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo taʻua i lalo le auala e galulue ai ma lenei vaega o le faiga e foia ai le faafitauli na faʻaalia i le autu o le tusiga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale i le "Pule Faʻatonu"

Faaiuga

Na matou iloiloina uma auala o le avetaavale o lo oi ai nei mo le Lenovo IdeaPad 100 15IBY. O le fea e faʻaaogaina e mo oe. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga e aoga mo oe ma fesoasoani e faʻamautinoa le faatinoga o le komepiuta.