14 Sisitela o le Windows e faʻanatinati ai lau PC

I lo tatou taimi, o le tele o tagata faʻaoga i le aso atoa e fesoʻotai i fesoʻotaʻiga lautele. Ina ia mafai ona faigofie lenei fesoʻotaʻiga, e mafai e le atinaʻeina o polokalama ona faʻapitoa i le sailiga o fesoʻotaiga faʻasalalau. O nei 'upega tafaʻilagi e fesoasoani ia te oe e faigofie ona pulea au tala faʻasalalau faʻasalalau, faʻasalalau lau lisi o uo, suia le initaneti, matamata i mea faʻalauiloa, ma faia isi mea aoga. O se tasi o nei polokalama o Orbitum.

O le 'upega tafaʻilagi e leai se totogi Orbitum o le fua o le galuega a tagata atiae Rusia. E faʻavae i luga o le 'au maimoa i luga o le Chromium, faʻapea foʻi ma oloa lauiloa mai Google Chrome, Comodo Dragon, Yandex Browser ma le tele o isi, ma faʻaaogaina le Blink engine. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei suʻega, o le a sili atu ona faigofie le fesoʻotai i fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, ma o faʻalauiloa mo le mamanu o lau tala ua faʻalauteleina.

Surfing the internet

E ui lava i le mea moni o le Orbitum, muamua lava, o loʻo faʻatulagaina e tagata atiae e avea o se Initaneti mo fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona faʻaaogaina e le sili atu le leaga nai lo se isi lava talosaga i luga o le platform Chromium e sosolo i luga o itulau uma o le Initaneti. I le uma, e le mafai ona e faʻapipiʻiina se isi masini komepiuta e naʻo le ulufale i fesoʻotaʻiga lautele.

Orbitum lagolagoina le tutusa o tekinolosi i luga o le upega tafaʻilagi e pei o isi suʻega e faʻavae i Chromium: HTML 5, XHTML, CSS2, JavaScript, ma isi. O le polokalame e faʻaaogaina ma tulafono http, https, FTP, faʻapea foʻi ma le faila o le faila faila i le BitTorrent.

E lagolagoina e le masini le galuega ma ni faʻamaufaʻailoga avanoa, o ia mea uma o loʻo i ai se faʻavae tulaga ese, e aʻafia ai le tumau o le oloa, ae i luga o komepiuta vaivai e mafai ona faʻagesegeseina le polokalama pe a fai e tatala e le tagata faʻapipiʻi tele i le taimi e tasi.

Galue i fegalegaleaiga faʻaagafesootai

Ae o le autu autu o le polokalama o Orbitum, o le mea moni, i luga o galuega i fesoʻotaʻiga lautele. O lenei vaega o le autu o lenei polokalama. O le polokalama Orbitum e mafai ona tuʻufaʻatasia i fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, Odnoklassniki ma Facebook. I se isi faamalama, e mafai ona e tatalaina se talatalanoaga o le a faʻaalia ai au uo mai nei auaunaga i le lisi e tasi. O le mea lea, o le tagata faʻaaoga, faia o le faʻafanua i luga o le Initaneti, e mafai ona vaʻaia i taimi uma uo o loʻo i luga o le initaneti, ma afai e manaʻo ai, vave vave ona talanoa ma i latou.

E le gata i lea, e mafai ona fesuiaʻi le faʻatalanoaga faʻatalanoa i le tagata taʻalo e faʻalogo i lau musika e sili ona e fiafia i ai mai le upega tafaʻilagi VKontakte. O lenei faʻatinoga e faʻatino e faʻaaoga ai le VK Musik add-on.

E le gata i lea, o loʻo i ai se avanoa e suia ai le mamanu o lau teugatupe VKontakte, e faʻaaoga ai le tele o autu mo le teuteuga, lea e maua ai le polokalame Orbitum.

Ad blocker

O Orbitum ei ai lona lava faʻaulufalega Orbitum AdBlock. E poloka poloka pop-ups, fuʻa ma isi faʻasalalauga faʻasalalau. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻamaʻu atoa le poloka poloka i le polokalama, poʻo le taofia le poloka i luga o nofoaga patino.

Faʻaliliu

O se tasi o mea maualuga o le Orbitum o se tagata faaliliu-upu. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻamatalaina upu taʻitasi ma fuaiupu, poʻo itulau meli uma i le Google Translate online service service translation.

Faʻaauau le incognito

I totonu o Orbitum o loʻo i ai le gafatia e suʻe le 'upega tafailagi i le incognito mode. I le taimi lava e tasi, o itulau asiasi e le o faʻaalia i le talafaasolopito o le masini, ma kuki, lea e mafai ai ona e siakiina mea e faaaoga e le tagata e faaaogaina, aua le tumau i lau komepiuta. O lenei tulaga e maua ai se maualuga maualuga o le le faalauaiteleina.

Task Manager

O Orbitum lava ia na fausia i totonu o le Task Manager. Faʻatasi ai, e mafai ona e mataʻituina auala o lo o taʻavale i luga o lau komepiuta, ma e fesoʻotai saʻo lava i le galuega o le Initaneti. O le faamalama o le avefeau ua faaalia ai le maualuga o le avega na latou faia i luga o le faagasologa, faapea foi ma le aofai o le RAM latou te nonofo ai. Ae, e le mafai ona e faʻatautaia lelei le faʻaaogaina o lenei faʻaaogaina o lenei Task Manager.

Faʻapipiina o faila

I le faʻaaogaina o se komepiuta, e mafai ona e siiina faila mai le Initaneti. E mafai ona maua e se pule faigofie mea laiti e mafai ai ona faʻatautaia.

E le gata i lea, e mafai e Orbitum ona maua le anotusi e ala i le BitTorrent protocol, lea e le mafai e le tele o isi upega tafaʻilagi.

Talafaasolopito o itulau asiasi i itulau

I se isi faamalama Orbitum, e mafai ona e maimoa i le talafaasolopito o le asiasi i itulau uepesite. O itulau uma o le Initaneti na asiasi atu i ai tagata e ala i lenei masini, e le aofia ai na saite o le a faasee i le sailiga, ua lisiina i lenei lisi. O le lisi o talafaasolopito asiasi e faatulagaina i le faasologa o taimi.

Faailoga tusi

O fesoʻotaʻiga i itulau e sili ona e fiafia i ai ma sili ona tāua e mafai ona faʻasaoina i tusi tusi. I le lumanaʻi, e tatau ona pulea nei faamaumauga e faʻaaoga ai le Pulefaʻailoga Faailoga. E mafai foi ona faaulu mai tusi tusi mai isi tagata sailiili.

Faasaoina itulau o lautusi

E pei o isi isi suʻesuʻega Chromium, e mafai e Orbitum ona mafai ona lavea itulau o laupepa i lau pulou mo le maimoaina mulimuli ane ole tuusao. E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaoʻoina le html-code o le itulau, ma le html faatasi ai ma ata.

Lomia itulau Upega

O Orbitum o loʻo i ai se avanoa faʻamalamalama faigofie mo le lolomiina o itulau i luga ole pepa e ala i se lolomi. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega e mafai ona e setiina ni filifiliga lolomi. Ae ui i lea, i lenei Orbitum e leai se eseesega mai isi polokalama e faavae ile Chromium.

Faaopoopoga

E mafai ona faʻateleina le faʻaaogaina o le Orbitum i ni faʻaopoopoga i luga ole laupepa e taʻua o faʻaopoopoga. O avanoa o nei faʻaopoopoga e matua fesuisuiaʻi, e amata mai i le siiina o faʻamaumauga multimedia, ma faaiu i le mautinoa o le saogalemu o le polokalama atoa.

Talu ai ona o le Orbitum e faia i luga o le faavae tutusa e pei o Google Chrome, o faʻaopoopoga uma o loʻo avanoa i luga o le upega tafailagi Google Add-onsite o loʻo avanoa i ai.

Faamanuiaga:

  1. Faʻateleina le tulaga o le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa i fesoʻotaʻiga faʻasalalau, ma isi faʻalapotopotoga;
  2. Le maualuga le saoasaoa o itulau o uta;
  3. Igilisi, e aofia ai Rusia;
  4. Lagolago mo faʻaopoopoga;
  5. Faiga faʻavae

Faʻafitauli:

  1. E lagolagoina le faʻafesoʻotaʻi ma le itiiti ifo o fesoʻotaʻiga faʻasalalau nai lo ona faʻatautaia tuusaʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, suʻesuʻega a Amigo;
  2. Tulaga maualalo saogalemu;
  3. O le lomiga lata mai o Orbitum o loʻo i tua atu o le atinaʻeina o le galuega ole Chromium;
  4. O le faʻatulagaga o le polokalame e le o ese mai mo lona faʻamuamua, ma e foliga tutusa ma foliga o isi masini Initaneti e faavae ile Chromium.

O Orbitum e toetoe lava o vaega uma o le polokalame Chromium, i luga o le faavae na faia ai, ae i se faʻaopoopoga, o loʻo i ai se meafaigaluega malosi tele mo le faʻaofiina i sosaiete faʻasalalauga lauiloa. Ae ui i lea, i le taimi lava e tasi, ua faitioina Orbitum mo le mea moni e faapea, o le atinaʻeina o lomiga fou o lenei polokalame e sili atu i tua o faʻamatalaga mai le polokalama Chromium. O loʻo faʻaalia ai foi o isi "'aufaʻatasi faʻatasi" o tagatanuʻu faʻatautaia a Orbitum o loʻo lagolagoina le faʻatasi i totonu o le tele o auaunaga.

Talosaga Orbitum e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Orbitum Browser: auala e suia ai le autu mo le VK i le tulaga masani Faʻaopoopoga i luga ole sailiga o Orbitum Aveese le Orbitum Browser Comodo dragon

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Orbitum o se 'upega tafailagi faʻavave ona faʻaaogaina ma faʻaaogaina e fesoʻotaʻi vavalalata i fesoʻotaʻiga lautele ma faʻatagaina oe e nofouta i mea na tutupu i lea mea e aunoa ma le tuua o itulau o isi punaoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻasalalauga Windows
Faʻapupula: Orbitum Software LLC
Tau: Faʻatau
Toa: 58 MB
Gagana: Rusia
Version: 56.0.2924.92