Intel Core processor overclocking

Aʻo le i faʻaaogaina soo se masini Android o le a maua le avanoa e faʻatautaia ai faʻatautaia ma le masini komepiuta o le masini, e toetoe lava a manaʻomia i taimi uma le aia a Superuser. I nisi tulaga, o se tasi o nai avanoa e vave maua ai aʻa-aia tatau i Android o le faʻaaogaina lea o le Root Genius application.

Tulaga faapitoa

O le autu autu o Root Genius, lea e le mafai ona le amanaiaina e tagata faaaoga, o le atinaʻe lea o le polokalame - o le gagana Saina. E leai se faʻaliliuga Rusia poʻo le Igilisi foi o le tusi talosaga, e ui lava e mafai ona e mauaina ni faaliliuga faaliliuina i le Initaneti. I lenei tulaga, matou te matauina o le faʻaaogaina o le talosaga e masani lava ona le mafua ai ni faʻafitauli faapitoa. Le iloa pe faʻapefea ona faʻatino le galuega autu - o le maua o aʻa-aia tatau e matua faigofie lava.

Lagolago lagolago

Root Genius o se polokalama mai poloketi Saina lea e mafai ai ona maua ni aʻa-aia i luga o le tele o polokalama Android i ni nai minute. E tusa ai ma le na te faia le tusi, o le lisi o mea e lagolagoina e aofia ai le 15,000 aitema.

Fesoʻotaʻiga

O le mea autu, e ui lava e le naʻo le faʻaaogaina lautele o Ruth Genius, o le mauaina lea o Superuser aia i luga o masini Android. Mo le faʻaaogaina o manipisi o le a manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia o masini ma PC. Ina ia faia lenei mea, o le polokalame e i ai se faamau faapitoa (1), e maua vave pe'ā uma ona tuʻu le talosaga i lona faamalama autu.

Maua aia tatau

  1. Mo le mauaina o galuega e mafai ai e le masini ona faʻataʻitaʻiina, o loʻo faʻaaogaina se faʻamatalaga faʻapitoa, o lo o iai i lona igoa i totonu o le gagana Saina se tuufaatasiga o tusi Peretania "Laupega" (1). E mafai ona maua le lisi pe'ā uma ona faʻamatala lelei le masini i le polokalame (2).
  2. A e alu i le laupepa, e mafai ona e mauaina le amataga o le taualumaga mo le mauaina o aia tatau Superuser - o se laufanua lanumeamata lapopoa, o lona igoa foi, e pei ona i ai i le faamalama muamua i luga o le tab, o loo i ai le "ROOT". O le mea lautele, tatou te toe fai atu, e faigofie ona taulimaina le galuega i le polokalama.

Isi faʻaopoopoga

  1. I le faaopoopo atu i le mauaina o aia aʻa, o loʻo maua se faleoloa Saina mo faʻamatalaga Android i le polokalame (1), faʻamalositete (2), ma faʻatautaia ma talosaga faʻapipiʻi i le masini fesoʻotaʻi.
  2. O se mea sili ona aoga o le mafai lea ona matamata i uiga faʻapitoa o le masini fesootai. O le lisi (3) o loʻo faʻaaoga mo lenei.

Mama

  • Faʻatagaina oe e maua aʻa-aia tatau i luga o se numera tele o Android-devices;
  • Tausiga lagolago o le Android 2.3 ma luga, e aofia ai le sili ona lata mai;
  • O le faʻataʻitaʻiga mo le mauaina o aʻa e manaʻomia mai i le tagata faʻaaoga naʻo ni kuki se tolu.

Faʻafitauli

  • E leai ni gagana faʻa-Rusia ma Peretania;
  • Faʻasalaga ma galuega e le manaʻomia.

Ina ia ausia lona faamoemoega autu, o Root Genius o se tali talafeagai lelei. I nisi tulaga, atonu e na o le pau lea o le ala aoga e maua ai aʻa i luga o se masini Android, ma o le talosaga e le manaomia ai le tele o manipulation, o lea e mafai ai ona e talia le le lava o gagana masani i le atigilima.

Download Root Genius for Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Baidu aʻa Faʻafefea ona maua aʻa-aia tatau i le Android e ala i le polokalame Root Genius E faʻafefea ona aveesea le Kingo Root ma le aia tatau a le Superuser Maua aʻa-aia tatau e ala i Baidu Root

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le polokalame mai le atinaʻeina o Saina Root Genius e faigofie ai ona mauaina le mauaina o Superuser aia tatau i luga o Android-masini mai se lisi tele o loʻo lagolagoina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: BottleTech
Tau: Faʻatau
Toa: 26 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.1.7