Razer Cortex (Taaloga Taʻaloga) 8.5.10.583

O le tele o taimi, o ulutala autu e otometi lava ona faaopoopoina i vitio, ae o le taimi nei ua sili atu le tele o tusitala e taulaʻi atu i tagata faʻalogo mai atunuu eseese, o lea latou te faia ai i latou lava. I totonu o lenei tusiga, o le ae iloa ai pe faʻapefea ona vaeluaina pe faʻamalosi uma foi i luga o se komepiuta poʻo se faʻaoga feaveaʻi.

Liliuina o ulutala i le YouTube i luga o le komepiuta

I le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le tele o tulaga eseese, o nei mea e aofia ai faʻamaumauga o ulutala. E mafai ona e faʻamaʻaina i latou i ni auala faigofie. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

I lalo o se alalaupapa

Afai e te le manaʻo e lafoaia uma ia ulutala, ae faʻafeiloaʻi ese mo sina taimi i lalo o se vitio patino, ona fai lea o lenei metotia mo oe. E leai se mea faigata i lenei faagasologa, mulimuli i faatonuga:

  1. Amata mataʻituina le vitio ma kiliki i luga o le pā e tutusa i luga o le kulupu o le tagata taʻavale. O le a ia faʻatoʻilaloina mea leaga. A leai, alu i le laasaga e sosoo ai.
  2. Kiliki le ata "Faʻatonu" ma filifili laina "Subtitles".
  3. Lenei vaʻai fafo "Ave".

I le taimi nei, pe a manaʻomia ona toe faʻaali ia aitalafu, toe fai uma lava taga i le isi itu.

Faʻasalaga atoa le ulutala

I le mataupu pe a e le manaʻo e vaʻai le kopiina o le leo i lalo o soʻo se matamata vitiō, matou te fautua atu ia te oe e teu i totonu o au tala. O le ae manaomia le faia o ni taga:

  1. Kiliki i lau avatar ma filifili "Faʻatonu".
  2. I le vaega "Faʻamaumauga o Tausi" alu i le meataitasi "Taaloga".
  3. Lelei le pusa "Faʻaali i taimi uma ia ulutala" ma faʻafefe suiga.

A maeʻa lenei faʻatulagaga, o le a faʻaalia le faʻaaliga i le lima e ala i le tagata taalo ao matamata i se vitio.

Liliuina o ulutala i le YouTube mobile app

O le telefoni feaveaʻi a le YouTube e le gata i le mamanu ma isi elemene atinaʻe mai le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi, ae e iai foi se eseesega i galuega ma le nofoaga o nisi o nofoaga. Seʻio tatou tilotilo totoa i le auala e tape ai ulutala i lenei talosaga.

I lalo o se alalaupapa

E pei o le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻamautinoa tulaga ao matamata i se vitio, e faʻaoga foi i suiga i le faʻaaliga o ulutala. O loʻo faia e pei ona taʻua i lalo:

  1. Aʻo e matamata i le vitio, kiliki le ata i le tulaga o tolu laina saʻo, o loʻo i le pito i luga o le tulimanu pito i luga o le tagata taalo, ma kiliki le mea "Subtitles".
  2. Filifili se filifiliga "Faʻamāina Tusitusi".

Afai e te manaʻomia le toe faʻaaogaina o le gaioiga o le leo, ona toe fai uma lea o taga i le isi itu ma filifili le gagana talafeagai mai mea e maua.

Faʻasalaga atoa le ulutala

O loʻo i ai se numera o faʻamatalaga aoga i totonu o le telefoni feaveaʻi feaveaʻi, lea o loʻo i ai se faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga. Ina ia alu i totonu, e te manaʻomia:

  1. Kiliki i le faʻailoga avatar ma filifili "Faʻatonu".
  2. I le faamalama fou ia alu i le vaega "Subtitles".
  3. I le taimi nei ua tatau lava ona e faʻaaogaina le mea e lata ane i le laina. "Suafa".

A maeʻa nei faʻasologa, o le a faʻaalia lava ulutala pe afai e te suʻe ma le lima pe a matamata i se vitio.

O aso nei ua matou iloiloina auiliiliga le faagasologa o le le faʻaaogaina o ulutala mo le vitio YouTube. O le mea e faʻaaogaina ai le faʻalogo leo, o le mea moni, e aoga, ae i nisi tulaga e le manaʻomia e le tagata faʻaogaina, ma o faʻaaliga e faʻaalia pea i luga o le mata e naʻo le vaʻavaʻai mai le maimoa, o le a aoga tele le iloa pe faapefea ona tape.

Vaʻai foi: Suiga Subtitles i le YouTube