Faʻalogoina taʻavale mo Canon i-SENSYS MF4018


I le avea ai o se tulafono, o le tele o faafitauli i le galuega a iTunes ua foia e ala i le toe faʻafoʻatoaina o le polokalama. Ae ui i lea, o le asō o le ai ai se tulaga pe a aliali mai se mea sese i luga o le mata o le tagata faaaoga pe a faʻalauiloa iTunes. "O le faila" iTunes Library.itl "e le mafai ona faitauina ona na fatuina e se lomiga fou o le iTunes".

I le avea ai o se tulafono, o lenei faafitauli e tupu ona o le mea moni o le tagata na faʻaaoga muamua le aveesea o iTunes mai le komepiuta, ma na tuʻuina atu faila e fesoʻotaʻi ma le lomiga muamua o le polokalama i luga o le komepiuta. Ma ina ua maeʻa ona faʻatulagaina le fou o le iTunes, o faila tuai na oʻo mai i feteenaiga, ona o le mea sese o loʻo fesiligia o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

O le mafuaaga lona lua o le faʻaalia o se mea sese i le iTunes Library.itl file o se faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona tulai mai ona o se feteenaiga ma isi polokalame ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta, poʻo amioga a polokalama faakomepiuta (i lenei tulaga, e tatau ona siaki le masini i se antivirus).

Faʻafefea ona fai mea sese i le iTunes Library.itl file?

Metotia 1: Aveese le upega iTunes

Muamua lava, e mafai ona e taumafai e foia le faafitauli i se toto itiiti - tape se tasi pusa i luga o lau komepiuta, ona o le mea sese o tatou mafaufauina e mafai ona aliali mai.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tapunia iTunes ona e alu lea i le lisi o loʻo i lalo i Windows Explorer:

C: Tagata Faaaoga USER_NAME Musika

O lenei faila o se foliga "iTunes"lea e manaʻomia ona aveeseina. A maeʻa lena, e mafai ona e amata iTunes. I le avea ai o se tulafono, pe a uma ona faia nei gaioiga faigofie, o le mea sese ua uma ona foia.

Ae peitai, o le le lelei o lenei metotia o le a suia le tusi a iTunes i se mea fou, o lona uiga o le fou o le faatumuina o musika i le polokalama o le a manaomia.

Metotia 2: fatu se faletusi fou

O lenei auala, i le mea moni, e tutusa ma le muamua, ae peitai, e le tatau ona e tape le faletusi tuai e fatu ai se mea fou.

Ina ia faʻaogaina lenei metotia, tapuni iTunes, taofi i lalo le ki Sue ma tatala le lapisi iTunes, o lona uiga, amataina le polokalama. Taofi le ki seiloga e aliali mai se tamai fenumata i luga o le lau, lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki "Fausia se faletusi".

O le a tatalaina le Windows Explorer, lea e te manaʻomia e faʻamautinoa ai soʻo se nofoaga e manaʻomia i luga o le komipiuta o le a tuʻu ai lau faletusi fou. O le mea sili, o se nofoaga saogalemu lea e le mafai ona faʻamalo ese ai le faletusi.

O se polokalame ma iTunes faatasi ai ma se faletusi fou o le a otometi lava ona amata i le mata. A maeʻa lena, e tatau ona foia le mea sese i le iTunes Library.itl file.

Metotia 3: Toe faʻaofi iTunes

O le auala autu e foia ai le tele o faafitauli e fesootaʻi ma le iTunes Library.itl faila e toe faʻaofi iTunes, ma e tatau ona e aveesea iTunes mai le komepiuta atoa, e aofia ai le polokalama faaopoopo mai Apple ua faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta.

Faʻafefea ona aveese atoatoa iTune mai lau komepiuta

O le aveeseina atoatoa o iTunes mai lau komepiuta, toe amata lau komepiuta, ona faatino lea o se faʻapipiʻiga fou o iTunes, ma faʻapipiʻi le tufatufaina lata mai o le polokalama mai le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e atiaʻe.

Download iTunes

Matou te faʻamoemoe o nei metotia faigofie na fesoasoani e foia ai ou faafitauli i le iTunes Library.itl faila.