Faʻafitauli faʻapipiʻi msvcp100.dll

Everest o se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo le mauaina o komepiuta a le tagata lava ia ma le komepiuta. Mo le tele o tagata faʻapitoa i le poto masani, e fesoasoani e faʻamaonia faʻamatalaga e uiga i lau komepiuta, faʻapea foi le siakiina mo le tetee atu i faitioga ogaoga. Afai e te manaʻo e malamalama atili i lau komepiuta ma togafitia lelei, o lenei tusiga o le a taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona faʻaaoga Everest e ausia ai nei sini.

Faʻafeiloaʻi Everest

Faamolemole ia matau o le fou fou o Everest e iai se igoa fou - AIDA64.

Faʻafefea ona faʻaaoga Everest

1. Muamua download uma le polokalama mai le ofisa aloaia. E matuai saoloto lava!

2. Faʻatoʻa le faila faila, mulimuli i musumusuga a le masini ma o le a sauni le polokalama mo le faʻaaogaina.

Vaʻai faʻamatalaga komepiuta

1. Faʻasaʻo le polokalama. I luma atu oi tatou o se lisi o ana galuega uma. Kiliki "Computer" ma "Aotelega Faʻamatalaga". I lenei faamalama e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga sili ona taua e uiga i le komepiuta. O nei faʻamatalaga e faʻaluaina i isi vaega, ae i se isi faʻamatalaga auiliili.

2. Alu i le "Motherboard" vaega e aoao ai e uiga i "masini" ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, faʻaaogaina o le mafaufau ma le gaosiga.

3. I le vaega o "Polokalama", vaʻai i le lisi o mea uma faʻapipiʻi ma polokalama ua faʻapipiʻiina i le pule faataga.

Suʻega komipiuta komepiuta

1. Ina ia faamasani i le saoasaoa o le faafesuiaiga o faamatalaga i le mafaufau o le komipiuta, tatala le Tafa o Suʻega, filifili le ituaiga o manatua e te manaʻo e suʻeina: faitau, tusitusi, kopi pe tuai.

2. Kiliki le "Amata" button. O le lisi o loʻo faʻaalia ai lau gaioiga ma lona faʻatinoga faʻatusatusa i isi faʻagasologa.

Suʻega tumau

1. Kiliki i le "Tumau o le Suʻega o le Laasaga" i luga o le komiti faafoe o le polokalama.

2. O le a tatalaina le faamalama o le seti suega. E tatau ona seti ituaiga o suega ma kiliki le "Amata" button. O le polokalama o le a avea ma autu o le faagasologa e faitioina ai mamafa o le a aafia ai lona vevela ma le malulu. I le tulaga ogaoga, o le a taofia le suʻega. E mafai ona e taofi le suʻega i soo se taimi i le kiliki i le "Taofi" button.

Lipoti faʻatulagaina

O se mea faigofie i Everest o le fatuina o se lipoti. O faʻamatalaga uma e maua e mafai ona faʻapolopoloina i ni tusitusiga mo le kopiina mulimuli ane.

Kiliki le "Lipoti" button. Ua tatalaina e le tusitala o le lipoti. Mulimuli i musumusuga a le masini ma filifili le fomu Ripoti o le Plain Text. O le lipoti e maua mai e mafai ona faʻapolopoloina i le TXT poo le kopiina o ni tusitusiga mai iina.

Vaʻai foi: Polokalame mo faʻataʻitaʻiga PC

Sa ma tilotilo i le auala e faʻaaoga ai Everest. O lenei o le ae iloa sina mea itiiti e uiga i lau komepiuta nai lo le taimi muamua. Faʻamanuia ia oe i lenei faʻamatalaga.