Faʻamaumauga i le Initaneti DWG-i-PDF

O le Samsung multifunctional series series i lalo o le numera masani a le SCX o loʻo i ai le numera tele o faʻataʻitaʻiga, e 3205. O le mea lea e tatau ona faʻapipiʻi le avetaavale saʻo aʻo le i lolomi. O auala uma mo le sailia ma le siiina o le polokalama mo le Samsung SCX-3205 o le a talanoaina i lalo.

Saili ma ave avetaavale mo le MFP Samsung SCX-3205

Muamua lava, e tatau ona faamanino atu o aia tatau e lolomiina ai masini a le Kamupani a Samsung i se taimi ua mavae sa faatauina mai e HP, o le mea lea o le a tatou faaaogaina ai punaoa a lenei gaosimea, ma amata i le auala sili ona aoga.

Metotia 1: Lagolago Fesoasoani HP i luga o le Initaneti

A maeʻa ona faʻatau le aia tatau i meafaigaluega, o le faʻamatalaga e uiga ia i latou na tuʻuina atu i luga o le upega tafailagi a HP, lea e mafai ai nei ona e mauaina faamatalaga talafeagai. I le faaopoopo atu i le lisi masani, o loʻo iai faʻamatalaga o uiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i luga ma faila i oloa uma ua lagolagoina. O le sailia ma le siiina o avetaavale mo le SCX-3205 e tupu faapenei:

Alu i le itulau aloaia lagolago HP

  1. Tatala le itulau lagolago aloaia i soʻo se 'upega tafaʻilagi.
  2. E tele vaega o loʻo i luga, e tatau ona e alu i ai "Polokalame ma avetaavale".
  3. A o lei maua se oloa, faʻamautinoa le ituaiga masini o loʻo e sailia. I lenei tulaga, filifili "Lomitusi".
  4. O le a e vaʻavaʻai i le nofoaga o suʻesuʻega lea e te amata lolomiina lau model MFP, ona kiliki lea i le tali tutusa e alu i lona itulau.
  5. O le a faʻasalalauina oe po o fea feaveaʻiga e iloa ai. Afai o le laina e aofia ai le sese, suia oe lava ia, ona e alu lea i le isi laasaga.
  6. Faalautele le vaega "Pusa Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi Faʻamaumauga o Taavale" ma download faila mo lau lomitusi, scanner, pe filifili le avetaavale taatele lautele.

Ona tumau ai lea e na o le faʻalauiloaina o le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi faila i totonu o le tusi talafeagai i luga o le vaeluaina o le disk.

Metotia 2: HP Update Utility

O loʻo i ai i le HP se polokalama e taʻua o le Fesoasoani Lagolago. E galue faʻatasi ma oloa uma e lagolagoina, ma e mafai ai foi ona e maua le polokalama saʻo mo masini mai Samsung. Ina ia faʻapipiʻi le avetaavale, e tatau ona e faia mea nei:

Download le Fesoasoani HP Support

  1. Tatala le itulau download itulau ma amata le download e ala i le uomi o le ki talafeagai.
  2. Faʻasaʻo le faʻapipiʻi ma kiliki i luga "Lisi" alu i le isi laasaga.
  3. Faitau faʻamatalaga o le maliega laisene, tuʻu se togi i luma o le laina manaʻomia ma agai i luma.
  4. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a amata le aunoa le HP Fesoasoani Fesoasoani, ae e tatau ona e kiliki "Siaki mo faʻamatalaga ma pou".
  5. Faatali mo le faʻataʻitaʻiga ina ia maeʻa. Aua neʻi galo o le faia o se mea e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga vavalalata i le Initaneti.
  6. Alu i "Faʻafouina" i totonu o le vaega o meafaigaluega manaʻomia, i lau mataupu o le a avea ma masini multifunction e fesootai.
  7. Siaki le lisi o faila o loʻo maua, filifili siaki e te manaʻo e faʻapipiʻi, ma kiliki "Download".

O le a logoina oe o le faagasologa na manuia. A maeʻa lena, e mafai loa ona e amata lolomiina pe matamata i le Samsung SCX-3205.

Metotia 3: Polokalame lagolago

Afai o auala muamua muamua e lua e manaʻomia ai le tagata e faʻaaogaina se fuainumera tele o gaioiga, ona faʻaaogaina lea o polokalama faʻapitoa, e mafai ona faʻaititia i latou i se tulaga maualalo. O isi masini komepiuta e suʻeina taʻitoʻatasi meafaigaluega ma ave ni avetaʻavale talafeagai mai le Initaneti, ma ua maeʻa ona latou faʻapipiʻi. E na ona e manaʻomia le amataina o le faagasologa lava ia ma faʻatautaia le tele o vaega. Faʻatasi ai ma se lisi o sui o ia polokalama, tagaʻi i le tusiga i le sootaga lenei.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le a fesoasoani e malamalama i le algorithm o gaioiga i le polokalama DriverPack Solution ma DriverMax a tatou isi mea, lea o le ae maua ai taiala auiliili i lenei autu. Faitau i ai e ala i le kiliki i luga o sootaga o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 4: SCX-3205 ID

O le masini mulumulima Samsung SCX-3205 ei ai se tulaga tulagaese, faafetai lea e fesootai ai masani ma le faiga faʻaogaina. E pei o lenei:

USBPRINT SAMSUNGSCX-3200_SERI4793

Faʻafetai i lenei faʻamatalaga, e faigofie ona e mauaina le polokalama talafeagai mo masini e ala i auaunaga faapitoa i le initaneti. Faitau atili e uiga i le faʻaaogaina o lenei faagasologa ile mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻatulagaina o le OS

I luga, matou te tilotilo i auala e fa e te manaʻomia ai le faʻaaogaina o nofoaga faapitoa, auaunaga, poʻo le polokalama tʻatolu. E le o tagata uma e faʻaogaina le manaʻoga poʻo le mafaia ona faʻaaogaina tonu nei metotia. Matou te fautuaina e faʻaogaina e tagata faʻapitoa le galuega faʻatulagaina a Windows e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi se lomitusi.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. I le aso, ua matou taumafai e sili atu le tautala e uiga i avanoa uma e lima mo le suʻeina ma le siiina o avetaavale mo le Samsung SCX-3205 MFP. Matou te faʻamoemoe ua e filifilia le auala sili ona faigofie ma faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le polokalama.