Saili ma ave taʻavale mo ASUS P5GC-MX / 1333 motherboard


E leai se tagata na te faia le telefoni, o ia lea e le i faalogoina e uiga i se ituaiga auaunaga faʻafiafia tele e pei o le Instagram. O aso uma lava, o le fia miliona o tagata faʻaoga e alu i ai e taʻalo i totonu o le lipine ma lolomi a latou lava ata. O le auala autu e tuʻuina ai se faailo lelei i luga o le photos Instagram ia fiafia. O le a talanoaina le tusiga pe faʻapefea ona mafai ona vaʻaia i luga o se komepiuta.

Auaunaga Social Social Instagram ua fuafua e galulue ma masini feaveaʻi. E mafai e lenei mea ona faʻamatalaina le mea moni e faapea o le 'auʻaunaga e leai se faʻatautaia komepiuta komepiuta. Ae o mea uma e le leaga tele: afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatumu le galuega.

Vaʻai maua fiafia ile Instagram

Atonu e te iloa le iai o se 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ona maua mai soʻo se masini komepiuta. O le faafitauli o le le atoatoa ma e le tatalaina ai avanoa uma o avanoa e maua e tagata e faʻaaogaina telefoni feaveaʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te tatalaina se ata ina ia mafai ai ona e vaʻavaʻai i mea na maua, o le ae iloa le mea moni o le a naʻo lau numera e te vaaia, ae le o tagata patino na tuʻuina atu ia te oe.

E i ai se ala, ma le sili atu i le lua, o le filifiliga o le a faʻalagolago i le faʻaogaina o le faiga faʻagaoioiga faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Metotia 1: mo tagata faaaoga Windows 8 ma luga

Afai o oe o se tagata Windows 8 ma le 10, ona maua ai lea o se faleoloa Windows mo oe, lea e mafai ona e maua ai le faʻaaogaina o le Instagram app. O le mea e leaga ai, o tagata atiae e le lagolagoina le Instagram mo Windows: e masani lava ona toe faafouina ma e le mauaina uma foliga o loʻo faʻatino mo Android ma iOS.

Faʻatau le Instagram app mo Windows

  1. Afai e te leʻi faʻapipiʻiina le Instagram talosaga, faʻapipiʻi, ona faʻalauiloa lea. I le pito maualalo, filifili le pito i luga o le laina e tatala ai lou itulau faʻailoa. Afai e te fia vaʻai i le fiafia i ata o se isi tagata, ona faʻapea lea, tatala le talaaga o le tala o le tului.
  2. Tatala se kata pepa e te manaʻo e vaʻai iai. I lalo o le ata o le ae iloa le numera e te manao e kiliki.
  3. I le isi taimi, o tagata uma e fiafia i le ata o le a faʻaalia i luga o le lau.

Metotia 2: mo e faʻaaogaina le Windows 7 ma lalo ifo

Afai o oe o se tagata e faʻaaogaina le Windows 7 ma se vaega maualalo o le faiga faʻaoga, ona i lau mataupu, le mea e leaga ai, o le a le aoga le tusi aloaia Instagram. Na o le pau lava le auala e alu ai e faʻaaoga polokalame faʻapitoa emulator, faatasi ai ma le fesoasoani lea e mafai ai ona e faʻalauiloaina se telefoni feaveaʻi mo le Android OS i luga o se komepiuta.

I a tatou faataitaiga, o le a faʻaaogaina le Andy Emulator, ae mafai ona e faʻaaogaina isi, mo se faʻataʻitaʻiga, le BlueStacks lauiloa.

Download BluStacks Emulator

Download Andy emulator

  1. Sue Instagram i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le emulator. Faʻafefea ona faia lenei mea, aʻo leʻi faʻamatalaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.
  2. Tagai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Instagram i komepiuta

  3. Saini ma faʻamatalaga au tala.
  4. Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

  5. Tatala le ata i le mea e te manaʻo ai e iloa tonu po o ai tagata e fiafia i ai. Kiliki i le numera e faʻaalia ai le numera o mea fiafia.
  6. O le faʻaaliga e faʻaalia ai se lisi o tagata e fiafia i lenei ata.

Vaʻai agavale agaʻii Instagram

I lena tulaga, afai e te manaʻo e matamata i se lisi o ata, lea e ese mai ai, oe tuʻuina fiafia, iinei, toe faʻaopoopo, pe o le polokalama Windows aloaia poʻo le masini komepiuta e mimiti i le komepiuta Android e sau i le laveai.

Metotia 1: mo tagata faaaoga Windows 8 ma luga

  1. Sue le Instagram app mo Windows. Kiliki i luga o le pito i luga o le laina e alu ai i lou talaaga otooto, ona kiliki ai lea i luga o le afi i le pito i luga taumatau.
  2. I poloka "Teugatupe" filifili se mea "E te fiafia i le lolomiina".
  3. Ata o ata na e fiafia e faʻaalia i luga o le lau.

Metotia 2: mo e faʻaaogaina le Windows 7 ma lalo ifo

Ma le isi, ona o le leai o se talosaga aloaia mo le Windows 7 ma le pito i lalo o lenei polokalama, o le a matou faʻaaoga le Android emulator.

  1. O le faʻalauiloaina o Instagram i le emulator, i le vaega pito i lalo o le faamalama kiliki i luga o le itu taumatau e tatala ai le itulau faʻailoga. Valaʻau i luga se isi lisi e ala i le kiliki i luga o le ata i le pito i luga taumatau ma le ellipsis.
  2. I poloka "Teugatupe" oe manaʻomia e kiliki le ki "E te fiafia i le lolomiina".
  3. O le mulimuli i luga o le mata e faʻaali vave ai ata uma na e fiafia i ai, talu mai le aso mulimuli.

I luga o le lomiga o le maimoaina fiafia i luga o lau komepiuta i aso nei.