TEPUConverter e-book converter

I lenei iloiloga, o le a ou faʻaalia se tagata e faʻaaogaina i le e-book format TEBookConverter, i loʻu manatu, o se tasi o ituaiga sili ona lelei. E le mafai e le polokalame ona na o le faaliliuina o tusi i le va o le tele o faatulagaga mo masini eseese, ae aofia ai foi se aoga aoga mo le faitau (Caliber, lea e faaaoga o se "afi" pe a liliu), ma e iai foi le gagana faa-Russian.

Ona o le eseesega o faatulagaga, e pei o le FB2, PDF, EPUB, MOBI, TXT, RTF ma le DOC, lea e mafai ona maua ai tusi eseese ma le tapulaa i la latou lagolagosua e masini eseese, o sea tagata liliu mai e mafai ona faigofie ma aoga. Ma e sili atu ona faigofie le teuina o lau faletusi faaeletonika i soo se ituaiga, ae le vave i le sefulu.

Faʻafefea ona liua tusi i TEBookConverter

A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻamalosi le TEBookConverter, pe ae manaʻo ai, suia le gagana faʻasalalauga i le Rusia e ala i le kilikiina o le "Gagana" button. (Na suia laʻu gagana pe a uma le toe faʻafouina o le polokalame).

E faigofie le faʻatulagaga o le polokalame: o se lisi o faila, o le filifiliga o le pusa lea o le a faʻaolaina ai tusi liliu, faʻapea foi ma le filifiliga o le faatulagaga mo le liua. E mafai foi ona e filifilia se masini faapitoa lea e te manaʻo e saunia se tusi.

O le lisi o pepa faʻapipiʻi e lagolagoina: fb2, epub, chm, pdf, prc, pdb, mobi, docx, html, djvu, malamalama, htmlz, txt, txtz (peitaʻi, e le o se lisi atoa lenei, e le o iloa aʻu i ni tulaga).

Afai tatou te talanoa e uiga i masini, o nisi oi latou o le Amazon Kindle ma BarnesandNoble faitau, o meaʻai a Apple ma le tele o brands e le o iloa e le au faʻatau. Ae o mea uma e masani ai "Rusia" masini na faia i Saina e le o lisiina. Ae ui i lea, faigofie lava ona filifili le faatulagaga talafeagai e liliu ai le tusi. Le lisi (e le maeʻa) o le sili ona lauiloa oi latou o loʻo lagolagoina i le polokalama:

  • Epub
  • Fb2
  • Mobi
  • Pdf
  • Lit
  • Txt

Ina ia faaopoopo atu tusi i le lisi, kiliki le fetaui tutusa pe sei toso mai faila talafeagai i le polokalama autu o polokalama. Filifili filifiliga o le liua manaʻomia ma kiliki le "Convert" button.

O tusi uma ua filifilia o le a liua i le faʻatulagaga manaʻomia ma teuina i totonu o le pusa faʻamaufaʻailogaina, mai le mea e mafai ona e faaaogaina i lau faitalia.

Afai e te fia vaʻai i le mea na tupu i luga o le komipiuta, e mafai ona e tatalaina le Caliber e-book manager, lea e lagolagoina le toetoe o taatele masani (faʻalauiloaina e le tali tutusa i le polokalama). I le auala, afai e te manaʻo e pulea lau faletusi o se tagata tomai faapitoa, e mafai ona ou fautuaina se vaaiga vavalalata i lenei aoga.

O fea e te sii mai ai ma nisi faʻamatalaga

Faʻatau le tusi format converter TEBookConverter mo le saʻoloto mai le itulau aloaʻia //sourceforge.net/projects/tebookconverter/

I le faagasologa o le tusiaina o se toe iloiloga, ua maeʻa ona faʻatinoina e le polokalame galuega ua tofia i ai, ae ui i lea, pe a liua, o taimi uma lava e tuʻuina atu ai se mea sese, ma o tusi e le o saʻo i totonu o le pusa na ou filifilia, ae i totonu o My Documents. Sa ou sailia ni mafuaaga, tamoe i le avea ma pule ma taumafai e teu ia tusi ua liua i se faletupe i se auala puupuu i le (i le aʻa o le taavale C), ae le i fesoasoani.