Lagolago i Veeam Agent mo Microsoft Windows Free

I lenei iloiloga - o se meafaigaluega faigofie, mamana ma leai se totogi mo Windows: Veeam Agent mo Microsoft Windows Free (na taʻua muamua o Veeam Endpoint Free Backup), lea e mafai ai ona e faʻatulaga lelei ata, kopi kopi o disks poʻo vaega o se disk faʻatasi ai ma faʻamatalaga e pei o totonu , poʻo luga o masini fafo poʻo fesoʻotaʻiga, e toe faʻaleleia lenei faʻamaumauga, ma ia toe faʻaaogaina foi le faiga i nisi o mataupu masani.

I totonu o le Windows 10, 8 ma le Windows 7, o loʻo i ai meafaigaluega e teu ai mea e teu ai oe e teu ai le setete o le polokalama ma faila faila i se tasi taimi i le taimi (silasila i Manatu o le Toe Faʻafouina Windows, Windows 10 Talafaasolopito) pe fatuina se faʻamaumauga atoa (ata) o le polokalama (silasila i le auala faia se faʻamaumauga o le Windows 10, talafeagai mo lomiga muamua o le OS). O loʻo i ai foi polokalama faakomepiuta e aunoa ma se totogi, mo se faʻataʻitaʻiga, Aomei Backupper Standard (faʻamatalaina i faatonuga ua taua muamua).

E ui i lea, afai o le "alualu i luma" foafoaina o kopi kopi o Windows po o disks (partitions) e manaomia ai faamatalaga, e le lava le faiga o meafaigaluega, ae o le Veeam Agent mo le Windows Free program e talanoaina i le tusiga atonu o le a lava lea mo le tele o galuega o le taofiga. Na o le pau le tupe maua mo laʻu tagata faitau o le leai o se gagana Rusia, ae o le a ou taumafai e taʻu atu ia te oe le faʻaaogaina o le aoga i le tele o auiliiliga pe a mafai ai.

Faʻapipiʻi le Veeam Agent Free (Veeam Endpoint Backup)

O le faʻatulagaga o le polokalama e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli patino ma o loʻo faatinoina e faʻaaoga ai laasaga faigofie nei:

  1. Malilie i tuutuuga o le maliega o laisene e ala i le siakiina o pusa talafeagai ma kiliki "Ui".
  2. I le laasaga e sosoo ai, o le a uunaia oe e faʻafesoʻotaʻi se 'avega i fafo o le a faʻaaogaina mo le faʻamaufaʻailoga e faʻapipiʻi ai. E le manaʻomia le faia o lenei mea: e mafai ona e faia ni faʻamaumauga i le lotoifale (mo se faʻataʻitaʻiga, se isi diso fai lona lua) pe faia foi le faʻatulagaina mulimuli ane. Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina e filifili ai e faaseʻe lenei laasaga, siaki le pusa "Faʻamuli lenei mea, o le a ou faʻapipiʻi tuatusi mulimuli" ma kiliki "Next".
  3. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a e vaʻai i se faamalama ma se savali e taʻu mai ai ua maeʻa le faʻapipiʻi ma o le faʻaaogaina o le "Run Veeam Recovery Media Creation magic" e amata ai le fatuina o le disk toe faʻaleleia. Afai i lenei laasaga e te le manaʻo e fatu se disk toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻamaloina.

Veeam Recovery Disk

E mafai ona e fatuina se Veeam Agent mo le Microsoft Windows Free Recovery Recovery i le taimi lava e uma ai le faʻatulagaina e ala i le siakiina o le atigipusa i le laasaga 3 i luga pe i soo se taimi e ala i le faʻasolosolo o le "Fausia Media Media Recovery" mai le Faʻamataʻuga o le lisi.

O le a le mea manaʻomia mo le toe faʻaleleia:

  • Muamua, afai e te fuafua e fatu se ata o le komepiuta atoa po o se faʻamaumauga o le vaega o le puʻeina o le masini, e mafai ona e toe faʻafoʻiina mai se faʻamaumauga faʻapitoa e ala i le oso aʻe mai le puʻe toe faʻaleleia.
  • O le Veeam recovery disk e aofia ai foi le tele o utilities aoga e mafai ona e faʻaaogaina e toe faʻafouina ai Windows (mo se faʻataʻitaʻiga, toefaʻasiliina le motusia o le pule, le laina o le poloaiga, toe faʻafoʻisia le lola o le Windows).

A maeʻa le fausiaina o Veeam Recovery Media, e tatau ona e faʻamaeʻa laasaga nei:

  1. Filifili le ituaiga o le toe faʻaleleia o le disk - CD / DVD, USB-drive (flash drive) poʻo le ISO-image mo le pueina mulimuli i luga o se masini CD poʻo le USB flash (E naʻo aʻu lava se ISO-ata i le sikolasipi, talu ai o se komepiuta e aunoa ma se masini faʻaleleia ma masini faʻaleleia fesoʻotaʻi) .
  2. I le le mafai, o siaki siaki e aofia ai fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o le komipiuta o loʻo i ai nei (aoga mo le toe faʻaleleia mai le NAS) ma avetaavale o le komepiuta o loʻo i ai nei (e aoga foʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia maua le fesoʻotaʻiga pe a uma ona oso mai le puʻe toe faʻaleleia).
  3. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e maka le mekasini lona tolu ma faʻaopopo i ai faʻamaumauga faaopoopo faʻatasi ma avetaavale i le faʻaleleia o le disk.
  4. Kiliki "Next". E faʻatatau i le ituaiga taʻavale e te filifilia, o le a ave oe i ni mataʻupu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i loʻu tulaga, pe a fatuina se ata ISO, filifili se pusa e teu ai lenei ata (faatasi ai ma le mafai ona faʻaaogaina se nofoaga fesoʻotai).
  5. I le laasaga e sosoo ai, o mea uma o totoe o le kiliki "Fausia" ma faʻatali sei maeʻa maeʻa le disk.

Ua saunia uma lenei mea mo le fatuina o kopi kopi ma toe faʻafoʻisia.

Laupepa o le tino ma le vavae (vaega) i le Veeam Agent

Muamua lava, e tatau ona e faia se faʻamaumauga i le Veeam Agent. Mo lenei:

  1. Tatalo le polokalama ma i le faamalama autu ia kiliki i luga o le "Configure Backup".
  2. I le isi matapiuta, e mafai ona e filifilia filifiliga nei: O le komipiuta uma (o se siakiina o le komepiuta atoa, e tatau ona teu i luga o se masini fafo poo le komepiuta), Resitala Level Resup (tuatusi puʻepuʻe), File Back Backup (faila faila ma faila).
  3. Afai e te filifilia le filifiliga Resitala Volume, o le a talosagaina oe e filifili po o fea o vaega e aofia ai i le teuga tupe. I le taimi lava e tasi, pe a filifilia se vavaega (i laʻu ata sikola Cp), o le ata o le a aofia ai foi vaega puʻeina faʻatasi ma le avetaavale ma le toe faʻaleleia o le siosiomaga, i luga o le EFI ma luga o le MBR.
  4. I le isi laasaga, e tatau ona e filifilia le nofoaga e teu ai meafaifaʻailoga: Teu oloa a le lotoifale, lea e aofia uma ai masini faʻapitonuʻu ma masini fafo poʻo le Faletusi Faʻasalalau - o se upega o fesoʻotaʻiga poʻo se taʻavale NAS.
  5. Aʻo filifilia le teuina i le lotoifale i le laasaga e sosoo ai, e tatau ona e faʻamaʻoti mai le disk (vaeluaga puʻe) e faʻaoga mo le faasaoina o faʻamaumauga ma le pusa i luga o lenei pulou. E taʻu mai ai foi le umi e teu ai faʻamaumauga.
  6. E ala i le kiliki i luga o le "Advanced" button, e mafai ona e fatufatuina se taimi o le fatuina o ni faʻamaumauga atoatoa (e ala i le le mafai ona fai, o le toe fatuga atoa lava e muamua ona fatuina, ona na o suiga lava lea ua faamaumauina talu ona faamaumauina. taimi o le a faʻaalia ai le filifili fou faʻapitoa). I lenei, i luga o le Faʻamaumauga o Mea e teu ai, e mafai ona e setiina le tulaga o le faʻamalosi ma faʻamaonia le faʻamalamalamaga mo i latou.
  7. O le isi faʻamalama (Faʻamatalaga) o loʻo faatulaga le taimi mo le faia o kopi faʻasologa. Ona o le lē mafai, ua faia i aso uma i le 0:30, pe'ā faʻapipiʻi le komepiuta (poʻo le moe). Afai e le atoatoa, e amata le foafoaga o le faʻasologa i tua o le isi mana i luga. E mafai foi ona e faʻatutuina ni faʻamaumauga pe a tapuni le Windows (Loka), taina (Log off), poʻo le faʻafesoʻotaʻiina o se fafo fafo ua faʻamaonia e avea ma faʻasalaga mo le teuina o faʻamaumauga.

A maeʻa ona faʻaogaina le faʻatulagaga, e mafai ona e faia le faʻamaumauga muamua i le lima i le na o le kiliki i le button Backup Now i le Veeam Agent program. O le taimi na faia e fatu ai le ata muamua e mafai ona umi (faʻalagolago i le taamilosaga, le tele o faamaumauga teuina, le saoasaoa o le avetaavale).

Toe faʻafoʻi mai le faʻasologa

Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi mai se kopi kopi o Veeam, e mafai ona e faia lenei mea:

  • Amata le Polokalame o le Taumaʻa Toe faʻafoʻi mai le 'Amata amata (faʻapitoa mo le toe faʻafoʻisiaina o faʻamaumauga o mea e le o ni faiga-system).
  • Laʻasaga o Faiga Faʻaola Toe Fuataʻiga - ia toe faʻafoʻi na o faila taʻitasi mai se faʻamaumauga.
  • Faʻafeiloaʻi mai le puʻe toe faʻaleleia (ia toe faʻafoʻi se kopi kopi o Windows poʻo le komepiuta atoa).

Fetuunaiga o le Volume Volume

A maeʻa le Toe Faʻafouina o le Volume, e tatau ona e faʻamaonia le nofoaga e teu ai le tausiga (e masani lava ona fuafuaina ma le faʻapipiʻi) ma le mea toe faʻaleleia (pe a iai nisi oi latou).

Ma faʻamaonia po o fea vaega e toe faʻafoʻi i le isi faʻamalama. A e taumafai e filifili se vaega o vaega, o le a e vaʻaia se feʻau o taʻu mai o lo latou toe faʻaleleia i totonu o le polokalama e le mafai (sei vagana mai le faʻaleleia o le disk).

A maeʻa lena, faʻatali mo le toe faʻaleleia o mea o loʻo i totonu o vaega mai le faʻamaumauga.

Fetuunaiga o Failauga

Afai e te manaʻomia e toe faʻafoʻi na o faila taʻitasi mai se faʻamaumauga, toe faʻafoʻi le Toe Fuataina o le File ma filifili se mea e toe faʻafoʻi ai, ona fai lea i luga o le isi ata, kiliki le "Tatala" button.

O le matala o le poloka o le tuatusi o le komepiuta e tatalaina i mea o loʻo i totonu o vaega ma faʻamau i tua. E mafai ona e filifilia se tasi oi latou (e aofia ai le filifilia o nisi) ma kiliki i le "Toe faʻafoʻisia" le button i le menu autu o le Backup Browser (e naʻo le taimi e filifili ai faila poʻo faila, + ae le na o ni faila).

Afai na filifilia se faletupe - kiliki i luga-saʻo i luga ma filifili "Toe faʻafoisia", faʻapea foi ma le toe faʻafesoʻotaʻi - Faʻaogaina (solo le nusipepa o loʻo i ai nei) pe Tausi (tausia uma ia versions o le faila).

Afai e te filifilia le filifiliga lona lua, o le a tumau pea le pusa i luga o le disk i lona pepa o loʻo i ai nei ma le kopi toefuataiina ma le igoa RESTORED-FOLDER NAME.

Faʻaleleia se komepiuta poʻo se faʻaoga e faʻaaogaina ai se Veeam recovery recovery

Afai e te manaʻomia le toe faʻafoʻisia o vaega o vaega, e tatau ona e faʻaʻe mai le pulou puʻe poʻo le Veeam Recovery Media (e ono manaomia oe e faʻamalosia le lagolagoina o le Puipuiga Puipui, EFI ma Legacy boot).

Aʻo oso i le taimi o le faʻasalaga "ia tataʻi soʻo se ki e taʻavale ai mai le CD poʻo le DVD" faʻaomi soʻo se ki. A maeʻa lena, o le a toe faʻaleleia le lisi.

  1. Toe Faʻafouina Faʻatoʻaina - Faʻaaoga le toe faʻaleleia mai le Veeam Agent mo faʻamaumauga a Windows. O mea uma e fai i le auala lava lea e tasi e pei o le toe faʻafoʻisia o vaega i le Volume Level Restore, ae faʻamalosia le toe faʻafoʻiina o vaega o le disk (Afai e manaʻomia, pe a le maua e le polokalame le nofoaga tonu lava, ia faʻapipiʻi le pusa saula i le itulau "Tuatusi Tuatusi" itulau).
  2. Faʻafouina le Faʻafouina o le Windows - faʻalauiloa le Siosiomaga Faʻafouina Faʻafouina (faʻaaogaina meafaigaluega).
  3. Meafaigaluega - aoga i le faʻaogaina o meafaigaluega e toe faʻaleleia ai le tino: laina faʻatonuina, toe faʻaleleia o le upu faʻamaonia, utaina o le avetaavale meafaigaluega, suʻesuʻeina o le RAM, faʻasaoina ogalaau o suʻega.

Masalo o lenei mea uma e uiga i le fatuina o ni faʻamaumauga e faʻaaoga Veeam Agent mo Windows Free. Ou te faʻamoemoe, afai o le a manaia, e mafai ona e suʻeina nisi avanoa.

E mafai ona e siiina le polokalama mo le saʻoloto mai le itulau aloaia o le http://www.veeam.com/en/windows-endpoint-server-backup-free.html (o le a manaʻomia le resitala mo le siiina mai, lea e le o siaki i soo se auala i le taimi o lenei tusitusiga).