Faamaumau le vitio mai le mata i le Android

O le mea e leaga ai, o le au faʻaaogaina o masini komepiuta, o lenei 'auʻaunaga faʻaogaina e le oi ai ni meafaigaluega faʻapitoa mo le pueina o le vitio mai le mata. O le a le mea e fai pe a tulaʻi mai sea manaʻoga? E faigofie le tali: e manaʻomia ona e suʻe, faʻapipiʻi, ona amata lea ona e faʻaaoga se tusi faʻapitoa na faia e isi tagata atiaʻe. O le a tatou faʻamatalaina nisi o filifiliga i a tatou mea i aso nei.

Matou te tusia le vitio mai le mata i le Android

E i ai ni nai polokalame e maua ai le tomai e faamaumauina ata vitio i luga o smartphones po o papatusi e faʻaaoga le Green Robot - oi latou uma e mafai ona maua i le Play Market. Faatasi ai ma i latou o loʻo totogiina, faʻamatalaga faʻapitoa i faʻamatalaga, poʻo i latou e manaʻomia ai aia tatau a le Atua e faʻaaoga ai, ae o loʻo i ai foi ni fofo e leai se totogi e galue ai ma ni tapulaa, pe e aunoa foi ma latou. I le isi itu, tatou te mafaufau na o tusi e sili ona talafeagai ma faigofie-faʻaaoga e mafai ai ona tatou foia le faafitauli o loʻo faʻaalia i le autu o le tusiga.

Faitau foi: Maua mai o aia i luga o masini Android

Metotia 1: AZ Tusitala o Mata

O lenei tusi talosaga o se tasi o pito sili ona lelei i lona vaega. Faʻatasi ai, e mafai ona e pueina le vitio mai le lau o se telefoni po o se laupepa i luga o le Android i le maualuga maualuga (faʻale-aganuʻu i le masini). AZ Tusitala o Tala e mafai ona puʻeina se leo mai se masini faaleotele leo, faʻaali ata uila, ma e mafai ai foʻi ona e faʻalelei le lelei o le video mulimuli. E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e taofi ma faʻaauau pea le toe taʻalo. Matou te taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona faʻaaoga lenei mea faigaluega e pue ai le vitio mai le lau.

Tasi AZ Tusitala o Mata ile Google Play Store

  1. Faʻatonu le talosaga i le kilikiina o le sootaga o loʻo i luga ma kiliki i luga o le itulau talafeagai i luga o lona itulau i le faleoloa.

    A maeʻa le faagasologa, kiliki "Tatala" poʻo le faʻalauiloa mulimuli ane - mai le mataʻitusi autu o le a faʻaopoopoina ai le ala pupuʻu, pe mai le lisi autu.

  2. O le faʻaaogaina o le AZ Screen Recorder shortcut e le amataina lona atinaʻe, ae faʻaopoopoina le "faʻafefeteina" button i le mata e mafai ai ona e faʻaaogaina galuega autu. I le faʻaopoopoga, o se meafaigaluega e faʻaalia i totonu o le pupuni, e maua ai le malosi e faʻavave ma faigofie ona puleaina.

    O le mea moni, i le taimi nei e mafai ona e amata le pueina o le vitio, lea e lava le muamua e muamua i luga o le "floating" button, ona fai lea o le igoa ma le ata o le ata vitio. E mafai foi ona e faʻamaonia le pueina e ala i le laulau faʻaaliga - o loʻo i ai foi le paʻo tatau.

    Ae ui i lea, aʻo leʻi amataina e le AZ Screen Recorder ia ata i luga o le mata, e tatau ona tuʻuina atu se tali talafeagai. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Amata" i totonu o se faamalama matala.

  3. A maeʻa le numera (mai le tolu i le tasi), o le vitio o le a tusia mai le mata. Fai taga e te manaʻo e puʻeina.

    Ina ia taofi le pueina, ave le faʻailoa i luga, saili le laina faʻatasi ma meafaigaluega a le AZ Screen Recorder ma kiliki le ki "Taofi" poʻo, pe afai e te fuafua e faʻaauau le faamaumauina mulimuli ane, "Taofi".

  4. O le vitio faʻamaufaʻailoga o le a tatalaina i se faamalama pop-up. Ina ia e taalo ia te oe e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e tapuni ai. E le gata i lea, e mafai ona faʻasaʻo ma lafo (galuega Fetufaai). E le gata i lea, o le vitio e mafai ona faʻamutaina pe na ona tapunia le tulaga muamua.
  5. O se aitema tuʻufaʻatasi o le a mafaufau i nisi faʻaopoopoga faʻaopoopoga ma faʻatulagaga o le AZ Screen Recorder application:
    • Faʻasao le "fuʻa" le button.
      Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga ma, e aunoa ma le tuʻuina atu o lou tamatamaʻilima, faʻagaoioi i luga o le satauro faʻaalia i le pito i lalo o le lau.
    • Ave sikola.
      O le tali tutusa, lea e mafai ai e oe ona faia se faʻatautaia, o loʻo maua i le lisi o le 'faʻaaligofie' ma luga o le meafaigaluega i le pupuni.
    • Vaʻavaʻai i faʻasalalauga.
      O le tele o tagata faaaoga le AZ Screen Recorder e le na o le faamaumauina o le lau, ae na faasalalauina foi le faasologa o taaloga feaveaʻi. I le filifilia o le vaega talafeagai i le lisi o lisi, e mafai ona maimoa nei faasalalauga.
    • Faia o faasalalauga i taaloga.
      O le mea lea, i le AZ Screen Recorder e le gata ina mafai ona e matamata i faasalalauga a isi, ae ia faatulaga foi oe lava.
    • Tulaga lelei ma faʻatulagaina filifiliga.
      I totonu o le talosaga, e mafai ona e faʻalelei lelei le lelei o ata ma vitio, fuafua le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, iugafono, fua faʻatatau, faʻatulagaina o fuataga ma le faʻataʻitaʻiga ata.
    • Lisi o loʻo fausia.
      O faʻataʻitaʻiga ma ata vitio na tusia faʻatasi ma le AZ Screen Recorder e mafai ona vaʻaia i totonu o le lava tusi.
    • Taimi ma le taimi.
      I totonu o tulaga, e mafai ona e faʻaalia le faʻaalia o le taimi faʻamaumauga tuusaʻo i luga o le vitio ua fausiaina, faʻapea foi ma le faʻalauiloaina o le pueina o ata i se taimi.
    • Faʻaalia tap, logos, ma isi.
      I nisi tulaga, e manaʻomia ina ia faʻaali atu le mea o loʻo tupu i luga o le lau o se telefoni po o se laupepa, ae ia tapaina foi se nofoaga faapitoa. AZ Tusitala o Tala e mafai ai e oe ona faia lenei mea, aua e mafai ai ona e faaopoopo lau lava logo poo le lauiloa i le ata.
    • Suia le ala e teu ai faila.
      O le le mafai, e faʻaolaina ata ma vitio i totonu o le mafaufau o le masini feaveaʻi, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tuʻu i luga o se fafo fafo - o se kata manatua.

  6. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata e faʻamaumau i luga o ata vitio o loʻo tutupu i luga o le lau o se telefoni po o le papalama ma le Android i le AZ Screen Recorder. E le gata i lea, o le talosaga ua tatou iloiloina e le gata ina mafai ona puʻeina ai le ata, ae faʻapea foʻi ona faʻataʻitaʻia, suia le tulaga lelei ma faʻatinoina ai le tele o isi mea tutusa tutusa.

Metotia 2: DU Recorder

O le talosaga lea, lea tatou te faʻamatalaina i totonu o la tatou tusiga, e toetoe lava tutusa foliga e pei o le AZ Screen Recorder na talanoaina i luga. O le pueina o le masini feaveai i totonu o le masini feaveaʻi e faia e tusa ai ma le algorithm tutusa, ma e faigofie lava ma faigofie.

Download DU Recorder i le Google Play Store

  1. Faʻatonu le talosaga i luga o lau telefoni po o lau api,

    ona faʻalauiloa tuusaʻo mai le faleoloa, fale poʻo le lisi.

  2. I le taimi lava e taumafai ai e tatala le DU Recorder, o le a faʻaalia se faamalama pop-up i le talosaga mo le avanoa i faila ma multimedia i le masini. E tatau ona tuʻuina atu, o lona uiga, kiliki "Faataga".

    O le talosaga e manaʻomia foʻi ona maua faʻamatalaga, o lea e manaʻomia ai ona e faʻaoga i luga o lona mata "Enable"ona faʻagaoioia ai lea o le faʻatusa tutusa ile faiga ole Android e ala i le faʻaogaina o le ki i le tulaga o loʻo iai.

  3. A maeʻa ona faʻagasolo, o le a tatala le faamalama o le DU Recorder, i mea e mafai ona e faamasani ai i ona uiga autu ma le pulea o mea faʻapitoa.

    Matou te fiafia foi i le galuega autu a le talosaga - pueina o le vitio mai le masini mata. Ina ia amata, e mafai ona e faʻaogaina le '' floating ', e tutusa ma le AZ Screen Recorder, poʻo le vaega e puleaina, lea o le a faʻaalia i le tauaso. I tulaga uma e lua, e tatau ona e kiliki i luga o se lanu mumu lanu moana, lea e amataina ai le amataga o le pueina, ae le vave.

    Muamua, O le a tuʻuina e le Recorder se faatagaga e pueina ai le leo, lea e te manaʻomia e taʻalo ai "Faataga" i le faamalama pop-up, ma mulimuli ane - avanoa i le ata i luga o le lau, mo le aiaiga lea e tatau ona e tapina "Amata" i le talosaga tutusa.

    I se tulaga e le masani ai, pe a uma ona tuʻuina atu faʻatagaga, e ono manaʻomia le toe amataina o le pueina o le vitio. I luga, ua uma ona tatou talanoaina pe faapefea ona faia lenei mea. A oʻo i le pueina o le ata i luga o le lau, o lona uiga, o le vitio pueina, amata, ia mulimuli i laasaga na e manaʻo e puʻeina.

    O le umi o le galuega faʻatulagaina o le a faʻaalia i luga o le "floating" button, ma o le faʻamaumauga e mafai ona faʻatonu uma e ala i lana lisi ma mai le pupuni. Vitio e mafai ona taofi, ona faʻaauau ai lea, pe leai foi le puʻe.

  4. E pei o le AZ Screen Recorder, a maeʻa le faʻamaumauga mai le mata o le record Recorder, o se tamai laupepa pop-up e aliali mai ma se muaʻi ata o le video maeʻa. Faʻafesoʻotaʻi mai iinei e mafai ona e vaʻaia i totonu o le tagata taalo, faʻasaʻo, tufatufa pe tape.
  5. Isi vaega o le talosaga:
    • Fausiaina o faʻamalama;
    • Faʻamā le button "faʻafefe";
    • O se seti o mea faigaluega mo le tusitusi, e maua mai i le "lefati faʻatopetope";
    • Faatulagaina o faasalalauga o taaloga ma maimoa ai i latou mai isi tagata faaaoga;
    • Faʻavasegaina ata, suiga o le GIF, faʻasologa o ata ma le tuʻuina atu;
    • Faʻataunuʻuina o fale;
    • Tulaga maualuga mo le lelei, faʻamaumauga, faʻatau atu, ma isi. tutusa ma ia i le AZ Screen Recorder, ma e tusa lava pe sili atu.
  6. LE Recorder, e pei o le talosaga o loʻo faʻamatalaina i le uluai metotia, e le gata ina faʻatagaina le pueina o le vitio mai le televise o se telefoni po o se laupepa i luga o le Android, ae maua ai foi nisi numera faaopoopo o le a aoga tele i le tele o tagata e faaaogaina.

Faaiuga

O le a tatou maeʻa ai. O lenei ua e iloa po o fea talosaga e mafai ona e faamaumauina vitio mai le mata i se masini feaveaʻi ma Android, ma pe faapefea ona fai. Matou te faʻamoemoe o matou tusiga na aoga mo oe ma fesoasoani e maua le fofo lelei i le galuega.