Faʻamatalaga faʻamatalaga i totonu o Microsoft Excel


iTunes o se polokalama lauiloa e maua i luga o komepiuta o tagata uma e faaaogaina mea apu apu. O lenei polokalama e mafai ai ona e teuina le tele o au aoina musika ma moni i kiliki kiliki kopi kopi i lau gadget. Ae ina ia mafai ona lafo i le masini e le o le aoina o musika atoa, ae o nisi o aoina, o iTunes e maua ai le gafatia e fatuina ni lisi.

Lisi o le lisi o se meafaigaluega sili ona aoga i le iTunes, lea e mafai ai e oe ona fatuina musika filifilia mo taimi eseese. E mafai ona faia ni lisi, mo se faataitaiga, e kopi musika i masini eseese, pe afai e faaaoga e le tele o tagata le iTunes, pe mafai foi ona e sii maia collections e faalagolago i le ituaiga o musika po o tulaga faalogo: papa, pop, galuega, taaloga, ma isi.

E le gata i lea, afai o iTunes ei ai se puʻupuʻu musika tetele, ae e te le manaʻo e kopiina uma i lau masini, fatuina se lisi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi atu i le iPhone, iPad poʻo le iPod ia na o le a aofia ai i le lisi.

E faapefea ona fatuina se lisi i iTunes?

1. Tatala iTunes. I le pito i luga o le polokalama o le polokalama tatala le vaega "Musika"ona alu lea i le lisi "O laʻu musika". I le itu tauagavale, filifili le filifiliga talafeagai mo le faʻaalia o le faletusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e aofia ai nisi o taʻaloga i se lisi, filifili "Pese".

2. E tatau ona e filifilia na ala poʻo faʻamaumauga o le a aofia ai i le lisi fou. Ina ia faia lenei mea, taofi i lalo le ki Ctrl ma amata ona filifili faila manaʻomia. A maeʻa ona e filifilia le musika, kiliki-i luga o le filifiliga ma i le lisi autu o loʻo i ai, alu i "Faaopoopo i le lisi o pese" - "Fausia se lisi fou".

3. O le pusa e faʻaalia ai lau lisi, o loʻo tuʻuina atu i ai se igoa faʻavae. Ina ia faia lenei mea, ia suia, kiliki le igoa o le lisi, ona e ulufale lea i se igoa fou ma kiliki le ki o le Ini.

4. O musika i le lisi o le a faia i le faasologa lea e faaopoopo ai i le lisi. Ina ia suia le faasologa o le toe faafoi o musika, ia taofimau le ala ma toso i le vaega o le lisi.

O faʻamaumauga taʻitasi ma aganuʻu masani o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale o le faamalama iTunes. I le tatalaina o le lisi, e mafai ona e amata taʻalo, ma afai e tatau ai, e mafai ona kopiina i lau masini Apple.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuʻuina musika i le iPhone

Faʻaaogaina uma vaega o iTunes, o le ae fiafia i lenei polokalama, e le o mafaufauina le auala e fai ai e aunoa ma le muamua.