Matou te tapeina ata i Odnoklassniki

I le Odnoklassniki, e pei o soʻo se isi lava fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e faʻaopoopoina ata, fatuina ata o ata, faʻapipiʻi avanoa ia i latou ma faatino isi manipulation ma ata. Afai o ata e lolomiina i le talaaga po o le album ua le toe aoga ma / pe ua le lava oe, ona mafai lea ona e soloia, a maeʻa o le a le toe avanoa i isi tagata.

Aveese ata i le Odnoklassniki

E mafai ona e lafoina pe tape ni ata i luga o lenei upega tafaʻilagi e aunoa ma ni tapulaʻa, ae o le ata na tapeina o le a teuina mo sina taimi i luga o le au Odnoklassniki, ae leai se tasi e mafai ona mauaina (sei vagana ai le pulega o le nofoaga). E mafai foʻi ona e toe faʻafoiina se ata na tapeina, pe afai na e faia talu ai nei ma e te leʻi toe faʻafeiloaʻi le itulau.

E mafai foi ona e tape uma ata pue ata i se numera faapitoa o ata na lafoina, lea e teu ai le taimi. Ae ui i lea, e le mafai ona filifili ni ata i totonu o le album e aunoa ma le aveeseina i luga o le saite.

Metotia 1: Aveese ata o le tagata lava ia

Afai e te manaʻomia e faʻamalo lau ata tuai, o le faʻatinoga i lenei mataupu o le a faigofie:

  1. Faʻasoa i lau tusi Odnoklassniki. Kiliki i luga lau ata autu.
  2. E tatau ona tatala i luga i le ata atoa. Tusi i lalo sina mea itiiti ma faʻalogo i le itu taumatau. O le ai ai se faʻamatalaga puupuu o le talaaga, o le taimi o le faʻaopoopoga o lenei ata ma le fuafuaga na filifilia mo le gaioiga. I lalo o le a avea ma se sooga "Aveese ata". Kiliki i luga.
  3. Afai e suia lou mafaufau e faʻamalo le ata, ona kiliki lea o le faʻamatalaga "Toe faʻafoʻisia"lea o le a faʻaalia seia oʻo ina e faafouina le itulau pe kiliki i luga o se avanoa avanoa.

Afai ua uma ona e suia lau avatar, e le o lona uiga o le ata matua tuai ua maeʻa ona tape. E tuʻu i totonu o se pusa faapitoa e mafai e se tagata faʻapitoa ona vaʻai i ai, ae i le taimi lava lea e le o faʻaalia i lau itulau. Ina ia aveesea mai lenei lipine, mulimuli i nei faatonuga:

  1. I lau itulau, alu i "Ata".
  2. O au musika uma o le a tuʻuina atu iina. I le le mafai, e naʻo tusi resitala. "Ata patino" ma "Miscellaneous" (o le mea mulimuli e faia i na o mataupu faapitoa). E tatau ona e alu "Ata patino".
  3. Afai na e suia le avatar i ni nai taimi, ona i ai uma ai lea o ata tuai, pe a faʻapea e leʻi faʻaumatia muamua aʻo leʻi toe faʻafouina. Aʻo leʻi suʻeina lau vailaau tuai e te manaʻo e tapuni, kiliki i luga o le mea e fesoʻotai ai. "Faʻatika, toe faʻaleleia" - o loʻo i le laulau o mea o le album.
  4. O lenei e mafai ona e maua le ata e te manaʻo e tape. E le tatau ona vaʻaina, faʻaaoga le 'upega tafaʻi otaota' oloʻo tuʻu i le tulimanu pito i lalo o le ata.

Metotia 2: Aveese le album

Afai e te manaʻo e fufulu se numera tele o ata tuai na tuʻuina i totonu o se atigi pusa, ona faʻaaoga lea o lenei faʻatonuga:

  1. I lau itulau, alu i "Ata".
  2. Filifili se album e le manaʻomia ma alu i ai.
  3. Saili ma faʻaoga le fesoʻotaʻiga o tusitusiga i totonu o le 'upega tafaʻilagi. "Faʻatika, toe faʻaleleia". O loʻo tu i le itu taumatau o le poloka.
  4. I le itu tauagavale i lalo o le fanua e suia ai le album album, faʻaoga le ki "Aveese le Tusi".
  5. Faamaonia le soloia o le album.

E le pei o ata masani, afai e te tapeina se tusi, e le mafai ona e toe faʻafoʻisia mea o loʻo i ai, e sili atu le mamafa o mea lelei uma.

Metotia 3: Aveese ata e tele

Afai ei ai ni ata i le tasi album e te manaʻo e solo ese, ona e faʻamalo pe tasi pe a tape le album atoa, lea e matua le talafeagai. O le mea e leaga ai, i le Odnoklassniki e leai se galuega e filifili ai ni ata se tele ma tapeina.

Ae peitai, o lenei sapalai i luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona faʻasalalau e faʻaaoga ai lenei laasaga taʻitasi i lea laasaga:

  1. Alu i le vaega "Ata".
  2. O lea ia fatuina se isi puʻupuʻu e faʻaaoga ai le 'upega faʻamau. "Fausia le New Album".
  3. Tuʻuina atu ia te ia se igoa ma faia ni tulaga faalilolilo, o lona uiga, faʻamaonia mai i latou e mafai ona vaʻai i ona anotusi. A uma ona kiliki "Faasaoina".
  4. E leai se mea e faʻaopoopo i lenei atigi pusa, o lea ia toe foʻi i le lisi o tusi ata.
  5. O lenei, alu i le album lea e tatau ona tape ai na ata.
  6. I totonu o le fanua ma le faʻamatalaga o le album, ia faʻaaoga le sootaga "Faʻatika, toe faʻaleleia".
  7. Siaki ata e te le toe manaʻomia.
  8. O lenei kiliki i luga o le fanua o loʻo tusia ai. "Filifili le Album". O le lisi autu o loʻo taʻu mai i mea e te manaʻomia e filifili ai se atigilima faatoa fatuina.
  9. Kiliki "Ata e teu ai". O ata uma sa i ai muamua ua i ai nei i se isi album e faʻaumatia.
  10. Alu i le ata fou na fatuina ma i le laulau o mea e aofia ai "Faʻatika, toe faʻaleleia".
  11. I lalo o le igoa o le album, faaaoga le tusi "Aveese le Tusi".
  12. Faamaonia le soloia.

Metotia 4: Aveese ata i le telefoni feaveaʻi

Afai e tele taimi e nofo ai i luga o le telefoni, e mafai ona e faʻamalo nisi o ata le talafeagai, ae e taua le manatuaina o lenei faiga o le a sili atu le faigata i le telefoni ma i le taimi e tasi, o le a tele se taimi e faʻamalo ai se tele o ata pe a faʻatusatusa i le faʻatautaia o le masini.

Faatonuga mo le tapeina o ata i le Initaneti mobile Odnoklassniki mo le telefoni Android:

  1. Ina ia amata, alu i le vaega "Ata". Faaaoga mo lenei faamoemoega se atigipusa ma ni laau se tolu o loo i le pito i luga o le itu tauagavale o le lau pe na o le faia o se taga i le itu taumatau o le itu tauagavale o le mata. E tatalaina le pupuni, o fea e te manaʻo e filifili ai "Ata".
  2. I le lisi o au ata, filifili le tasi e te manaʻo e tape.
  3. O le a tatala tele atu, ma o le a mafai ona e maua nisi o galuega mo le galue ai. Ina ia maua i latou, kiliki i le ata o le ellipsis i le tulimanu pito i luga.
  4. O se faʻailoga o le a tulaʻi mai i mea e te manaʻomia e filifili ai "Aveese ata".
  5. Faamautu ou faamoemoega. E taua le manatua o le tapeina o se ata mai se telefoni feaveaʻi, o le ae le mafai ona toe faʻafoʻisia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tapeina o faʻamatalaga mai le Odnoklassniki sosaiete faʻafesootai o se faiga faigofie faigofie. E ui lava i le mea moni o le a faʻaumatia ata o le a i luga o le 'auʻaunaga mo sina taimi, o le avanoa ia i latou e toetoe lava a le mafai.