Valaau mai o le tiute o le au atinaʻe ua folafola atu e faʻamalo mea leaga o tagata taaalo i fafo

Na o ananafi, na amataina ai e Activision ia suega o le "tau tupu" i le Call of Duty: Black Ops 4, ae o le au atinaʻe ua i lalo o le tele o feʻau leaga.

Fans o le taaloga e le fiafia i le auala e galue ai le masini o le filifilia o mea: ina ia faia se mea, e tatau ona e taulai lelei i ai ma kiliki le button fetaui. Ua uma ona folafola atu e le au atinaʻe mai Treyarch o lenei mataupu o le a faatulaga mo le faʻasalaga.

"Matou te vaaia se faasologa o savali o fai mai o le taimi na faaalu i le aoina o mea e sili atu nai lo le mea na faamoemoeina," o le tala lea a Treyarch. "O le a matou faia suiga talafeagai ina ia mafai e tagata taaalo ona pikiina aitema i se vave vave ma ia le toe taofia ai."

Ae ui i lea, ia tuʻuina atu le avanoa o le filifilia o mea faitino, e pei ona faia i le PUBG ma le Fortene, e le oi ai le au atinaʻe.

"Na matou mafaufau e uiga i le gaosia e le aunoa o cartridges," na tusia e Treyarch creative director David Vanderhar i luga o le Twitter, "ae e le o aʻu o se tagata manatu faapena.

Valaʻau o le Tiute: Black Ops 4 o loʻo oʻo mai i luga o Oketopa 12 i lenei tausaga i le PlayStation 4, Xbox One ma le PC. O le taaloga muamua lenei o le faasologa lea o le a tulaʻi ai le "tau tupu" i lalo o le igoa Blackout. O le tauvaga faʻatasi i le vaega fou o le lauiloa lauiloa a le au fana mai Activision e le.