Aisea e le tauina ai e le komepiuta i le Windows 10

FPS Monitor o se polokalama e fesoasoani e mataʻituina le tulaga o le uʻamea i le taimi o se taʻaloga poʻo se isi lava gaioiga. O faʻamatalaga talafeagai uma o le a faʻaalia i le pito i luga o le lau, o lea e le tatau ona e fesuiai i le va o faʻamalama. Mafaufau i lona tulaga galue i nisi auiliiliga.

Faʻaaliga ma faʻafefe

O loʻo i ai se lisi o faʻataʻitaʻiga na saunia muamua mo faʻataʻitaʻiga eseese. Vaʻaia avanoa mo taʻaloga, vaitafe, pepa faʻatusa poʻo le faaopoopoina oe lava, faia ma le lima. Afai e manaʻomia, toe faʻaigoa, faʻasaʻo pe tape uma mea uma.

O le taofiofia o se seti o le faʻalauiloa o ona tulaga taua e tulimataʻia sao i le taimi o le taʻaloga. O le a faʻaalia i luga o le faamalama o loʻo galue. E mafai ona siitia atu i soʻo se vaega o le lau ma toe faʻaleleia.

O le taaloga e faaalia ai le numera o laupapa i le lua (FPS), o le uta i luga o le gaosiga ma le kata vitio, faʻapea foi ma le vevela, le numera o RAM faʻaaoga ma le aunoa.

I le taimi nei, e sili atu i le fasefulu masini eletise ma masini e faʻaalia ai tulaga taua. Faʻatasi ma faʻafouga taʻitasi, e faaopoopo nisi mea. I le taimi saʻo i le taimi o le taaloga e le gata o le GPU ma le PPU o loʻo avanoa mo le maimoaina, ae o le voltage o elemene taʻitasi e mataʻituina.

Faʻasaʻo le faʻafefeteina

Na faʻaalia e le au atinaʻe le avanoa e faʻaaogaina ai elemene taʻitasi o le vaaiga, e faʻaaogaina i faʻamalama i kalafi, ata ma isi faʻasologa. O lenei tulaga o le a fesoasoani e faʻatūina le vaaiga e pei ona manaʻomia e le tagata faʻaoga. Manatua o le kilikiina o le Ctrl key, e te laulima i le tasi itu, ae le na o le tutusa.

Faʻasaga faʻalua faʻatasi ma le faʻamaufaʻailoga i le itu tauagavale i luga o le faʻapipiʻi e tatala ai le faiga e faʻataʻitaʻia ai le avanoa o laina taitasi o laina, mo lenei mafuaʻaga ua aliali mai laina faapitoa. I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaogaina laina taitasi ma faʻamaonia i soʻo se nofoaga.

Polokalame Alert

Afai e te le manaʻomia nisi faʻamaonia, latou te le atoatoa i totonu o le lisi faʻatulagaina faapitoa. E mafai foi ona e suia le tele o se laina patino, lona vai papatiso ma le lanu. O le fetuunaʻi o suiga suiga e fesoa- soani e faasaʻo ai lagona uma mo i latou lava.

Faʻafanua

E maua avanoa sikolasipi i le taimi o le taʻaloga. Mo lenei, na o oe e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le polokalama i se mea itiiti. Filifili le faila i le mea o le a faasaoina ai ata uma ma tuʻuina atu se vevela, lea o le a nafa ma le faia o se faʻamalama.

Lautusi uliuli o polokalama

Afai e te manaʻo e faʻamautinoa e le galue le polokalama i nisi o laasaga, ona e manaʻomia lea e faʻaaoga lenei lisi. O iinei e mafai ona e tuʻuina soʻo se gaioiga i le lisi uliuli, faʻapea foʻi ma le aveesea mai ai mai iina. E pei ona mafai ona e vaʻaia, ona o le le mafai, o nisi o faagasologa ua uma ona ulufale atu i ai, o lea afai e le aoga se mea, ona siaki lea atonu o le polokalama atonu ua faaopoopo i lenei lisi. I le itu tauagavale e mafai ona e vaʻaia le faiga na faʻaalia i le taimi o le faagaoioiga o le FPS Monitor.

Faʻasalalauga faʻaoga

Faʻalogo lelei i le gafatia e suia le faʻamaumau o faʻamaumauga i soʻo se isi lava mea ua faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. Ina ia faia lenei mea, tuu se isi faamalama i totonu "Meatotino". Ua filifilia le vai papatisoga, o lona telē, o aʻafiaga faaopoopo ma sitaili. Toe amataina le polokalama e le o manaʻomia, o suiga e aoga vave.

Faʻaopoopoina o Ata

O le polokalame FPS Monitor e fesoasoani tele i tagata failautusi vitio ma taʻavale tape. Talu ai nei sa faaopoopo ai se fou fou i le ata. O lenei tulaga o le a fesoasoani i le folasia pe le faʻaaogaina le masini faʻapipiʻi muamua. Faʻamamaʻoti le ala i le ata, ma pe a talafeagai ai, tusi le pusa "Vaavaai le faila suiga" - ona faʻafouina loa lea e le polokalama pe afai ua faia ni suiga.

Faʻafiafia le lanu

O le ata vaaia o le vaaiga o se mea taua, aua o lona faʻaalia i le taaloga ma lona faʻaaogaina e faʻalagolago i ai. I le faʻaopopo i le faʻamalosi, o le siitia ma suia le vai papatisoga, matou te fautuaina le gauai atu i le tumu i lanu.

E i ai se filifiliga o soo se lanu ma le paolo i luga o le paʻu. I le taumatau o loʻo i ai se faʻamatalaga e ala i le ulufale atu i tulaga faatauaina. Faʻailoga "Alefa" nafa ma le manino o le faʻatumu. O le maualalo o le tau, o le sili atu foi ona manino o le faʻavae.

Lafoaʻi ma Tiniga

I le lisi "Vaʻai" O loʻo faʻaaogaina se faʻalapotopotoga o meatotino, faatasi ai ma nisi o mea taua. O tufuga e tufatufaina atu i le auala lava e pei, mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻataʻitaʻi taʻiala. O le maualuga o loʻo i luga o le a sili atu ma o le a poloka le laulau i lalo. E faʻapipiʻi se ki i mea taʻitasi. "On / Off", faʻaalia le visiva i totonu o le taaloga, i luga o le sikolasipi ma seti le tele o faʻamatalaga, lea matou te fautua atu e faʻalogo faapitoa. O le maualuga o le taimi, o le sili atu foi ona sao iʻuga o le a e vaʻai i ai, e faʻaaoga foi i kalafi.

Faʻasologa o Ata

E i ai se isi mea e ese mai - o le siata. E mafai ona e faʻaopopo ono eletise eseese i ai ma fetuunai la lanu ma le nofoaga. O lenei gaioiga o loʻo faia i totonu "Meatotino"lea e mafai ona e maua e ala i le kiliki i luga o le kuki saʻo i le matala o le siata.

FPS ma le faʻatulagaina o taimi

I nisi auiliiliga, o le a tatou mafaufauina se galuega tulaga ese o loo i le FPS Monitor. E faʻaaogaina tagata uma i le naʻo le taua o le vave, maualuga poʻo le FPS le maualalo, ae toaitiiti e iloa o faʻatulagaga taitasi e faia e le faiga i taimi eseese, e faʻatatau i tulaga eseese. E le o matauina e tagata faaaoga micro lags ona o le mea moni e tasi le faavaa na gaosia ai nai masini milikalama nai lo isi. Ae ui i lea, o lenei mea e aʻafia ai le sini tutusa i tagata fana.

A maeʻa ona faʻavasega ma fetuʻunaʻia ia faʻalauiloa o loʻo faʻaalia i le ataata i luga, e mafai ona e alu i le taaloga mo le suʻega. Matau le osooso o le laina i "Taimi Taimi". O fesuiaʻiga malolosi e mafai ona tupu pe a faʻapipiʻi le mamafa poʻo le faaopoopoina o mamafa i luga o le uʻamea. Matou te faʻamanatu atu ia te oe o le taunuuga e matua saʻo lava, e tatau ona e seti le tele o faʻamatalaga i le maualuga, o lenei tau aofaʻi e 60.

Fesoasoani a le tagata

E taumafai tagata atiaʻe e fesoasoani i le foia o faafitauli. E mafai ona e tuʻuina atu se fesili i luga o le upega tafaʻilagi aloaia poʻo le vaega FPS Monitor VKontakte. Talafou lomia i le Twitter, ma e mafai ona maua faamatalaga "E uiga i le polokalama". I le lava faamalama e tasi, e mafai ona e faʻatau se laisene pe afai e iai sau faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi.

Mama

  • O le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia;
  • Fesoasoani lelei le tagata faigaluega;
  • E le o utaina le tino.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

FPS Monitor o se filifiliga lelei mo i latou e mananao e mataʻituina le tulaga oa latou komepiuta i taaloga. E mafai ona galue o se talaaga e aunoa ma le faʻaaogaina o le tino, ona o lenei mea, o le a sili atu le sao o faailo i taaloga. O le kopi saoloto e le faatapulaaina i soo se mea, naʻo se savali e aliali i luga o le lau o loʻo talosaga mo se faʻatau. O lenei fofo e le faamalosia ai oe e faʻatau le faʻatoaga atoa mo le faʻamoemoe o le tatalaina o le galuega, ae o loʻo faʻamoemoe e lagolago le atinaʻe.

Faʻataʻitaʻi kopi o le FPS Monitor

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mataʻituina o le upega tafailagi Lelei telefoni feaveaʻi Kdwin TFT Suʻe Suʻega

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FPS Monitor o se polokalama multifunctional mo le mataituina o le tulaga o le polokalama i le taimi o le faatinoina o nisi o faagasologa. Le polokalama e le o utaina le OS ma e mafai ai e oe ona mauaina faʻamatalaga talafeagai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: R7GE
Tau: $ 7
Toa: 8 MB
Gagana: Rusia
Version: 4400