O le Opera e tuai: fofo faafitauli

Faʻaonaponei faʻaonapo nei i luga o le initaneti e faatagaina mo ni nai sekone e faasaʻo ai mea sese uma o le fana ma faia le ata ma tulaga tulaga ese. E le pei o siata o le laulau, latou te galulue e ala i auaunaga i le ao, o lea latou te le o manaʻomia ai i komepiuta komepiuta. O aso nei o le a tatou malamalama pe faʻafefea ona faʻaogaina le ata o le vaʻaiga lautele i le initaneti.

Faʻamatalaga o ata faʻatulagaina

O le fesoʻotaiga 'ua i ai le tele o' auʻaunaga e mafai ai e oe ona faia le tele o le gaosiga o ata. E mafai ona e faʻaopopo i ata puega, aveese mata mumu, suia lanu lanu, ae o nei mea uma o le a malepelepe i le lotolotoi o le mea moni o le ata o le a vaeluaina.

O mafuaaga mo le le mafai ona pueina ata e mafai ona tele. Masalo, a o pueina, o le lima na gatete, pe o le mea na manao i ai e le mafai ona aveesea i le mea pueata i se auala ese. Afai e ese le ata pe a maeʻa ona eli, ona tuu saʻo lea i le tioata sikola. Soo se faaletonu ma le skewness e faigofie lava ona faʻaumatia ma le fesoasoani a faatonu faʻainitaneti.

Metotia 1: Canva

Canva o se faʻataʻitaʻiga ma le tele o ata faʻatulagaina ata. Faafetai i le galuega faigofie o le suiga, e faigofie lava ona tuu lelei le ata i avanoa e faatatau i elemene mamanu, tusitusiga, ata ma isi auiliiliga talafeagai. O le faʻataʻitaʻiga e faia i le faʻaaogaina o se faailoga faʻapitoa.

Soo se 45 tikeri, o le ata e leai se avanoa, e mafai ai e tagata faaaoga ona ausia se saʻo ma e oʻo lava i le pito i le ata mulimuli. O le a fiafia tagata pueata faʻapolofesa i le i ai o se pule faʻapitoa, lea e mafai ona e toso i luga o le ata e faʻaogaina ni mea faitino i le faʻatusa e fesoʻotaʻi ma isi.

O le 'upega tafaʻilagi e tasi le toe faʻasologa - ina ia maua ai galuega uma e te manaʻomia e lesitala pe e teu i le faʻaaogaina o lau faʻamatalaga i fesoʻotaʻiga lautele.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Canva

  1. Amata le teuteuina o ata e ala i le kiliki i luga "Faʻatuina le Ata" i luga o le itulau autu.
  2. Tusi resitala pe faʻaoga i le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga lautele.
  3. Filifili po o le a le auaunaga o le a faʻaaogaina, ma alu saʻo i le faatonu lava ia.
  4. Matou te faitau i le tusi faʻaaoga ma kiliki "Taʻiala faʻataʻitaʻiga", ona i ai lea i le faamalama pop-up, kiliki "Fausia lau lava mamanu".
  5. Filifili le mamanu talafeagai (ese i le tapoleni lapoa) pe ulufale i ou lava tulaga i totonu o le fanua "Faʻaaogā faʻaoga tetele".
  6. Alu i le lisi "Oʻu"kiliki "Faaopopo au lava ata" ma filifili se ata o le a matou galulue ai.
  7. Tusia le ata i luga o le tapoleni ma fesuiaʻi ma se faailoga faapitoa i le tulaga manaomia.
  8. Faasao le taunuʻuga e faʻaaoga ai le ki "Download".

Canva o se mea faigaluega lelei tele mo le galulue faatasi ma ata, ae a muamua ona e liliu nisi, e matua faigata lava ona malamalama i lona gafatia.

Metotia 2: Editor.pho.to

Isi faʻamatalaga ata i luga o le initaneti E le pei o le auaunaga talu ai, e le manaʻomia le resitalaina i fegalegaleaiga faʻaagafesootai seʻi vagana ua tatau ona galue ma ni ata mai le Facebook. O le 'upega tafaʻilagi e galue malosi, e mafai ona e malamalama i galuega faʻatino i se mataupu o minute.

Alu i le website Editor.pho.to

  1. Matou te oi le saite ma kiliki "Amata Faʻasalaga".
  2. Matou te utaina le ata talafeagai mai le komipiuta poʻo mai le Facebook social networking.
  3. Filifili se galuega "Liliu" i le itu tauagavale.
  4. Faʻasolosolo le uila, liliu le ata i le tulaga manaomia. Faamolemole ia matau o vaega e le ulu atu i le itu e liliu ai o le a teuteuina.
  5. A maeʻa le taimi, kiliki le ki. "Faaaoga".
  6. Afai e tatau ai, faʻaaoga i le ata isi faʻafitauli.
  7. A maeʻa loa le faʻamalosiga, kiliki i luga "Faasaoina ma fefaasoaai" i le pito i lalo o le faatonu.
  8. Kiliki le ata "Download"pe afai e te manaʻomia le lafoina o le ata gaosia i lau komepiuta.

Metotia 3: Croper

E mafai ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga faʻatautaia ole Croper i luga o le initaneti i le tulaga e te manaʻomia e sui ai se ata 90 po o 180 tikeri mo le faigofie ona matamata. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai foliga faʻafeiloaʻiga o ata e mafai ai e oe ona faʻasaʻo ata e le ave i lena tulaga. O nisi taimi o le ata na liliu ma le loto i ai e tuuina atu ia te ia se faʻailoga tusiata, i lenei tulaga e fesoasoani foi i le faatonu Croper.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Croper

  1. Alu i le punaoa ma kiliki le sootaga"Faʻatuina Faʻamaumauga".
  2. Toto "Iloiloga", filifili le ata o le a faʻatautaia ai le galuega, faʻamaonia e ala i le kiliki o le pepa"Download".
  3. Alu i totonu "Faʻatonuga"atili i"Faʻamaonia" ma filifili le mea "Liliu".
  4. I le pito i luga, filifili le faasologa o le faasologa. Ulufale i luga le mea e manaʻomia ma kiliki "Agavale" poʻo "Taumatau" fuafua i le auala e te manaʻo e faʻatulaga le ata.
  5. A uma le faʻamaeʻaga o le faagasologa o taualumaga ona alu i le parakalafa"Faʻamaumauga" ma kiliki "Faasao i le Disk" pe lafo se ata i fesoʻotaʻiga lautele.

O le faʻatulagaina o le ata e tupu e aunoa ma le faʻaogaina, o lea pe a uma le gaosiga e manaʻomia le aveeseina o vaega faaopoopo e faʻaaoga ai galuega faaopoopo a le faatonu.

Matou te iloiloina le sili ona lauiloa o faatonu, faʻatagaina oe e faʻaoga le ata i le initaneti. O le faatonu.pho.to na avea ma sili ona faʻafealofani i le tagata faʻaaoga - e sili atu ona faigofie le galulue ma ia ma e leai se manaʻoga mo nisi faʻasologa pe a uma ona liliu.