Laptop PC Gaming mo le 2014 - MSI GT60 2OD 3K IPS Edition

I se taimi muamua i lenei tausaga, na ou tusia ai se tusiga e uiga i taaloga sili ona lelei i komepiuta i le 2013. Talu mai le tusiaina o lenei tusiga, Alienware, Asus ma isi ua i ai le polokalama Intel Haswell, kata fou, o nisi ua suia le HDD faatasi ai ma SSD pe ua le toe mafai ona alu. O le Razer Blade ma le Razer Blade faʻatautaia le laptop, faʻapitoa mo la latou faʻatauvaʻa ma mea mamana, na faʻaalia i luga o le faʻatau. Ae ui i lea, e foliga mai ia te au e leai se mea fou e foliga mai fou. Faʻamatalaga: Laptop sili ona lelei mo galuega ma taʻaloga i le 2016.

O le a le mea e faʻamoemoe e taʻalo komepiuta i le 2014? I loʻu manatu, e mafai ona maua mai se manatu e uiga i faiga e ala i le tilotilo i le MSI GT60 2OD 3K IPS Edition fou, lea na faʻatau atu i le amataga o Tesema ma, faʻamasinoina e le maketi Yandex, ua i ai nei i Rusia (o le tau e tutusa ma le fou Mac Pro i le tulaga aupito sili ona maualalo - silia ma le 100,000 rubles). UPD: Ou te fautuaina e te vaʻavaʻai - Mea laititi komepiuta laʻititi i le lua NVIDIA GeForce GTX 760M GPU.

4K faʻatalatalanoaga

Laptop PCI Laiti MSI GT60 20D 3K IPS

I luga o le faaiuga a le 4K poʻo le UHD talu ai nei e tatau ona faitau faʻateleina - e faʻalogoina e le o toe umi se mea faapena o le a tatou vaʻaia e le gata i televise ma siaki, ae faʻapea foʻi i luga o telefoni. O le MSI GT60 2OD 3K IPS faʻaaoga se iugafono o le "3K" (poʻo le WQHD +), e pei ona valaʻau ai e le kamupanī. I pixels, o lenei 2880 × 1620 (o le diagonal o le komepiuta komepiuta e 15.6 inisi). O le mea lea, o le iuga e toetoe tutusa lava ma le Mac Book Pro Retina 15 (2880 × 1600).

Afai o le tausaga ua mavae, toetoe lava o poloketi komepiuta taʻavale uma na faʻapipiʻiina i se matai ma se iugafono a Full HD, ma le isi, ou te faʻatali mo le faateleina o le fofoina o matrices o le komepiuta (peitaʻi, o le a aafia ai e le gata faʻataʻitaʻiga taʻaloga). E mafai i le 2014 o le a tatou vaʻaia le 4K faʻavae i se faʻasologa 17-inisi.

Taʻalo i ni siaki se tolu ma le NVidia Surround

I le faaopoopoina i luga, o le tekinolosi fou a le MSI e lagolagoina le technological NVidia Surround, lea e mafai ai ona e faʻaalia se ata taʻaloga i luga o faʻamatalaga e tolu, pe afai e te manaʻo atili faʻaofuina i le faagasologa. O le kata vitio na faʻaaoga mo nei mataupu o le NVidia GeForce GTX 780M

SSD eletise

O le faʻaaogaina o le SSD i le komepiuta ua amata ona taatele: o le tau o le malosi o taʻavale eleʻele ua paʻu, o le siʻitia o le saoasaoa o le televave e sili atu nai lo le faʻatusatusa i tu masani o le HDD, ma le faʻaaogaina o le eletise, i se isi itu, ua faʻaitiitia.

O le MSI GT60 2OD 3K IPS komipiuta taʻalo laʻititi e faʻaaogaina le vaega SuperRAID 2 o SSD e tolu, e tuʻuina atu faitau ma tusitusi sao e oo atu i le 1500 MB i le lua. Lelei.

E le o le 2014 o komepiuta taʻavale uma o le a faʻapipiʻiina i le RAID mai le SSD, ae o le mea moni e latou te maua uma le malosi o taʻavale o gasegase eseese, ma o nisi o le a leiloa le HDD, i loʻu manatu, e foliga mai.

O le a se isi mea e faʻamoemoe mai le komepiuta taʻavale i le 2014?

E foliga mai, e leai se mea e le masani ai, i le mea e foliga mai e ono mafai ona maua mo le fesuiaiga o komepiuta feaveaʻi gaioiga, e mafai ona iloa:

  • Tele televave ma le gaoioi. 15-inisi ituaiga e le sili atu i le 5 kilokalama, ae faʻalatalata i le faailoga o le 3.
  • O le ola o le baturi, faʻaitiitia le vevela, le pisa - o tagata taʻutaʻua laititi komepiuta o loʻo galulue i lenei itu, ma Intel fesoasoani ia i latou i le faʻasaʻoina o Haswell. Manuia, i loʻu manatu, e mafai ona maitauina ma ua i ai nei i nisi o taʻaloga o le a mafai ona "tapunia" mo le silia ma le 3 itula.

O isi faʻafouga taua e le oʻo mai i le mafaufau, sei vagana ai le lagolago a Wi-Fi 802.11ac, ae o le a maua e le gata komipiuta, ae o isi masini komepiuta.

Bonus

I luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le MSI, i luga o le itulau http://www.msi.com/product/nb/GT60-2OD-3K-IPS-Edition.html#overview, faʻapaʻiaina i le MSI GT60 2OD 3K Ipu PC komepiuta, e le gata ina e faamasaniina oe lava i auiliiliga o lona uiga ma saili pe o le a le isi mea na maua mai e enisinia i le taimi na faia ai, ae toe tasi foi le mea: i le pito i lalo o lenei itulau e mafai ona e siiina le polokalama MAGIX MX Suite mo le leai o se tupe (lea e tufatufa atu mo se pili). O le afifi e aofia ai polokalame mo le galulue faatasi ma vitio, leo ma ata. E ui lava e taʻu mai o lenei ofo e aoga mo le au faʻatau MSI, i le mea moni e leai se faʻamaoniga.