E faʻapefea ona tape lau google account

O le setiina o se upufaʻamau i luga o se masini Android, o se tasi lea o galuega autu o loʻo faʻaaogaina e le aufaʻatasi o loʻo popole e uiga i le malupuipuia oa latou faʻamatalaga patino. Ae ei ai tulaga e te manaʻomia e suia pe toe faʻamautuina ai lau 'upega tafailautusi. Mo ia tulaga, ma o le a manaʻomia le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga.

Faʻamaumauina le motusia i le Android

O le amataina o soʻo se faʻaaogaina ma le suia o le upega tafailagi e manaʻomia ona manatuaina. Afai na galo le tagata faʻaaoga le code tatala, ona e tatau lea ona e vaʻai i le tusiga o loʻo i lalo i luga o la matou upega tafaʻilagi:

Lesona: O le a le mea e fai pe afai na galo lau faʻaumauga mo le Android

Afai e leai ni faafitauli i le code code access old, e tatau ona e faʻaogaina le faʻaogaina o le polokalama:

  1. Tatala le atamai ma tatala "Faʻatonu".
  2. Faʻamau i lalo i le mea "Saogalemu".
  3. Tatala ma i totonu o le vaega "Puipuiga o Meafaigaluega" kiliki i luga o le initaneti i luma "Loka Mata" (pe tuusaʻo i lenei mea).
  4. Ina ia faia ni suiga, o le ae manaʻomia le ulufale i se code PIN aloaia poʻo se mamanu (faʻalagolago i tulaga o iai nei).
  5. A maeʻa faʻamaumauga saʻo i se faamalama fou, e mafai ona e filifilia le ituaiga o loka fou. E mafai ona avea lenei mea ma mamanu, PIN, upu faʻamaonia, taofi i luga o le lauulu poʻo leai se loka. Faʻalagolago i ou manaʻoga, filifili mea e manaʻomia.

Faʻalogo! O filifiliga mulimuli e lua e le fautuaina mo le faʻaaogaina, talu ai latou te faʻasaʻo atoa le puipuiga mai le masini ma faʻamataʻu faigofie ona maua e tagata i fafo le faʻamatalaga.

Toe faʻafoʻi pe sui le upu faʻaulu i luga o le komepiuta Android ma vave lava. I lenei tulaga, e tatau ona e tausia se auala fou e puipuia ai faʻamatalaga, ina ia aloese mai faʻalavelave.