Faʻafouina Microsoft i luga o komepiuta


Adobe Flash Player o se tagata taʻalo lauiloa taʻutaʻua lea e manaʻomia e taʻalo ata i luga o 'upega tafaʻilagi. Afai o lenei plug-in o loʻo misi i luga o le komepiuta, o lona uiga o le tele o taaloga-taʻavale, pueina o vitiō, lipine leo, faʻatalanoaga fesoʻotaʻiga o le a le faʻaalia i totonu o le masini. I lenei tusiga o le a tatou taulai atu pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le Flash Player i luga o se komepiuta po o le komepiuta komepiuta.

Talu ai nei, e tele ma sili atu tala o loʻo faʻapupulaina e tagata atamamai o lauiloa iloga, e pei o Google Chrome, Mozilla Firefox ma Opera, e le lagolagoina le Flash Player ona o le i ai o ni faʻafitauli matuia e faʻaaogaina e tagata taʻavale. Ae seʻia tupu lenei mea, e te maua le avanoa e faʻapipiʻi ai le Flash Player i lau sailiga.

Mo fea mea e mafai ona ou faʻapipiʻi Flash Player?

E tatau ona malamalama o nisi tagata sailiili e manaʻomia le tagata e faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi le Flash Player, ma i isi lava upega tafaʻilagi ua uma ona fausiaina lenei plugin e ala i le faaletonu. O masini o loʻo i ai le Flash Player ua faʻapipiʻiina uma o upega tafaʻilagi e faʻavae i le masini Chromium - Google Chrome, Amigo, Rambler Browser, Yandex Browser, ma le tele o isi.

O le Flash Player ua faʻapipiʻeseina mo Opera, Mozilla Firefox, ma faʻamaumauga mai nei 'upega tafaʻilagi. I le faʻataʻitaʻiga o se tasi o nei suʻega, tatou te mafaufau i le isi faʻataʻitaʻiga mo le faʻapipiʻiina o le Flash Player.

Faʻapefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player?

1. I le faaiuga o le tusiga o le ae maua se fesoʻotaʻiga o le a toe tuusaʻoina oe i le ofisa aloaia o Adobe Flash Player. I le mea tauagavale, ia matauina le otometi e iloa ai le lomiga o Windows ma le faʻaaogaina o le masini. Afai o lau faʻamatalaga ua le saʻo le faʻamatalaga, e tatau ona e kiliki i le ki. "Manaomia le Flash Player mo se isi komepiuta?", ona maka lea o le pepa manaʻomia e tusa ai ma Windows ma lau sailiga.

2. Faʻalogo lelei i le ogatotonu o le faamalama, o le mea e le mafai ai ona musuia oe e sii mai ma faʻapipiʻi isi polokalama i luga o lau komepiuta (i la matou tulaga, o le anti-viruses McAfee). Afai e te le manaʻo e siiina i lau komepiuta, e manaʻomia lou aveeseina o siaki siaki.

3. Faauma le siiina o le Flash Player mo lau polokalama i le kilikiina o le faamau. "Faʻatonu nei".

4. A maeʻa le downloadga o le initaneti, e tatau ona e tamoe e amata ai le faʻatulagaga o le Flash Player.

5. I le taimi muamua o le faʻapipiʻiina, o le ae maua le avanoa e filifili ai le ituaiga o faʻatulagaina o faʻamatalaga mo le Flash Player. E fautuaina le tuua o lenei parakalafa e ala i le le mafai, o lona uiga. lata ane i le parakalafa "Faataga Adobe e faʻaleleia faʻafouga (fautuaina)".

6. I le isi itu, o le aoga e amata ai le downloadina o le Adobe Flash Player i le polokalama. A maeʻa, o le a otometi lava le faʻapipiʻiina o le masini i le komipiuta.

7. I le faaiuga o le faʻatulagaga, o le a talosagaina oe e le polokalama e toe amataina lau sailiga, lea na faʻapipiʻi ai le Flash Player (i la tatou tulaga, Mozilla Firefox).

Ua maeʻa lenei faʻatulagaina o le Flash Player. A maeʻa le toe faʻafouina o le masini, e tatau ona saʻo le sao o mea uma i totonu o nofoaga.

Tikiake le Adobe Flash Player mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia