Faʻapipiʻiina i luga o le initaneti

E mautinoa lava, o tagata uma e sili atu ma le tasi na i ai se manao e suia atoa a latou faiga. Ae ui i lea, ia mateina le filifilia o lauulu ma isi uiga e matua faigata lava, aua o le mea sese e mafai ona faigofie ai ona faʻaaliali lau foliga. E manino lava, o le fofo aupito sili ona lelei i lenei mataupu o le sailia lea o se fautuaga mai se tagata lauiloa poʻo se tagata laulu, ae afai e te manaʻo e fai se ata fou ia oe lava, ona talafeagai ai lea ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa.

O se sui iloga o lenei vaega o le masini komepiuta e 3000 Hairstyles. O le igoa o lenei polokalame e faʻamaonia ai lava ia, aua o loʻo i ai se seti matagofie o elemene eseese o foliga vaaia.

Filifili lauulu

Ina ia filifilia se lauulu fou, e muamua ona e faʻapipiʻi lau ata i le polokalama. O lenei mea e faigofie ona faia, e lagolagoina e foliga masani masani.

E le gata i lea, e mafai ona tatala se galuega o loʻo iai nei pe afai e te manaʻo e sui.

I totonu o lenei polokalama, o loʻo i ai laei faʻapitoa mo soʻo se tofo mo tagata uma, e aofia ai:

  • Tamaitai Soʻo se ituaiga lauulu: saʻo, vaʻavaʻa, feʻau, ma le tele o ituaiga, lanu.
  • Tagata Se filifiliga itiiti ifo nai lo le tulaga o tamaitai, ae, e ui i lea, e lava.
  • Pepe. Se vaega itiiti o lauulu mo teineiti.

Ina ia faafaigofie le faaaogaina o le polokalama, o loo i ai se "fesoasoani" lelei, faafetai lea e mafai ai ona e laasaga i lea laasaga ona fausia lau ata fou.

Filifiliga mata

I le faaopoopo atu i le lauulu, ei ai le avanoa e "taumafai ai" fulufulu mata fou, o isi laulu mata, faapea foi ma elemene eseese e pei o lipstick, mata ata, ma isi.

Faʻatusatusa mea faʻapitoa

O le isi mea ofoofogia o le polokalame o le mafai ona iloa pe faʻapefea ona foliga mai nei mea poʻo nisi mea, e pei o tioata lanu eseese, tioata, pulou ma isi.

E faigofie lava le tuʻufaʻatasia o mea taitasi e faʻapipiʻi i le ata i se isi vaega. O le vaʻaiga i le va oi latou e faia e faʻaaoga ai se faamalama faapitoa.

Faʻataʻatiaina o Meataitasi Faʻaopoopo

O le polokalame o suʻesuʻega e tele lava le numera o mea e faʻaleleia ai:

  • Le faiga o le fusifusia o mea faitino i nisi o vaega, e pei o mata poʻo laugutu. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻateleina le faʻaleleia o le faʻaopoopoina o elemene i se ata.
  • Sui lauulu lauulu. E mafai ona e filifili mai ni lanu eseese e seleseleina pe fatuina oe lava.
  • Totoina ata.
  • Faʻataʻitaʻia o lauulu. Faafetai i galuega tauave i lenei vaega, e mafai ona e "selu" pe taʻe le ata faaopoopo o le lauulu.
  • Faʻaopopo ni faʻafitauli eseese, e pei o le faʻafefe, faʻamalosi ma le tele o isi.

Faasaoina ma lolomi

E mafai ona e faʻasaoina le ata na e fatuina i le faiga o se galuega faatino, lea, e pei ona taʻua muamua, o le a maua mulimuli ane mo le faʻasaʻoina i le polokalama lava e tasi.

I le 3000 Hairstyles o loʻo i ai se avanoa sili ona aoga e faʻapolopolo ai ni sitaili i se tasi o poloketi, ona vave faʻavave lea i le va oi latou.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻasaoina e avea o se ata i se tasi o faatulagaga masani.

E i ai foi se mea faigaluega e saunia ai le ata e maua ai le lolomiga.

Mama

  • Huge selection of element elements;
  • Faʻavae faʻatau tufatufa;
  • Gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • O nisi o laulu, tufuga, ma isi. faia le lelei;
  • Le lava le lagolagosua mo le polokalama e le atinaʻe.

Suʻeina o lau ata o se taumafaiga malosi tele ae matautia. O le faʻaitiitia o le ono mafai ona faia se mea sese o le a fesoasoani i polokalame faʻapitoa, e pei o le polokalame 3000 Hairstyles. I le faʻaaogaina, e mafai ona e fatuina lau lava tulaga uigaese mai se tele o elemene avanoa.

Maggi Salon styler pro jKiwi Hair pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
3000 Hairstyles - o se polokalama e mafai ai e oe ona sau i se ata fou e aunoa ma se faʻafitauli, e aofia ai lauulu, ata ma mea faʻapitoa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista, 2000
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SoftXpansion
Tau: Faʻatau
Toa: 371 MB
Gagana: Rusia
Version: 1