Lolomi le ata 3 × 4 i le lomitusi


O se tasi o masini na suitulaga i masini komepiuta na mafai ona feaveaʻi le au taaalo i le paketi ma se vaega i le tau o tau ogatotonu. O nisi telefoni e masani lava ona faatulaga le lona lua e taʻalo musika pe a maeʻa (Oppo, BBK Vivo ma Gigaset). Mo tagata faʻaogaina masini mai isi gaosi oloa, o loʻo i ai se auala e faʻaleleia ai le leo e ala i le faʻaaogaina o se tasi o polokalama faʻaleniva.

Faʻasaise (Dub Studio Productions)

O se mea manaia ma aoga e mafai ona suia le leo o lau masini. O le mamanu ma le atinaʻe e faia i le faiga o le skeuomorphism, faʻataʻitaʻiina le faʻaleleia o mea faʻaleleia o le masini pueina.

O vaega e aofia ai e le gata o le mea e tutusa ai le (5-band), ae o se eletise maualalo tele, faʻaleleia leotele, ma aʻafiaga o le virtualizer. O le faʻaalia o le siʻosiʻomaga o le leo e lagolagoina foi. E 9 tulaga o le tulaga o le mea e fai ai le eletise (faʻamaonia, papa, pop ma isi), o loʻo faʻapipiʻiina foi ia tusitala. Faʻafoega o faʻamatalaga e tupu mai i le widget. O le oloa e maua mai Dub Studio Productions e leai se totogi, ae o loʻo i ai le faʻasalalauga faʻapipiʻiina.

Faʻasaʻo le Faʻasaʻo (Dub Studio Productions)

Faʻasalalau Faʻasalalauga Musika Booster

E le o se mea tutusa le mea e tutusa ai ma se tagata taaalo ma foliga sili atu e faaleleia ai le leo. E foliga lelei, o avanoa e tele foi.

O le faʻafesoʻonaʻi i lenei talosaga e le o toe 5, ae 7 fusi, lea e mafai ai e oe ona fetuutuunai le leo mo oe lava ia. I le auai ma tulaga faatauaina ua mafai ona e faasaʻo pe faaopoopo i ai se numera e le faatapulaaina o latou lava. O loʻo i ai foi se mea faʻapipiʻi (e aoga, e ui lava e le o se mea faʻapitoa). E le gata i lea, e mafai ona e mafai ai le filifiliga faila, lea o le a faʻaogaina ai le vavalalata i le va o pasi e le mafaamatalaina. O faʻafanua i luga o le initaneti e faʻaopoopoina i galuega a le tagata lava ia (saili mo le kalapu ma upu o le pese). O mea uma o loʻo i luga o loʻo avanoa mo le leai o se totogi, ae o le talosaga e iai faʻasalalauga e mafai ona tapeina mo tupe. E le oi ai le gagana Rusia.

Faʻasaʻo le Faʻasalalau Faʻasalalauga Musika Booster

Faʻasaʻi (Coocent)

O se isi faʻasalalauga faʻateleina telefoni. E iloga i se auala muamua i le faʻaalia ma le atinaʻe - o le polokalame ua mamanuina e pei o se faamalama paʻepaʻe, o le faataitaiina o se faʻataʻitaʻi moni.

E ui i lea, i avanoa e le o se mea muamua lenei talosaga - o laina masani 5 e tasi (10 seti-faʻasologa faʻatasi ma le filifiliga e faʻaopoopo ai oe lava), faʻasolosolo tusipolo ma le 3D-virtualization tuning, na faia i le faiga o le taamilosaga. I le free version e na o le tasi lava le aafiaga, o isi mea o loʻo i ai i totonu o le totogi Pro. I totonu o le free free version o loo iai foi faasalalauga faatosina.

Faʻafeiloaʻi le Faʻasaʻi (Coocent)

Talema masini musika

O se tagata taʻaalo e mafai ona ia gafatia faʻalogo leo mai Dub Studio Productions, o atinaʻe o le Elizerise o loʻo taʻua i luga. O le faatinoga o lenei talosaga e tutusa lava.

O le faʻatinoga atoa i le atoaga e toetoe lava a tutusa ma le oloa na taʻua muamua: o le tutusa o le faʻasalalau e 5-faʻasologa, faʻasologa o mea e fai, ma le faʻapipiʻiina o le paʻu. Mai le mea fou - o se tulaga faʻavae taʻavale ua aliali mai, e mafai ai ona e suia le paleni i le va o laina poʻo le liliu foi i le leo leo leo. E leʻi suia le faʻataʻitaʻiga - e na o le fesoasoani a le faʻasalalauga, leai se totogi faʻatupeina.

Download Dub Music Player

Musika o le Hero Hero

O le isi sui o le "pop-up" equalizers, ua fuafua e galulue faatasi ma se tagata taalo lona tolu. E foliga mai o se mamanu foliga matagofie, o se mea e talitutusa ma oloa a le lauiloa Marshall.

O le seti o avanoa avanoa e masani ma e le o ese. I luma o le kulupu masani 5, faʻaupuga leo ma le faʻamalosia. O loʻo faʻasalalau faʻasologa faʻasinomaga e mafai ona faʻapipiʻi atu i isi masini. O se vaega taua o le Music Hiro Equalizer o le puleaina lea o le toe faafoi mai lana lava faamalama, e aunoa ma le tatalaina o le tagata autu autu. Tuu le faʻatinoga o le tusi talosaga ma e laʻititi le mativa, ae e avanoa mo le leai o se totogi. Mai le faasalalauga, ae peitai, e le alu i se mea.

Faʻalogo Musika Hero Equalizer

Faʻasalafa fx

Eseese i lona laitiiti tele lona faaaogaina. O le mamanu ma le atigilima e laʻititi, manino ma mulimuli i le Google Material Design guides.

O le seti o avanoa avanoa e le ofoofogia - o se faʻalauteleina o le bass, faʻasologa o le virtualiva 3D ma le 5 laina faʻaleleia e mafai ona suia. O lenei faʻatatauga e faʻaalia mo le faʻavaeina o le taʻiala: e mafai ona vaʻaia le faailoilo, o le a galue i luga o masini e aunoa ma se 3.5 fesoʻotaʻiga, lea e faʻafesoʻotaʻi faʻaupuga uʻamea e ala i le USB Type C. E tusa ai ma lenei, naʻo le pau lea o le talosaga e leai se aʻa, e mafai ona suia le leo pe a faʻaaogaina se mea faʻapitoa mai fafo. O avanoa e avanoa mo le leai o se totogi, ae o loʻo i ai le faʻasalalauga le faʻaaogaina.

Tikiake le Equalizer FX

Ioe, o loʻo i ai isi auala e faʻaleleia ai le leo o lau telefoni. Ae ui i lea, latou te manaʻomia le faʻaaogāina o le OS (kernels custom like Boeffla mo le Samsung), poʻo le aʻa-access (ViPER4Android poʻo le Beats audio engine). O faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i luga, o le mea aupito sili lea ona lelei i le "taumafaiga faʻaalu - o le taunuuga".