Faʻafefea ona faʻamalamalama le smartphone Xiaomi Redmi 2

Toeitiiti lava o telefoni feaveai o se tasi o kamupani sili ona lauiloa Xiaomi i le taimi nei o le a maua le lauiloa i le au faʻaaoga ona oa latou tulaga faʻapitoa paleni ma le faʻaaogaina o MIUI galuega. E oʻo lava i uluai faʻataʻitaʻiga, na faʻasaolotoina i ni nai tausaga talu ai, e toetoe lava a lelei mo le foiaina o faafitauli i le tulaga maualuga o le lavelave. Seʻi o tatou talanoa e uiga i le polokalame komipiuta o le Redmi 2 mai Xiaomi ma mafaufau i auala e faʻaleleia ai, toe faʻaleleia, toe faʻafou le Android OS i luga o nei masini, faʻapea foi ma le avanoa e sui ai le masini faʻapitoa pūmanawa ma fofo o isi.

E tatau ona maitauina o le Xiaomi Redmi 2 firmware e sili atu le faigofie ona faʻatinoina nai lo faʻataʻitaʻiga lata mai a le kamupanī ona o le leai o se faʻalavelave i le tulaga o se loka loka. I le faʻaopoopoga, o le auala mo le faʻatinoina o galuega e faʻaauau ona galue i le faʻatinoga. Faatasi ai ma le tele o auala eseese o le faapipiiina o Android, e talafeagai i le ata faataitai, o nei mea uma e faalautele ai le tele o mea e mafai ma faafaigofie ai le faagasologa mo le tagata e leai se poto masani. Ae ui i lea, aʻo leʻi faalavelaveina le polokalama o le polokalama, e tatau ona e mafaufau:

E leai se tasi sei vagana ai le tagata e faʻaaogaina le mafuaʻaga o manipulations na faia e tusa ai ma faatonuga i lalo! O lenei mea e faufautua, ae le faʻaosofia le natura e fai!

Sauniuniga

O sauniuniga talafeagai mo soʻo se galuega o le ki i le manuia e 70%. O lenei foi e faatatau i fegalegaleaiga ma le masini komepiuta o masini Android, ma o le Xiaomi Redmi 2 e le o se mea iinei. O le mulimuli i nai laasaga faigofie aʻo leʻi toe faʻaleleia le OS i luga o se masini, e mafai ona e maua le faʻatuatuaga atoatoa i le lelei o le faʻaaogaina ma le leai o ni mea sese i le faagasologa.

Avetaavale ma metotia o le taotoga

Mo faʻatonuga ogaoga ma Redmi 2, e te manaʻomia se komepiuta e faʻaaogaina Windows, lea e fesoʻotaʻi ai le telefoni i se cable USB. O le mea moni, o le fetaui lelei o masini e lua e fegalegaleai ma le tasi e tatau ona mautinoa, lea e maua pe a uma ona tuʻuina avetaavale.

Vaʻai foi: Faʻapipiʻi avetaavale mo le firmware firmware

O le auala pito sili ona faigofie e maua ai mea uma e tatau ai mo le fegalegaleai ma le mafaufau i totonu o le telefoni o le faʻapipiʻiina lea o le uluai meafaigaluega Xiaomi, na fuafuaina mo le faʻamalamaina o le Android maketi MiFlash. E mafai ona e siiina le afifi tufatufaina o le talosaga mai le upega tafailagi a le tagata faufautua i le kilikiina o le sootaga mai le tala o le toe iloiloga i luga o la matou upega tafaʻilagi.

  1. A maeʻa ona maua le MiFlash, faʻaaoga.
  2. Kiliki le ki "Lisi" ma mulimuli i faatonuga o le faʻatinoga o le talosaga.
  3. O loʻo matou faʻatali mo le faʻapipiʻiina o le talosaga.

    I le faagasologa, o le a faʻapipiʻiina Windows i vaega talafeagai uma mo le fegalegaleaiga i le va o le PC ma le telefoni.

Afai e leai se manaʻoga poʻo se gafatia e faʻapipiʻi le Mlesh, e mafai ona e faʻaaogaina lima avetaʻavale Redmi 2. Faʻamaumauga faʻatasi ma faila talafeagai e avanoa i taimi uma mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Tikiala avetaʻavale mo le firmware Xiaomi Redmi 2

A maeʻa ona tuʻuina avetaavale, e matua manaʻomia lava le siakiina o le saʻo o la latou galuega e ala i le faʻaogaina o le telefoni i setete eseese i le komepiuta. I le taimi lava e tasi o le a tatou malamalama i le auala e suia ai le masini i faʻaoga faʻapitoa. Tatala i luga "Pule Sili", matou te amataina le masini e faʻaaoga ai se tasi o metotia ma mataʻituina ai masini faʻamaonia:

  • USB DEBUGGING - e iloa e le tele o tagata e faʻaaogaina e tatau ona faʻalavelave i totonu o le polokalama faakomepiuta o masini Android, le faiga "Debugs i YUSB" faaaogaina mo le tele o faamoemoega. O le faʻaosoina o le filifiliga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

    A mafai ona faʻafeiloaʻi le Redmi 2 ma le faʻamalosia "Pule Sili" faʻaalia mea nei:

  • SAUNOAGA - le faʻalauiloa aloaia o le telefoni, lea e mafai ai e oe ona suʻeina le faʻaogaina o vaega o meafaigaluega, faʻapea foi ma le suia o Redmi 2 i isi setete faapitoa. Le valaau "Preloader" I luga o le masini, faʻaauau "Volume +"ona sosoo ai lea "Meaai".

    Tatou te uuina uma ia kuluga se lua seia oʻo mai le aliali, o le foliga mai e ese mai i luga o le Android i luga o le telefoni. O le siosiomaga galue e tutusa lava:

  • Toe faʻaleleia - siosiomaga e toe faʻaleleia, lea na tuʻuina atu ai masini Android uma. Faʻaaogaina mo ni gaioiga eseese, e aofia ai le toe faʻafouina / toe faʻaaogaina o le masini faʻaoga.

    E mafai ona e toe faʻafoʻisia (faʻapipiʻi ma faʻaleleia) mai le tulaga ua faʻamatalaina atu "Preloader"e ala i le filifilia o le mea e tutusa i luga o le lau, poʻo le faʻapipiʻiina uma o komepiuta e tolu i luga o le telefoni feaveaʻi.

    Faʻasaʻo le kulupu e te manaʻomia pe a aliali mai le logo i luga o le lau. "MI". O se taunuuga, tatou te matauina le ata lea:

    O le tagofia o le tagofiaina o le siosiomaga o le toe faʻaleleiaina o le tino e le o galue, faʻaaoga ia mea faitino e faʻatautaia ai i mea o lisi "Vol + -". Faʻasalalauga "Mana" tautua e faʻamaonia le gaioiga.

    I totonu "Dispatcher" O le Redmi 2, pe afai o le auala e toe faʻaleleia ai, ua faʻamatalaina o se masini USB, o le igoa e fetaui ma le faʻaalia o le mea faʻapitoa o le telefoni (atonu e fesuisuiaʻi e faʻalagolago i le taimi patino o le masini, sili atu auiliiliga o loʻo tuʻuina atu i lalo i le tusiga):

  • FASTBOOT - o le auala pito i sili ona taua lea e mafai ona e faia toetoe lava o soʻo se mea e fai ma vaega manatua o le masini Android.

    I totonu "FASTBOOT" mafai ona sui mai "Preloader"e ala i le kiliki i luga o le filifiliga o le igoa e tasi, poʻo le faʻaaogaina o le autu autu "Tusi-" ma "Meaai",

    lea e tatau ona paʻu i luga o le suiga o le telefoni ma taofi seia oʻo i le foliga o se lapoa moa, pisi le fauina o le robot, faʻaalia i luga o le lau.

    Pe a faʻafesoʻotaʻi le masini, faʻafeiloaʻi i le faiga "FASTBOOT", "Pule Sili" siakiina masini "Android Bootloader Interface".

  • QDLOADER. I nisi tulaga, aemaise lava pe a "matala" le atamai, e mafai ona faauigaina le Redmi 2 i Windows e avea ma taulaga COM "VAEGA HS-USB QDLOADER 9008". O lenei setete o loʻo faʻamaonia ai o le telefoni o loʻo i ai i le tulaga lea o le auʻaunaga ma ua faʻamoemoeina mo le amataga, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻatasiga, tuʻuina le masini i le polokalama. Faatasi ai ma isi mea "QDLOADER" E mafai ona faʻaaoga e toe faʻafoʻisia ai le polokalama i le maeʻa ai o se faʻalavelave matuia ma / poʻo le faʻaitiitia o le Android, faʻapea foʻi ma tagata tomai faapitoa e faʻatino faiga faʻapitoa.

    Le faʻafeiloaʻi o le faʻataʻitaʻiga faʻalelei i le tulaga "QDLOADER" e mafai e le tagata faʻaaoga ona ia lava Ina ia faia lenei mea, filifili le aitema "download" i Preloader pe faʻaaoga se kulupu autu "Volume +" ma "Tusi-". E ala i le patipatiina o kuluma uma e lua ma uu i latou, matou te faʻafesoʻotaʻi le uaea e fesoʻotaʻi i le uaea USB o le PC.

    Telefoni pe a alu i Tikiake ala tumau pea le pogisa. Ina ia malamalama o le masini e fuafuaina e le komepiuta, e na o le fesoasoani e mafai "Pule Sili".

    O le alu ese mai le setete o loʻo faʻatinoina pe a uma ona faʻauluina le ki "Meaai".

Faʻamatalaga masini

Ona o eseesega taua i le va o tulaga tau fesoʻotaiga o loʻo faʻaaogaina e le auʻaunaga o loʻo tuʻuina atu a latou auaunaga i Saina ma le lalolagi atoa, toetoe o ituaiga uma o Xiaomi e maua i nisi o faʻaaliga. Ae mo Redmi 2, e faigofie ona fenumiai iinei ma lalo ifo o le a manino ai pe aisea.

O le faʻamatalaga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona fuafuaina e ala i le tilotilo i le tusi i lalo ole pati. O faʻamatalaga nei o loʻo maua iinei (tuufaatasi i ni vaega se lua):

  • "WCDMA" - wt88047, 2014821, 2014817, 2014812, 2014811;
  • "TD" - wt86047, 2014812, 2014113.

I le faaopoopo atu i le eseesega i lisi o fesoʻotaiga fesoʻotaʻi lagolago, o masini e iai faʻamatalaga eseese o loʻo faʻaalia e fomaʻi eseese. Faatasi ai ma isi mea, e lua ituaiga o le faʻataʻitaʻiga: o le Redmi masani masani 2 ma le faʻaleleiina o le Palemia (Pro), ae latou te faʻaogaina ia lava polokalama faʻapipiʻi. O le mea lautele, e mafai e se tasi ona fai mai a fai o faila faila e tatau i se tasi ona amanaʻia po o fea le telefoni ID ID latou te fuafuaina - WCDMA poʻo Td, e le mafai ona amanaia faʻamaumauga o eseesega o meafaigaluega.

Faatonuga mo le faʻapipiʻiina o Android ma faʻamatalaina i le faʻamatalaga o metotia o loʻo i lalo e aofia ai laasaga lava e tasi ma e tutusa lava le tutusa mo Redmi 2 (Palemia) eseese, e na o le faʻaaogaina o le pusa saʻo ma le polokalama faʻapipiʻi.

I faʻataʻitaʻiga nei, sa faia suʻesuʻega i le masini Redmi 2 Prime 2014812 WCDMA. Faʻamaumauga faʻatasi ma masini komepiuta e sii mai i fesoʻotaʻiga i lenei mea e mafai ona faʻaaoga mo smartphones wt88047, 2014821, 2014817, 2014812, 2014811.

Afai e iai TD-lomiga o le faʻataʻitaʻiga, o le a tatau i le tagata faitau ona suʻeina le faʻapipiʻi lava ia, lea, e ui i lea, e le faigata - i luga o le upega tafaʻilagi a Xiaomi ma luga o punaoa a vaega o atinaʻe tumaoti, o igoa o mea uma e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le ituaiga masini lea e fuafua i ai.

Lagolago

E faigata tele ona faʻamamafa le taua o faʻamatalaga o loʻo teuina i le telefoni mo lē e ona. O faʻasalalauga e aofia ai le faʻamamaina o le manatuaina o faʻamatalaga o loʻo aofia ai, o lea naʻo se taimi faʻamaumauga o mea taua uma o le a mafai ai e oe ona suitulaga, faafou pe toe faʻafoʻisia le polokalama Redmi 2 e aunoa ma le leiloa o faʻamatalaga o tagata.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

O le mea moni, o faʻamatalaga faʻamaumauga aʻo leʻi mafai e le firmware ona fatuina i auala eseese. O masini uma o loʻo galue i lalo o le pule a le MIUI, faʻatagaina oe e faia lenei taotoga taua e ala i le faʻaofiina i totonu o le Android-shell ia lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, e faʻaogaina le teuina o faʻamaumauga i le MiCloud cloud store. E avanoa le gaioiga i tagata uma e faaaogaina pe a maeʻa le lesitalaina o le Mi-teugatupe. E tatau ona faʻatautaia le faiga faʻavae i le auala tutusa e pei o le Redmi 3S model.

Faitau atili: kopi faʻamaumauga o faʻamatalaga taua Xiaomi Redmi 3S aʻo leʻi faʻamalamalamaina

O le isi auala aoga e faʻasaoina ai faʻamatalaga taua ao leʻi toe faʻaofiina le Android o le faʻaaogaina lea o meafaigaluega i totonu ole MIUI, lea e mafai ai ona e fatuina se kopi kopi i totonu o le mafaufau o le telefoni. Mo le faʻaaogaina o lenei filifiliga mo le teuina o faʻamatalaga taua, mulimuli i laasaga i faatonuga e talafeagai i le telefoni Mi4c.

Faitau atili: Faʻamatalaga faʻamaumauga mai le atamai Xiaomi Mi4c aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Tikiake faitofi

O le tele o fonotaga MIUI mo le masini e fesiligia e mafai ona fenumiai ai se tagata e le o saunia i le taimi e filifili ai pe filifili le afifi saʻo, e pei foi o le sailia o sootaga e sii mai ai faila talafeagai.

Auiliiliga e uiga i ituaiga ma ituaiga o MIUI ua uma ona faʻamatalaina i totonu o se tusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i mea aʻo leʻi filifilia le auala o le firmware, faʻapea foi ma le faʻagasolo i faatonuga mo le toe faʻaleleia o le Android.

Faitau atili: Filifilia o le firmware MIUI

Talu mai le masina o Novema 2017, na faasilasilaina ai e Xiaomi le faamutaina o le polokalame mo le Redmi 2 (o le savali na lomia i luga o le MIUI forum aloaia), o le faaaogaina fou o lomiga o masini komepiuta i le taimi o le faatuina o le pulega aloaia i faataitaiga o loo i lalo. E sili ona lelei le download o pusa mai le upega tafailagi a le gaosi oloa:

Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻafouina Faʻafou mo Xiaomi Redmi 2 mai le ofisa aloaia

Faʻafou le fastboot firmware i le Global fastboot mo Xiaomi Redmi 2 mai le 'upega tafaʻalagi aloaia

Mo suiga o le MIUI (faʻaaogaina) o le MIUI mo le faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa foi ma faʻamaumauga masani, o fesoʻotaʻiga i faʻamaumauga talafeagai e mafai ona maua i luga o upega tafaʻilagi o 'au atinaʻe ma i le faʻamatalaga o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo mo le faʻapipiina o ia fofo.

Faamaumauga

O le filifilia o se firmware Redmi 2 e tatau ona muamua taitaiina e le setete o le telefoni, faapea foi ma le faamoemoega o le taualumaga. O auala e faʻaaogaina ai i totonu o lenei tusiga ua faʻatulagaina ina ia mafai ai ona faigofie ma sili atu le saogalemu i le sili atu ona faigata ma, masalo, o le laasaga sili ona vave i lea laasaga o le maua lea o le mea e manaʻomia, o lona uiga o le ituaiga / faiga o le faʻaogaina o le polokalama.

Metotia 1: Faʻasalalau ma faigofie

O le auala sili ona saogalemu ma sili ona faigofie e toe faʻaleleia ai le MIUI aloaia i le telefoni o loʻo fesiligia, o le faʻaaogaina lea o foliga o le meafaigaluega ua fausia i totonu o Android. "Faʻafouina le Faʻamaumauga". O le meafaigaluega e mafai ai e oe ona faigofie le faʻaleleia o le OS OS, faʻapea foi le faia o le suiga mai le atinaʻe e fausia ai le fale ma vice versa.

Faʻafouina aunoa

O le autu autu o le meafaigaluega "Faʻafouina le Faʻamaumauga" o le tausia o le OS OS i se tulaga faʻafouina e ala i le faʻapipiʻiina o mea fou ua tufatufaina "i le ea." E masani lava e leai ni faafitauli ma faigata.

  1. Faʻatoa totogi le telefoni, faʻafesoʻotaʻi le Redmi 2 i le Wi-Fi.
  2. Tatala i luga "Faʻatonu" MIUI ma tusi i totonu o le lisi o filifiliga ile pito i lalo, alu i le pito "E uiga i le telefoni"ona tatou taʻalo ai lea i se liʻo ma se uʻamea faʻatatau.
  3. Afai ei ai se avanoa e toe faʻaleleia ai, pe a maeʻa faʻamaonia o le a tuʻuina atu se faʻaaliga talafeagai. Tapuni le ki "Toe faafou"Faatali mo vaega e tatau ona sii mai mai Xiaomi saini. O le taimi lava e te manaʻomia ai le tuʻuina atu, o le a faʻaalia se ki. Toe toe faituleia.
  4. Matou te faʻamaonia lo matou saunia e amata le faʻafouga e ala i le kiliki "Faʻafou" i lalo o le talosaga faaalia. O isi gaioiga o le a faʻapitoa ona faia ma ia oʻo atu i le 20 minute o taimi. Naʻo le mea lava e tumau ai le matauina o le faʻaleleia o le alualu i luma i le mata.
  5. I le maeʻa ai o le OS, o le Redmi 2 o le a utaina i le faafouina i le lomiga lata mai o le MIUI.

Faʻapipiʻiina o se afifi faapitoa

I le faaopoopo atu i le masani masani o le siitiaina o le MIUI, o lenei meafaigaluega e mafai ai ona e faapipii afifi mai le OS aloaia i le filifiliga a le tagata. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le suiga mai le firmware firmware o le lomiga aupito lata mai i le tagata na fausia le MIUI9 7.11.16.

Tikiala le faila i lenei fale i le sootaga:

Faʻafouina MIUI9 V7.11.16 faʻafouina faʻamaumauga mo Xiaomi Redmi 2

  1. Faʻapipiʻi le pusa zip mai le OS ma tuʻu i le aʻa o le microSD card ua faʻapipiʻiina i le masini poʻo le mafaufau loloto.
  2. Tatala i luga "Faʻafouina le Faʻamaumauga", valaau le lisi o filifiliga e ala i le kiliki i luga o le ata o ni vaega se tolu i le tulimanu pito i luga o le mata i le taumatau.
  3. Manatu taua mo le faʻapipiʻiina o se afifi faapitoa - "Filifili faila faila". A uma ona e kilikiina, o le a mafai ona e faʻamaonia le auala i le pusa zip faatasi ai ma le masini komepiuta. Faʻailoga i se siakiina ma faʻamaonia le filifiliga e ala i le tatagi "Lelei" i le pito i lalo o le lau.
  4. O le isi faagasologa o le toe faʻafouina / toe faʻapipiʻiina o le masini e aunoa ma le faʻaaogaina o le polokalama. Matou te matauina le faʻatumuina o le palota o le alualu i luma, ona matou faʻatali ai lea mo le download i le MIUI.

Metotia 2: Toe faʻaleleia Faletupe

O le siʻosiʻomaga faʻafouina lea ua faʻapipiʻiina e Xiaomi Redmi 2 i le taimi o gaosiga e mafai ai ona toe faʻatulagaina le Android, faʻapea foi le faia o le suiga mai le Stable-type firmware i le Faʻapupulaina ma le isi itu. O le auala e aloaia ma saogalemu. O le atigi na faʻapipiʻi i lalo ole MIUI8 8.5.2.0 - O le toe fausia lata mai o le OS OS OS mo le masini.

Download MIUI8 8.5.2.0 faʻamaumauga faʻafouina mo Xiaomi Redmi 2

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le firmware, e tatau ona tatou toe faaigoa le iuga (i la tatou faʻataʻitaʻiga - le faila miui_HM2XWCProGlobal_V8.5.2.0.LHJMIED_d9f708af01_5.1.zip) i totonu "update.zip" e aunoa ma ni upusii, ona tuʻu lea o le pusa i le aʻa o le mafaufau loloto o le masini.

  2. A maeʻa kopi, tape le telefoni ma tamoe i le faiga "Toe faʻaleleia"I le faʻaaogaina o le puleaina o le leo, filifili le mea "Igilisi", faʻamaonia le fesuiaiga o le gagana atinaʻe e ala i le kiliki "Mana".

  3. Amata e toe faʻaaoga le Android - filifili "Faʻamau Update.zip i le Faʻatonu", faʻamaonia ma le ki "IOE". O le faagasologa o le fesiitaiga o faamatalaga i vaega manatua e amata ma o le a tamomoe lava, ma sainia lona tulaga e ala i le faatumuina o le alualu i luma o le alualu i luma i luga o le lau.

  4. I le maea ai o le faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia o le polokalama, o le a faʻaalia se faʻamaoniga "Toe faʻafouina!". Faaaogaina o le ki "Toe foi" alu i le laumua autu o le siosiomaga ma toe fai i MIUI i le filifilia o le mea "Toefaʻatonu".

Metotia 3: MiFlash

Xiaomi eletise komepiuta komepiuta - O le faʻaaogaina o le MiFlash o se vaega taua o meafaigaluega a lē e ona le brand brand, o loʻo naunau e faʻaleleia le vaega telefoni o lana masini. I le faʻaaogaina o le meafaigaluega, e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se ituaiga aloaia ma lomiga o MIUI i lau telefoni.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻalauiloa le smartphone Xiaomi e ala i MiFlash

Mo le faataitaiga Redmi 2, e sili atu le tatau ona faʻaaogaina le ata aupito sili ona fou o MiFlash, talu ai o nisi o faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le potopotoga lata mai o le meafaigaluega aʻo galulue faatasi ma le masini na fesiligia na faʻaalia le tupuga o mea sese ma toilalo. O le faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le Redmi 2 o le 2015.10.28.0. E mafai ona e siiina le pusa tufatufaina i le sootaga:

Download MiFlash 2015.10.28.0 mo Xiaomi Redmi 2 firmware

I le foia o le mataupu o le toe faʻaleleia o le OS i Redmi 2, e mafai ona faʻaaogaina le meaʻai i ni auala se lua - ile mamanu amata masini "FASTBOOT" ma "QDLOADER". O le mea muamua o le a suitulaga i le tele o tagata uma o le ata ma galue i le tele o tulaga, ma le lona lua o le a fesoasoani e toe faʻafoʻi le telefoni e le o faʻaalia ai ni faailoga o le olaga.

Fastboot

Toeitiiti lava lautele mo auala uma. Faʻapipiʻi le faufautua MIUI 9 i luga o faatonuga o loʻo i lalo. Faiga faʻapipiʻi 7.11.16 mo le faʻapipiʻiina e ala i le Fastboot e mafai ona sii mai mai le 'upega tafaʻilagi aloaia poʻo le faʻaoga:

Download MIUI 9 firmware fastboot 7.11.16 Faʻapupula mo Xiaomi Redmi 2

  1. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le firmware ma faʻamalo le taunuʻuga i se isi tusi.
  2. Faʻasalalau MiFlash,

    filifili ma le ki "Suʻesuʻe ..." foliga i vaega OS e mafua mai le le tatalaina o le archive download (o le tasi o loʻo i ai le lisi "ata").

  3. Matou te tuʻuina atu se masini i le faiga "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta. Le isi, kiliki "Toe faafou" i totonu o le faʻamafana.

    Afai o le masini ua faʻamalamalama saʻo i le MiFlesh, o le a faʻaalia. "id" i totonu o le polokalama, numera o le telefoni i le fanua "Meafaigaluega"ma o le a faʻaalia le avanoa o le alualu i luma avanoa "Alualu i luma".

  4. Выбираем режим переноса файлов в память телефона с помощью переключателя в нижней части окна MiFlash. Рекомендуемое положение - "Flash all".

    При выборе данного варианта память Redmi 2 будет полностью очищена от всех данных, но именно таким образом можно обеспечить корректную установку ОС и ее бессбойную работу впоследствии.

  5. Убедившись в том, что все вышеперечисленное выполнено верно, начинаем прошивку с помощью кнопки "Flash".
  6. Ожидаем, пока все необходимые файлы перенесутся во внутреннюю память телефона.
  7. По завершении процедуры смартфон автоматически начнет запускаться в MIUI, а в поле "Tulaga" o le a aliali mai se tusi "taofi le $". I lenei laasaga, e mafai ona motusia le USB USB mai le masini.

  8. A maeʻa se faagasologa umi o le amataina o vaega faʻapipiʻi (o le telefoni o le a "tautau" i luga o le faʻa "MI" pe tusa ma le sefulu minute) o se laulau faʻafeiloaʻi e aliali mai ma le gafatia e filifili le gagana atigilima, ona mafai ai lea ona faia le uluai seti o le Android.

  9. O le faʻaaogaina o le MIUI mo Redmi 2 e ala i le Masi e mafai ona mafaufauina atoatoa - ua i ai le faiga o le faiga filifilia.

QDLOADER

Afai e le faʻaalia e le telefoni ni faailoga o le olaga, o lona uiga, e le o luga, e le tuʻuina atu i le Android, ma isi, ma ulu atu "Fastboot" ma "Toe Maua" E leai se avanoa, e le tatau ona e faʻavaivai. I le tele o tulaga, pe a faʻaogaina "masini" masini i se PC, e maua i totonu "Pule Sili" o loʻo i ai se mea "VAEGA HS-USB QDLOADER 9008", ma o le a fesoasoani MiFlash e toe faʻafoʻisia le vaega o le komipiuta o Redmi 2 ma i mataupu faapena.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina ma le toe faʻaleleia o le "piliki" Redmi 2 o loʻo faʻaaogaina ai le MIUI 8 Stable software package o le lomiga lata mai fou mo le ata o loʻo fesiligia - 8.5.2.0

Faʻapipiʻi fastboot firmware MIUI 8 8.5.2.0 Stable mo Xiaomi Redmi 2

  1. Faʻatalo MiFlash ma faʻapipiʻi i le button "Suʻesuʻe ...", faʻamaonia le ala i le faʻamaumauga faʻatasi ma vaega o le komepiuta.
  2. Matou te faafesootai le Redmi 2 i le tulaga masani "Download" i le PC's USB port (e tusa lava pe o le masini na siitia atu i lenei faiga e le tagata na o ia lava, pe na ia fesuiaiga ona o le faʻalavelaveina o le polokalama). Push button "Toe faafou". O le mea e sosoo ai e tatau ona e mautinoa o le masini o loʻo faʻamatalaina i totonu o le polokalama o se atigi. "COM XX".

  3. Filifili le auala faʻapipiʻi "Moli Uma" ma naʻo le taimi e toe faʻafoʻisia ai se telefoni i le faʻatulagaga "QDLOADER"ona kiliki lea "Flash".
  4. Matou te faʻatali le faʻamaeʻaina o faʻamaumauga i le Redmi 2 vaega mafaufau ma le faʻaalia o se feʻau i le tulaga faʻapitoa: "Faʻatinoina lelei le faʻatinoga".

  5. Aveese le telefoni mai le port USB, aveese ma faʻapipiʻi le batini i le nofoaga, ona faʻafano lea o le masini i le uumi o le ki "Mana". Faatali mo le Android e sii mai.

  6. OS Xiaomi Redmi 2 toe faʻaleleia ma sauni mo le faʻaaogaina!

Metotia 4: QFIL

O le isi mea faigaluega e maua ai le malosi e faʻamalama ai Redmi 2, faʻapea foʻi ma le toe faʻaleleia o le masini e leai se faailoga o le olaga, o le pepa QFIL (QualcommFlashImageLoader). O le meafaigaluega o se vaega o le meafaigaluega QPST, lea na atinaʻeina e le na faia le faʻatautaia o masini o le telefoni. O le auala mo le faʻapipiʻiina o le Android e ala ile QFIL e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le firmware fastboot ua fuafuaina mo le MiFlash e pei ona talanoaina i luga, ma o le faʻaaogaina uma o le polokalama e faia i totonu "QDLOADER".

Faʻapipiʻi le pusa faʻapipiʻi e se tasi o fesoʻotaʻiga i le faʻamatalaga o le metotia o le faʻaogaina e ala i le Mlesh ma faʻaaogaina le mea e tasi o le a avea ma se tusi. QFIL o le a faʻapipiʻi faila mai le faila. "ata".

  1. Faʻatonu le QPST, pe'ā uma ona e siiina le 'upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai le pusa tufatufaina o polokalama komepiuta i le sootaga:

    Download QPST 2.7.422 mo le Xiaomi Redmi 2 firmware

  2. A maeʻa le faʻatupega, faʻaauau le auala:C: Pepa Polokalama (x86) Qualcomm QPST bin ma tatala le faila QFIL.exe.

    Ma e mafai foi ona e taʻe QFIL mai le lisi "Amata" Windows (o loʻo i le vaega QPST).

  3. A maeʻa le faʻaaogaina o le talosaga, matou te faʻafesoʻotaʻi le atamai i le faiga "QDLOADER" i le USB port o le PC.

    I le QFIL, o le masini e tatau ona faʻamatalaina o se pusa COM. I le pito i luga o le faamalama o polokalama ua aliali mai: "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008".

  4. Seti le ki "Filifili BuildType" i le tulaga "Flat build".
  5. Faʻaopoopo i ai le ki "Suʻesuʻe" faila "prog_emmc_firehose1616.mbn" mai le faʻamaumauga ma ata o le polokalama.
  6. Le isi, kiliki "LoadXML",

    i le isi itu tatala vaega:

    rawprogram0.xml


    patch0.xml

  7. Aʻo leʻi amataina le firmware, e tatau ona pei le faʻamalama o le QFIL pei o le faʻamalamalamaga i lalo. Ia mautinoa ua saʻo lelei ia laufanua ma kiliki "Download".

  8. O le faagasologa o le faamaumauina o faamatalaga i le Redmi 2 o le a amataina, lea e sosoo ai ma le faatumuina o le ogalaau "Tulaga" lipoti o mea e tutupu ma o latou taunuuga.
  9. A maea le faʻamaeʻaina o mea uma i le QFIL, ma o le a alu pe a ma le 10 minute o taimi, o faʻamatalaga e faʻamaonia ai le manuia o le taotoga o le a faʻaalia i le ogalaau: "Talia Manuia", "Faʻasolo le Tasi". E mafai ona tapuni le polokalama.

  10. Faʻamese le masini mai le PC ma faʻaaoga i luga o le masini "Mana".Ua oʻo mai le faʻalauiloa o le fagu "MI" e tatau ona faʻatali mo le amataina o vaega faʻapipiʻi o le polokalama - o se faiga umi lenei.

  11. O le faaiuga o le OS OS i Redmi 2 e ala i le QFIL ua manatu o le foliga vaaia o le mata-faʻafeiloaiga MIUI.

Metotia 5: Faaleleia le Toefuataiga

I tulaga na o le sini o le Xiaomi Redmi 2 o le faʻapipiʻiina o se faʻaoga mai se tasi o tulafono a le MIUI i luga o se telefoni poʻo le sui o le Android shell i se aganuʻu na faia e isi tagata atinaʻe, e le mafai ona e faia e aunoa ma le TeamWin Recovery (TWRP). E ala mai i lenei toe faʻaleleia o faʻaaogaina le faʻaaogaina o faiga faʻapitoa e faʻapipiʻiina i luga o le ata faataitai.

O le faʻaogaina o le masini ma se siosiomaga faʻaleleia faaleaganuu, ona faʻapipiʻiina lea o le faʻaogaina o masini komepiuta, ua faia i le mulimuli i faatonuga faigofie. Matou te faia laasaga i lea laasaga.

Laasaga 1: Faʻafouina le toe faʻaleleia o le tagata ma le TWRP

O le laasaga muamua o le faʻapipiʻiina lea o le faʻaleleia masani O lenei togafitiga e mafai ona mafai ma le fesoasoani a se faʻapipiʻi faapitoa.

  1. Matou te faafouina le masini MIUI i le lomiga lata mai poʻo le faʻatulagaina o le OS fou e fausia e tusa ai ma se tasi o faʻamatalaga o loʻo i luga i le tusiga.
  2. Faʻamau i luga le upega tafaʻilagi o loʻo aofia ai le TWRP image ma le faila faila e faʻafeiloaʻi ai i le vaega o le Redmi 2 e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga i lalo ma tuʻuina.

    Faʻafouina TeamWin Faʻafouina (TWRP) mo Xiaomi Redmi 2

  3. Suʻe le masini i "FASTBOOT" ma faʻafesoʻotaʻi i le PC.

  4. Faʻatoʻa le faila faila "Flash-TWRP.bat"

  5. Matou te faatali mo le valaaulia e taomi soo se ki e amata ai le faagasologa o le pueina o le image TWRP i le vaega tutusa o le manatua ma faatino le gaioiga, o lona uiga, ia tata i luga soo se faamau i luga o le komepiuta.

  6. O le faagasologa o le toe tusia o le vaega e toe faʻaleleia ai, e faia ni nai sekone,

    Ma o le a toe faʻafou le telefoni i le TWRP faʻapopetope i le maeʻa o le suiga o le ata i le mafaufau.

  7. Matou te filifilia le atinaʻe gagana Rusia e ala i le valaʻau i le lisi o faʻafanua e faʻaaoga ai le ki "Filifili Gagana"ona faʻagaoioi lea o le ki "Faataga le Suiga".
  8. Faʻafouina le toe faʻaleleia masani o le TWRP e faʻaaoga!

Laasaga 2: Faʻatuina MIU Localized

O le manumalo i le tautinoga a le toatele o tagata e umia Xiaomi, o le mea e taʻua o le "faaliliu" firmware mai tulafono eseese o le localization e faigofie ona faʻaogaina e le TWRP, na maua mai o se taunuuga o le laasaga muamua.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

E mafai ona e filifilia se oloa mai so o se galuega e ala i le siiina mai o pusa mai punaoa a le aufaʻutaʻo aloaia e faʻaaoga ai sootaga mai se tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi. Soʻo se fesuiaiga o MIUI faʻapipiʻiina e ala i le faʻaleleia o aganuʻu e faʻaaoga ai faʻamatalaga lautele o loʻo faamatalaina i lalo

Faitau atili: Faʻamaumauga o le MIUI Localized

O se taunuuga o laasaga nei, matou te faʻapipiʻi se fofo mai le poloaiga MIUI Lusia. Lisi le afifi na ofoina mo le faʻapipiʻiina i le fesoʻotaʻiga i lalo. O le faʻailoga lenei o le MIUI 9 mo le telefoni o loʻo fesiligia.

Download MIUI 9 mai MIUI Rusia mo Xiaomi Redmi 2

  1. Matou te tuʻuina le pusa faʻatasi ma le MIUI faʻapipiʻi i luga o le kalama o le masini.

  2. Toe fai i le TWRP, fai se faʻamaumauga o le faʻaogaina o le faʻaoga faʻaaogaina le filifiliga "Lagolago".

    I le teuina o saula, filifili "Micro SDCArd", talu ai o faʻamatalaga uma mai le mafaufau loloto o le telefoni o le a faʻamutaina i le taimi o le faʻagasologa faʻapitoa!