BatteryCare 0.9.31

O le ola o le batini ua faʻaogaina i le komepiuta e faʻapipiʻi ona o se fuafuaga faʻavae lelei. O le auala pito sili ona faigofie e faia ai lenei mea e ala i le faʻaaogaina o polokalame faʻapitoa. BatteryCare o se tasi o sui o le masini komepiuta mo le faʻavasegaina o pona komepiuta. E oo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona pulea, talu ai e le manaʻomia se malamalama faaopoopo poʻo ni tomai.

Faaali atu Faamatalaga Aoao

E pei o soʻo se polokalame talitutusa, o le BatteryCare e iai se isi faamalama ma le mataʻituina o nisi o punaʻoa ma tulaga o le maa. Lenei, o laina talafeagai o le a faʻaalia ai meafaigaluega na faʻaaogaina, o le fua faʻatatau o le ola faʻanatura, le maualuga o le tau ma le tau o galuega. I le pito i lalo, ua faʻaalia le vevela o le PPU ma le diskasi.

Faamatalaga Faaopopo o le Batila

I le faaopoopo atu i faʻamatalaga lautele, ua faʻaalia e BatteryCare nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i le masini faʻapipiʻiina. Matou te fautua atu e te faitau i faailoilo aʻo leʻi faʻavasega. O loʻo faʻaalia ai le gafatia faʻatauina, totogi maualuga, tau o loʻo iai, mana, voltage, laei ma le faʻamalologa. Lalo o le aso o le faʻasalaga mulimuli ma le numera atoa o faiga na faʻatinoina.

Polokalame polokalama autu

I le vaega muamua o le faamalama o le BatteryCare, o le tagata e faʻaaogaina na te faʻataunuʻuina ni taʻiala patino mo ia lava, ina ia mafai ai ona maualuga le faʻamalosia o le faʻaogaina o le polokalama. Lalo o loʻo i ai le tele o faʻasologa aoga e mafai ai e oe ona tuʻu le tumau tauʻaunaga taugata, tape le itu i le taimi o le faʻaaogaina o le komepiuta, fuafua le taimi i le totogi atoa poʻo le moe faʻafuaseʻi.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O nisi taimi e tatau i le polokalama ona logoina le tagata e faaaogaina le vevela e sili atu poo le manaʻomia mo le faʻavasega. O nei ma isi faʻamatalaga faʻamatalaga mo le tagata faʻaaoga o loʻo fautuaina i totonu o le vaega "Faasilasilaga". Ina ia maua faʻamatalaga, aua nei tape le BatteryCare, ae ia faʻaitiitiina le polokalama i le fata.

Fuafuaga o le mana

O le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo i ai se mea e fausia ai totonu o le eletise. Ae ui i lea, mo nisi tagata faʻaaoga e le lelei le galue pe o le aʻafiaga o le faatulagaina o tulaga eseʻese e masani lava e le maitauina. I lenei tulaga, matou te fautuaina le faatuina o se fuafuaga a le tagata lava ia mo le eletise mai le upega tafailagi ma le pati i totonu o le polokalama o loʻo fesiligia. O le folasia o loʻo faia i le vaega tutusa o le faamalama o faatulagaga.

Filifiliga sili atu

O le vaega mulimuli i le faamalama o le BatteryCare o le faatulagaina lea o isi filifiliga. E mafai ona e siaki le atigipusa i autafa o le mea e fetaui i ai ina ia mafai ai ona faʻaauau pea le polokalama e fai ma sui o le pule. O le afi eletise o loʻo natia vave ma ua faʻamaonia fuainumera.

Galue i le fata

E le manaʻomia le tapeina o le polokalama, talu ai e te le mauaina ni faʻamatalaga i lenei auala, ma o le a le faia le faʻavasega. E sili le faʻaitiitia o le BatteryCare i le fata. O iina e le masani ona faʻaaogaina punaoa, ae o loʻo faaauau pea ona galue malosi. Faʻamatalaga mai le fata, e mafai ona e alu i le malosiaga, filifiliga o fuafuaga, tulaga ma tatala le tele-size version.

Mama

  • E avanoa saoloto;
  • Atiga Fully Russified;
  • Faʻamau faʻapitoaina o maa;
  • Faʻamatalaga e uiga i mea taua.

Faʻafitauli

I le taimi o le iloiloga a BatteryCare, e leai ni faaletonu na maua.

I luga, ua matou iloiloina auiliiliga le polokalama mo le puleaina o le BatteryCare laptop komepiuta. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e lelei tele lana galuega, fetaui ma soʻo se masini, e faigofie ona faʻaaoga, ma fesoasoani e faʻamautinoa galuega faʻatino.

Tikiake BatteryCare mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame Faʻataʻitaʻa o Battery Pona Faʻamatalaga mo Fesoʻotaʻiga ma iTunes e faʻaaoga ai faʻamatalaga puʻe Logitech faʻasologa Lisi o le masini

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le BatteryCare e tuʻuina atu ai i tagata pona komepiuta meafaigaluega uma ma galuega e mataʻituina ma faʻamaonia ai se masini faʻapipiʻiina. O le faʻatulagaina o se fuafuaga faʻaletagata e fesoasoani i le faʻaleleia o le mea faigaluega.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Filipe Lourenço
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.9.31