Faʻamatalaga Faʻamatalaga 12.9.3

Winamp o se tagata taʻalo telefoni feaveaʻi masani e masani ona faʻaaoga e avea ma se isi mea i le Windows system media player.

Winamp ua manumalo i le toatele o le au soo ona o lona maualuga o galuega tauave ma le lautele o ana aganuu. I se tasi taimi, o lenei polokalama na faʻasaʻolotoina ai le tele o filifiliga mo le ata vaaia, o le "peʻa", lea e mafai e tagata taʻitasi taʻitasi ona faʻamaonia ai vaega taʻitasi o la latou polokalama faʻapipiʻiina. E toetoe lava 20 tausaga talu mai le aso tuʻufaʻatasia o le uluai lomiga o le polokalama, ae o Winamp o loʻo lauiloa pea. Ua faʻapipiʻiina e le gata i luga o komepiuta a le tagata lava ia, ae faʻaaoga foi i masini e faʻaaoga ai Android.

Seʻio tatou vaʻai pe o le a le mealilo o le lauiloa o lenei tusi talosaga, aʻo ia suʻesuʻeina ana galuega autu.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faalogologo i musika i luga o le komepiuta

Faʻasalalauga faʻatulagaina

O le mamanu mataʻutia, ma le le lelei mo le 20 tausaga, e mafai ona suia i le "Modern" poʻo le "Bento", ma mulimuli ane o le a sili atu le faʻalelei o le atinaʻe. O le mamanu filifilia e mafai ona faʻasalalau atili e ala i le filifilia o le lanu ma fetuunai le faʻaaliga i luga o le lau. Isi autu (paʻu) e mafai ona sii mai luga ole Initaneti.

Faletusi o faʻasalalauga

O le falefaitautusi o le aufaasālalau o se faʻamaumauga o faila o le aufaasālalau lea e manaʻo le tagata e fia vave ona maua. E le gata o musika, ae o tifaga foi ma isi vitio. E mafai ona e fatuina se lisi i le faletusi, faʻasaʻo, faaopoopo ma faʻamalo faila, faʻasolo i numera eseese. I le faʻaaogaina o le potutusi o le aufaasālalau e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i se telefoni po o se laupapa O le talafaasolopito o le faletusi o loʻo atagia mai ai galuega na faʻatinoina i le tagata taalo.

Lisi o le lisi

O lisi o lisi na faia i totonu o le faletusi o loʻo faʻaalia i le pule, lea ua setiina ai le seti o le toe faafoi, ma o faila musika e faaopoopo pe tape. O le faasologa o le taina o faila e mafai ona fesuiai pe leai foi. E tele mea e filifilia e le pule mo le filifilia o le mea e manaʻomia. I le taimi nei, i le autu autu o Winamp, toe amata le taʻavale pe taofi, faʻapipiʻi le voluma, faʻaagasolo faʻamalama faaopoopo.

I le kiliki i luga o le ata o le umi o le taʻaloga, e mafai ona e suia le faʻaaliga o le taimi ua mavae i le mea o loʻo totoe ma vice versa.

Toe faafoi vitio

E ala i le faʻagaoioia o le faamalama vitio i Winamp, e mafai ona e matamata i vitio eseese. E leai se mea sili atu i lenei faamalama, e mafai ona e fetuunai le tele mo ia ma filifili se faila mai le faletusi, komipiuta komepiuta poʻo se sootaga mai fafo mai le Initaneti.

Faʻasaʻo

Winamp o loʻo maua le faʻamaʻi, ma o le a fesoasoani e fetuutuunai le taimi manaʻomia. Ae paga lea, e le maua e le polokalama ni faʻataʻitaʻiga mo ituaiga musika eseese, ae mafai e le tagata faʻapipiʻi ona seti ma teu se numera e le faʻatapulaʻa oa latou lava faʻasologa mo le toe faafoi o musika lelei.

Faʻatuina o faila faila

Winamp e mafai ona lagolago e tusa ma le fa o leo ma faila faila faila. I se faamalama faapitoa, e mafai ona e faʻamaonia po o le a le mea o le a taʻalo i le tagata taalo e le mafai. E le gata i lea, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaalia foliga o le faʻamaufaʻailoga mo faila o le aufaasālalau, lea o le a faʻaalia i totonu o komipiuta.

Faatasi ai ma isi vaega o Winamp, e mafai ona e maitau le mafai ona oso i luga le 10 o agai i luma pe agai i tua, agai i tua o le ala i totonu o le 5 sekone, faapea foi ma ola e faateleina ai le faaaogaina o le polokalama.

O lea na matou toe iloilo ai le tagata taaalo leo Winast faigofie ma taʻutaʻua. I le faʻasalaga, e tatau ona faʻaopopo i le lumanaʻi lata mai o le a faʻasaʻolotoina se polokalama fou fou o le polokalama. Sei o tatou aotelega.

Le lelei o Winamp

- Faʻasalalauina saoloto o le polokalame
- Stable galuega i Windows
- Faʻapitoa foliga vaaia
- O se numera tele o faʻatulagaga lagolago, e aofia ai le vitio
- Faʻafeiloaʻi le pule o le lisi o le lisi

Faʻafitauli Leiloloa

- Leai se faʻamatalaga aloaia Rusia (mo komepiuta patino)
- Legacy interface
- O le polokalama e leai ni seti faʻasoasoa faʻasoasoa
- E leai se faʻatulagaina o galuega mo le polokalama

Tikiake Winamp

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Poweroff Clip2net Faʻapipiʻi FastStone Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Winamp o se tasi lea o tagata sili ona talenia ma sili ona aoga le tele o tagata taaalo, lagolago i faʻalogo leo uma, mafai ona taina le vitio.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Nullsoft
Tau: Faʻatau
Toa: 12 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.666.3516