Toe faʻafouina le Windows 7 i fausaga fale

O aso nei o loʻo faʻatulagaina e tagata faisiaina ma le polokalama komepiuta le fausiaina o ituaiga eseese o ata ma tafega. Afai e le o aofia ai tekinolosi faʻamatalaga se vaega taua o lo tatou olaga, o le tusia o nei mamanu e tatau ona faia i luga o se pepa. O le mea e lelei ai, o lenei o nei faatinoga uma o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le masini komepiuta faʻapipiʻiina i le komepiuta a le tagata.

E faigofie lava ona maua se numera tele o faatonu i luga o le Initaneti lea e maua ai le gafatia e fatufatu, faasaʻo ma auina atu algorithmic ma pisinisi sikolasipi. Ae ui i lea, e le faigofie i taimi uma ona iloa pe o le a le faʻamatalaga faapitoa e manaʻomia i se mataupu faapitoa.

Microsoft Visio

E tusa ai ma lona agavaʻa, o le oloa mai ia Microsoft e mafai ona aoga i le au faʻataʻitaʻiga oe na auai i le fausiaina o mamanu eseese mo le silia ma le tasi le tausaga, ma i latou e faʻaaogaina masani e manaʻomia le tusia o se faiga faigofie.

E pei lava o isi polokalame mai le polokalama Microsoft Office, Visio o loʻo i ai uma meafaigaluega talafeagai mo galuega faʻalelei: fatuina, faʻataʻitaʻia, tuufaatasia ma le faʻaleleia o isi meatotino o foliga. Faʻaaogaina ma se suʻesuʻega faʻapitoa o le tino ua uma ona fausia.

Faʻafeiloaʻi Microsoft Visio

Dia

I le vaega lona lua i lenei lisi e saʻo lava Dia, lea e faʻapitoa ai galuega uma e manaʻomia mo le tagata faʻaonapo nei e fausia ai poloka. E le gata i lea, o le faatonu e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, lea e faafaigofieina ai lona faaaogaina mo faamoemoega faaleaoaoga.

O se faletusi tulaga maualuga o fomu ma sootaga, faʻapea foʻi ma tulaga uiga ese e le ofoina mai e tagata faʻaonapo nei - o loʻo faʻatali mo le tagata faʻaaoga pe a ulufale atu i Dia.

Tikiake Dia

Manatua le mafaufau

Afai o loʻo e vaʻavaʻai mo polokalama faʻapipiʻi lea e mafai ai ona e vave ma faigofie ona fausiaina le polokalama talafeagai, o le polokalama Flying Logic o le mea tonu lava lea e te manaʻomia. E leai se faʻalavelave faʻalavelave tele ma se tele o faʻataʻitaʻiga siata ata. Tasi le kiliki - faʻaopoopo se mea fou, le lua - fatuina o se faʻapotopotoga ma isi poloka. E mafai foi ona e tuufaatasia elemene o le polokalame ile vaega.

E le pei o ona sui, o lenei faatonu e le tele se tele o ituaiga eseese ma fesoʻotaʻiga. Ma le isi, e mafai ona faʻaalia atili faʻamatalaga i luga o poloka, e pei ona faʻamatala auiliili i le iloiloga i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Tikialo le Flying Logic

BreezeTree FlowBreeze Software

FlowBreeze e le o se polokalama ese, ae o se vaega tutoʻatasi lea e fesoʻotaʻi atu i le Microsoft Excel, lea e faigofie ai i nisi taimi le atinaʻeina o ata, tafega ma isi faʻamatalaga.

O le mea moni, FlowBriz o le masini komepiuta, e tele lava ina fuafua mo tagata atamamai faʻapolofesa ma e tutusa, o loʻo malamalama lelei i mea faʻapitoa uma o le galuega ma malamalama i mea latou te tuʻuina atu tupe mo. O le a faigata tele mo tagata lautele ona malamalama i le faatonu, ae maise lava le mafaufau ile atinaʻe ile Igilisi.

Tikialo le Flying Logic

Edraw max

E pei o le faatonu muamua, Edraw MAX o se oloa mo tagata lautele ua faʻaaogaina i latou i nei ituaiga o gaoioiga. Ae ui i lea, e le pei FlowBreeze, o se masini komepiuta ma se numera e le mafaitaulia o avanoa.

I le uiga o le laiga ma le faʻatinoga, Edraw e talitutusa lava ma Microsoft Visio. E leitioa a taʻua o ia o le tagata autu o le tauvaga.

Download Edraw MAX

AFCE Algorithm Flowcharts Editor

O lenei faʻataʻitaʻiga o se tasi lea o mea sili ona taatele i totonu o na faʻalauiloaina i lenei tusiga. E mafua mai i le mea moni o lona atiaeina - o se faiaoga masani mai Rusia - ua matua lafoaia le atinae. Ae o lana oloa o loo i ai pea i nisi manaoga i le asō, aua e sili mo soo se tamaititi aoga poʻo se tamaititi aoga o loʻo suʻesuʻeina ia faʻavae o polokalama.

I le faaopoopo atu i lenei mea, o le polokalame e matuai saoloto lava, ma o lona atinaʻe e faapitoa i le gagana Rusia.

Download AFCE Block Diagram Editor

FCEditor

O le manatu o le polokalama FCEditor e matua ese lava mai isi o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga. Muamua, o le galuega e tupu faʻatasi ma ata faʻataʻitaʻi algorithm o loʻo faʻaaogaina lelei i polokalama.

Lona lua, o le FSEdor e faʻapitoa ona ia fausia uma fausaga. E manaʻomia e le tagata faʻapitoa le faʻapipiʻiina o le tulafono tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia i se tasi o gagana faʻatulagaina o loʻo avanoa, ona faʻapipiʻi atu lea o le code na liua i totonu o le polokalame.

Download FCEditor

Faʻailoga

O le mea e leaga ai, o le polokalame BlockShem, na faʻaalia ai le itiiti ifo o mea e maua ai ma tagata aoga. E leai lava se masini o le faagasologa i soo se ituaiga. I BlockCheme, e tatau i le tagata faʻaogaina ona tusia ma le lima ia foliga, ona faʻafefiloi lea. O lenei faʻataʻitaʻiga e sili atu ona avea ma ata, ae le o le mea faitino, ua mamanuina e fatuina fuafuaga.

O le faletusi o fuainumera, o le mea e leaga ai, e matua matitiva i lenei polokalama.

Tikiake BlockShem

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo i ai se tele telefoni feaveaʻi o polokalame faʻapipiʻi mo le fausiaina o tafega. E le gata i lea, o talosaga e eseese e le gata i le numera o galuega tauave - o nisi oi latou o loʻo fautua mai se mataupu faavae autu o le faʻaogaina lea e mafai ona faʻaalia mai analogues. O le mea lea, e faigata ona fautuaina po o le fea faatonu e faʻaaoga - e mafai e tagata uma ona filifili tonu le oloa o loʻo ia manaʻomia.