Matou te o ese mai Odnoklassniki


O se fesuiaiga o le siosiomaga (fesuiaiga o le siosiomaga) o se mea puupuu e faasino i se mea i totonu o le polokalama. I le faʻaaogaina o ia faʻapuupuuga, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fatuina auala lautele mo faʻamatalaga o le a taufetuli i luga o soʻo se PC, e tusa lava pe o igoa o tagata e faʻaaoga ma isi mea.

Vaaia suiga o le siosiomaga

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i suiga o loʻo iai i totonu o le polokalama. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le komepiuta komepiuta i luga o le komepiuta ma le kulimi taumatau ma filifili le mea tutusa.

Alu i "Filifiliga Maualuga".

I le matala tatala ma le lisi "Avanoa" Kiliki le ki o lo o faʻaalia i le ata sikeri i lalo.

O iinei tatou te iloa ai poloka e lua. Muamua o loʻo i ai faʻagata faʻaoga, ma le faiga lona lua.

Afai e te manaʻo e matamata i le lisi atoa, tamoe "Poloaiga Poloaiga" e avea ma sui o le pule ma faatino le poloaiga (ulufale ma kiliki UI).

seti>% homepath% desktop set.txt

Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatala le "Poloaiga Lisi" i le Windows 10

O se faila e iai le igoa o le a faʻaalia ile luga o le komepiuta. "set.txt"lea o le a lisiina ai suiga uma o le siosiomaga i totonu o le polokalama.

O nei mea uma e mafai ona faʻaaogaina i le faʻamafanafana poʻo tusitusiga e faʻalauiloa ai polokalama poʻo le sailiga mo mea e ala i le ufiufiina o le igoa i le pasene faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le poloaiga i luga nai lo le ala

C: Tagata faaaoga Username

matou faʻaaoga

% homepath%

Faʻamatalaga: mataupu pe a le tusia ni fesuiaiga e le taua. Ala = ala = PATH

PATH ma PATHEXT taugata

Afai e manino mea uma i fesuiaiga masani (tasi le fesoʻotaʻiga e tasi le tau), ona vaelua lea o nei mea. I le suʻesuʻega vavalalata, e mafai ona vaʻaia latou te faʻaoga i ni mea faitino i le taimi e tasi. Sei o tatou vaai pe faapefea ona aoga lenei mea.

"TAMA" e mafai ai e oe ona taʻavale faila ma faʻamaumauga, "pepelo" i ni lisi patino, e aunoa ma le faʻamalamalamaina o le nofoaga saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe ae ulufale "Poloaiga Poloaiga"

explorer.exe

o le faiga o le a suʻe ai le laupepa o loʻo faʻamaonia i le tau fesuiaiga, maua ma faʻalauiloa le polokalama faʻatatau. E mafai ona faʻaaoga lenei mea mo a latou lava fuafuaga i auala e lua:

  • Tuu le faila manaʻomia i totonu o se tasi o faʻamaumauga maoti. E mafai ona maua se lisi atoa e ala i le faailogaina o se fesuiaiga ma le kiliki "Suiga".

  • Fausia lau lava pusa i soo se mea ma faʻapipiʻi le auala i ai. Le faia o lenei mea (pe'ā uma ona e faia le tusi i le disk) "Fausia"ulufale i le tuatusi ma Ok.

    % SYSTEMROOT% fuafua le ala i le faila "Windows" e tusa lava pe o le a le avega.

    Ona kiliki lea Ok i pupuni "Variables o le Siosiomaga" ma "Āiga o Faigaluega".

Atonu e tatau ona e toe amata e faʻaaoga ia faatulagaga. "Saili". E mafai ona vave faia e pei o lenei:

Tatala i luga "Poloaiga Poloaiga" ma tusi se au

Taskill / F / IM explorer.exe

Faʻamau uma ma "Taskbar" o le a mou atu. Ona toe tamoe lea "Saili".

tagata suʻesuʻe

Tasi le isi mea: pe afai e te galue ma "Laina o poloaiga", e tatau foi ona toe amataina, o lona uiga, o le faamafanafanaga o le a le "iloa" ua suia ia tulaga. O le mea lava lea e tasi mo faʻatulagaga lea e te faʻaaoga ai lau tulafono. E mafai foi ona toe toe amata lau komepiuta pe e teu i fafo ma toe ulufale.

O nei faila uma ua tuʻu i totonu "C: Script" o le a mafai ona tatala (faʻataʻa) e ala i le na o le latou igoa e ulufale ai.

"PATHEXT", i le isi itu, e maua ai le avanoa e le faʻamaonia ai le faʻaopoopoga o le faila, pe afai e faʻamalo i ona tulaga taua.

O le taʻiala o le faʻatinoga e pei ona taua i lalo: o le faiga e faʻamaonia ai faʻaopoopoga i le faasologa seia maua le mea tutusa, ma o loʻo faia i totonu o faʻasalalauga ua faʻamaonia i "TAMA".

Fausiaina o suiga o le siosiomaga

E fesuisuiaʻi suiga i le:

  1. Push button "Fausia". E mafai ona faia lenei mea i le vaega o faʻaaogaina ma i totonu o le faiga tasi.

  2. Ulufale le igoa, mo se faʻataʻitaʻiga, "matapiuta". Faamolemole ia matau e le i faʻaaogaina lenei igoa (silasila i lisi).

  3. I totonu o le fanua "Taua" faʻamautinoa le ala i le faʻailoga "Papamaa".

    C: Tagata faaaoga Username Desktop

  4. Toto Ok. Toe fai lenei taga i matala uma (silasila i luga).

  5. Toe amata "Saili" ma le faʻamafanafana poʻo le tele o le polokalama.
  6. Ua faia, se fesuiaiga fou ua uma ona fatuina, e mafai ona e vaai i ai i le lisi talafeagai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, seʻi o tatou suia le poloaiga na matou faʻaaoga e maua ai le lisi (o le mea muamua i le tusiga). Ia, nai lo le

seti>% homepath% desktop set.txt

na o le manaʻomia e ulufale

seti>% desktop% set.txt

Faaiuga

O le faʻaaogaina o fesuiaiga o le siosiomaga e mafai ona faʻaalu lelei ai le taimi e tusi ai tusitusiga pe fegalegaleai ai ma le masini polokalama. O le isi avanoa o le faʻaaogaina lea o le tulafono. Ia manatua o fesuiaiga ua e fatuina e le o luga o isi komepiuta, ma o tusitusiga (tusitusiga, talosaga) o le a le aoga ma lo latou faaaogaina, o lea la e tatau ona e logo atu ia te ia e uiga i lea mea ma ofo atu e fatuina le elemene tutusa i lau polokalama. .