Faʻamaumauga aloaia a le Analogs ICQ

I le faaopoopo atu i faila o se vaega tuusaʻo o soʻo se polokalama ma le polokalama faʻaogaina, latou te manaʻomia foi faila lē tumau e aofia ai faʻamatalaga faʻatinoga. O nei faila e fai ma faila faila, faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega, faʻataʻitaʻiga sikolasipi, faʻasalalau pepa, faʻaleleia o faila, poʻo le teuina o faʻamaumauga. Ae o nei faila e le o fatuina i se tulaga aliae mai i luga o le masini komepiuta atoa, o loʻo i ai se nofoaga vavalalata mo latou.

O nei faila e itiiti lava le vavalalata; e masani lava ona latou le toe aoga i le taimi lava e uma ai le polokalama faʻamaonia, faʻamaeʻa se taimi e faʻaaogā ai tagata, poʻo le toe faʻafouina o le faiga faʻaoga. O loʻo faʻapipiʻi i totonu o se faʻapitoa faapitoa e igoa o le Temp, o loʻo nofo ai i se nofoaga aoga i le masini masini. Ae ui i lea, o Windows e faigofie ona maua lenei avanoa i auala eseese.

Tatala le Vaepala i le Windows 7

E lua ituaiga o laupepa i faila le tumau. O le vaega muamua e patino lava i tagata faʻaoga i luga o le komepiuta, o le lona lua o loʻo faʻaaoga e le faiga faʻaogaina lava ia. O faila o loʻo i ai ma tutusa, ae tele lava ina oʻo mai eseese, aua o le faamoemoega o ia mea e ese lava.

Atonu ei ai ni faʻamaufaʻailoga mo le avanoa i nei nofoaga - e tatau ona i ai ni aia tatau.

Metotia 1: suʻe le tempode system Temp in Explorer

  1. I luga o le komepiuta, faʻafesoʻotaʻi-lua-kiliki e kiliki "O laʻu komepiuta"Matala Matala matala. I le pusa o le tuatusi i le pito i luga o le faamalama, keneC: Windows Temp(pe na o le kopi ma faapipii), ona kiliki lea "Ulufale mai".
  2. I le taimi lava e maeʻa ai lenei, o le a tatala le resitara talafeagai, lea o le a matou vaʻai ai i faila lē tumau.

Metotia 2: suʻe le faʻasologa o le faʻapipiʻi Temp in Explorer

  1. E tutusa le metotia - i le tuatusi avanoa e tasi e te manaʻomia e faʻaofi i ai:

    C: Users UserName AppData Local Temp

    o fea nai lo le User_Name e tatau ona e faʻaaoga le igoa o le tagata e manaʻomia.

  2. A maeʻa le kilikiina o le ki "Ulufale mai" vave tatala le fafautusi i faila le tumau lea o loʻo manaʻomia nei e se tagata faʻapitoa.

Metotia 3: tatala le tagata faʻaoga Temp template i le faʻaaogaina o le meafaigaluega

  1. I luga o le komepiuta e tatau ona e lolomiina i le taimi e tasi le ki. "Manumalo" ma "R", a maeʻa o le a tatalaina se tamai faamalama i le ulutala Taumafai
  2. I totonu o le pusa i totonu o le input input e te manaʻomia e fai ai le tuatusi% temp%ona oomi lea o le faamau "Lelei".
  3. I le taimi lava e maeʻa ai, o le faamalama o le a tapunia, ma o le matala o le Matalala o le a tatala nai lo lena i le pusa talafeagai.

O le faʻamamaina o faila le tumau o faila e le mafai ona faʻaaoga avanoa i luga o le masini komepiuta. O nisi faila e mafai ona faʻaaoga nei, o le mea lea o le a le vave aveeseina e le polokalama. Fautuaina e aua nei faʻamaonia faila e leʻi oʻo i le 24 tausaga - o le a faʻaitiitia ai le avega faaopoopo i luga o le polokalama ona o le toe fausiaina.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaali atu faila natia ma foliga i le Windows 7