E faʻapefea ona aveese le Windows 8 password

O le fesili pe faʻapefea ona aveese se upega tafailagi i le Windows 8 e lauiloa i tagata faʻaaogaina le polokalama fou fou. Ioe, latou te setiina i le taimi e tasi i ni tulaga se lua: auala e aveese ai le upu faila e ulufale ai i le polokalama ma pe faapefea foi ona aveese le upu moni pe a galo ia te oe.

I lenei faʻatonuga, o le a tatou iloiloina uma ia filifiliga i le taimi e tasi i le faasologa ua lisi atu i luga. I le tulaga lona lua, o le toefaʻamauina o le upega tafailautusi a le Microsoft ma le faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le Windows 8 e faʻamatalaina.

E faʻafefea ona aveese le faʻaupuga pe a e ulufale atu i le Windows 8

I le le mafai, i le Windows 8, e tatau ona e ulufale i se upu fai upu i taimi uma e te alu ai. I le toatele, atonu e foliga mai e le mafaamatalaina ma taua. I lenei tulaga, e le faigata tele le aveesea o le faʻaupuga o le upu faiva ma le isi taimi, pe a uma le toe faʻafouina o le komepiuta, e le tatau ona e ulufale i ai.

Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

  1. Faasolo i luga o le piano ia Windows + R i luga o le komepiuta, o le a matala le Matala Mata.
  2. Ulufale i le poloaiga netplwiz ma kiliki le OK po o le Ulufale ulufale.
  3. Faʻamalo "Manaomia le username and password"
  4. Ulufale le upu faʻamaonia mo le tagata faʻaaoga i le taimi nei (pe afai e te manaʻo e alu i lalo i taimi uma).
  5. Faʻamaonia au faʻaputiga i le Ok button.

O mea uma lava: o le isi taimi e te liliuina ai pe toe toe faʻaogaina ai lau komepiuta, o le a le toe musuia oe mo se upu faila. Ou te matauina afai e te alu i fafo (e aunoa ma le toe toe faʻafoʻiina), pe liliu le lau loka (Windows key + L), ona oʻo mai ai lea o le faʻamalosaga o le motusia.

Faʻafefea ona aveese le upega tafailagi o le Windows 8 (ma le Windows 8.1), pe a galo ia te au

Muamua lava, ia maitauina i le Windows 8 ma le 8.1 e lua ituaiga o faʻamatalaga - i le lotoifale ma le Microsoft LiveID. I lenei tulaga, o le saini i le polokalama e mafai ona faʻatino e faʻaaoga ai se tasi pe faʻaaoga le lona lua. O le motusia o le motala i ni mataupu se lua o le a ese.

Faʻafefea ona toefaʻailogaina le upega tafailautusi a le Microsoft

Afai e te ulu i totonu ma se faʻamatalaga a Microsoft, ie. e pei o lau saini, o lau tuatusi imeli e faʻaaogaina (faʻaalia i luga o le faʻamaufaʻailoga o loʻo i lalo o le igoa) fai mea nei:

  1. Alu mai se komepiuta faigofie ile itulau //account.live.com/password/reset
  2. Ulufale i le E-meli e fetaui ma lau faʻamaumauga ma faailoga i le pusa o loʻo i lalo, kiliki le "Next" button.
  3. I luga o le itulau e sosoo ai, filifili se tasi o aitema: "Faʻamata mai ia te aʻu se faʻasologa o fesoʻotaʻiga" pe afai e te manaʻo e maua se fesoʻotaʻiga e toefaʻai ai lau faʻaulu i lau i-meli, pe "Auina atu se code i laʻu telefoni" pe afai e te manaʻo e lafo le code i le telefoni fesoʻotaʻi . Afai e leai se filifiliga e saʻo mo oe, kiliki i luga o le "E le mafai ona ou faʻaogaina soʻo se tasi o nei filifiliga".
  4. Afai e te filifilia "Auina atu le sootaga e ala i le i-meli", o tuatusi imeli e tofia i lenei tala o le a faʻaalia. A uma ona filifili le mea tonu, o le a tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga e toefaʻailoga ai le faʻaupuga i lenei tuatusi. Alu i le Laasaga 7.
  5. Afai e te filifili "Auina atu le code i le telefoni", e le mafai ona e lafoina se SMS i le tulafono e tatau ona tusia i lalo. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia se leo leo, i le fea itu o le a faʻasalalau le code ile leo. O le iuga o tulafono e tatau ona tusia i lalo. Alu i le Laasaga 7.
  6. Afai o le filifiliga "Leai se tasi o auala e le fetaui" na filifilia, ona sosoo ai lea ma le itulau e sosoo ai o le ae manaʻomia le faʻamaonia o le tuatusi imeli o lau teugatupe, le tuatusi e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ma tuʻuina atu faʻamatalaga uma e te mafaia e uiga ia oe lava - igoa, aso fanau ma soʻo se isi lava, o le a fesoasoani e faʻamaonia ai le umiaina o lau pule. O le fesoasoani lagolago o le a siaki ai faʻamatalaga ua tuʻuina atu ma tuʻuina atu ia te oe se sootaga e toefafafo ai lau faʻaulufalega ile 24 itula.
  7. I le "New Password" field, ulufale i le upu fou. E tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le 8 tagata. Kiliki "Next (Next)".

Pau lava lena. I le taimi nei, ina ia e ulufale i totonu o le Windows 8, e mafai ona e faʻaaogaina le upega tafailagi na e faatoa faatulagaina. Tasi faʻamatalaga: e tatau ona fesoʻotaʻi le komepiuta i le Initaneti. Afai e leai se fesoʻotaiga a le komepiuta i le taimi lava e uma ai, ona faʻaaogaina lea o le upu tuai i luga ma o le ae faʻaogaina isi metotia e toe faʻafoʻi ai.

E faʻapefea ona aveese le faʻaupuga mo le komepiuta i le Windows 8

Mo le faʻaogaina o lenei metotia, o le a e manaʻomia se faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo se puʻe puʻe puʻe i le Windows 8 poʻo le Windows 8.1. E mafai foi ona e faʻaaogaina se pusa faʻaleleia mo lenei faʻamoemoe, lea e mafai ona e fatuina i luga o se isi komepiuta lea e mafai ai ona e maua i le Windows 8 (na o le "Disk Recovery" i le sailiga ma mulimuli i faatonuga). E te faʻaogaina lenei metotia i ou lava tulaga lamatia; e le fautuaina e Microsoft.

  1. Faʻavae mai se tasi o faʻasalalauga o loʻo i luga (silasila pe faʻapefea ona ave le taaʻaleʻa mai se taavale afi, mai le disk - tutusa).
  2. Afai e te manaʻo e filifili se gagana - faia.
  3. Kiliki le sootaga o le "Toe Faʻafoisia o Mea."
  4. Filifili "Suʻega. Toe faaleleia le komipiuta, toe faafoi le komepiuta i lona uluai setete, pe faʻaaoga meafaigaluega faʻaopoopo."
  5. Filifili "Filifiliga Maualuga".
  6. Taumafai le faʻasologa o le poloaiga.
  7. Ulufale i le poloaiga kopi c: faamalama system32 utera.exe c: ma lolomi Ulufale.
  8. Ulufale i le poloaiga kopi c: faamalama system32 cmdexe c: faamalama system32 utera.exe, lolomi Ulufale, faʻamaonia le faila o le faila.
  9. Aveese le USB flash drive poʻo le 'ea, toe amata le komepiuta.
  10. I luga o le mata o le mea e ulufale ai, kiliki i le "Ata faapitoa" icon i le pito i lalo o le tulimanu o le mata. I se isi itu, lolomi le ki Windows + U. O le poloaiga e vave amata.
  11. O lea ia i totonu o le laina o le poloaiga: upega tagata faaaoga le username new_password ma lolomi Ulufale. Afai o le igoa o loʻo taʻua i luga e aofia ai ni nai upu, faʻaaoga ia upusii, mo se faʻataʻitaʻiga le faʻaaogaina o le "Big User" fou.
  12. Katia le musumusuga o le poloaiga ma e teu i totonu i le upu fou fou.

Faʻamatalaga: Afai e te le iloa le igoa ole igoa mo le poloaiga o loʻo i luga, ia na ona e ulufale i le poloaiga upega tagata faʻaoga. O se lisi o igoa uma o tagata e faʻaaogaina e aliali mai. Laʻasaga 8646 pe a faʻaaogaina nei tulafono e faʻaalia ai e le o faʻaogaina e le komepiuta se faʻamatalaga i le lotoifale, ae o le Microsoft account, lea na taʻua i luga.

Se isi mea

O le faia o mea uma o loʻo i luga e aveesea ai le upu faʻamaonia Windows 8 o le a sili atu ona faigofie pe afai e te fatuina se avega avevaʻa ao leʻi oʻo i le toefaʻiina o le upu faila. Faʻatoa ulufale i le mata o le fale i le sailiga mo le "Fausia se fatuga faʻauluina le fatuga" ma fai se taʻavale. Atonu e aoga tele.