Faʻafouina le polokalame Viber i luga o le komipiuta

O nisi taimi i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o ata fou i le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte o loʻo i ai se manaʻoga mo la latou suiga laiti, lea e aofia ai le suia o le tulaga o le suiga. I le avea ai o se vaega o lenei tusiga, o le a tatou talanoa e uiga i metotia mo le foia o le faafitauli, ao le i tuuina atu le ata ma pe a uma ona faaopoopo i luga o le saite, e tusa lava po o le a le aso.

Matou te liliuina se ata o VKontakte

I mea uma e lua o loʻo filifilia i lalo o le iloiloga, e mafai ona e faʻamaeʻaina soo se ata, pe o se ata po o se ata tusi. O tuusaunoaga o tagata taʻavale, graffiti ma faila faʻaopoopo e isi tagata faʻaoga.

Metotia 1: Faaputugatupe tumaoti

O lenei metotia e fetaui lelei mo oe pe afai e te manaʻomia le fesuiaʻiga o le ata aʻo lei tuʻuina atu i le 'upega tafaʻilagi o fesoʻotaʻiga, pe afai e mafai, faʻamaeʻaina ma ave le kopi faʻataʻitaʻia. I lenei tulaga, i tulaga lelei o le fesuiaiga o auala ma le leai o ni tapulaa i le tulaga o le suiga o le ata.

Auaunaga i luga ole laiga

O le filifiliga sili ona faigofie o le lafoina lea o se ata i se tasi o nofoaga faapitoa ma faʻaaoga le galuega rotation. Matou te iloiloina le taimi nei ma le tele o auaunaga i luga o le initaneti i se isi tusitusiga, lea e mafai ona maua i le sootaga i lalo.

Manatua: O nisi punaoa e mafai ai ona e siiina le faila faila saʻo VC e aunoa ma le sii mai i lau komepiuta.

Faitau atili: Faʻafeiloaʻi se ata i le initaneti

Faʻataʻitaʻi Faʻatonu

Afai e le mafai ona e faʻaogaina nei auaunaga i luga o le initaneti, pe e ese mai le liliu mai e te manaʻo e faia fetuunaiga faaopoopo, e mafai ona e faʻaaogaina i tusitala ata. O le sili ona lelei o le Adobe Photoshop, faʻamatalaga ile auala e sui ai le ata lea tatou te ofoina atu e suʻesuʻe ai le sootaga lea.

Faitau atili: Faʻafefea ona fesuiai ma susue ata i Photoshop

Talu ai o Photoshop o se polokalama totogi ma e le faigofie i taimi uma ona faʻaogaina, e mafai ona e suʻeina i mea masani OS OS. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le ata ma filifili "Liliu" faʻalagolago i le tau manaʻomia.

O galuega faʻapitoa e maua ai le faʻataʻitaʻiga ata faʻataʻitaʻiga Paint, faʻatasi i Windows. O lenei mea e faʻaaogaina uma i le tulaga faʻasologa ma le Paint 3D application.

I avanoa lautele o le fesoʻotaiga, e iai foi le tele o faatonu faatonu, e mafai ai ona taunuʻu le taunuʻuga e manaʻomia. E tatau ona totogia atili le auaunaga i le auaunaga a Avatan, e pei ona faʻaalia i le maualuga ma le faigofie o le faʻaaogaina.

Faitau atili: Iloiloga o ata sili ona lelei i le initaneti

O le iʻuga, o le ae maua se ata ua faʻaleleia, lea e te mulimuli ane tuʻuina atu ma le lima i VKontakte.

Faitau atili: Faʻafefea ona lafoina se ata VK

Metotia 2: Meafaigaluega Faʻamau

I luga o le VKontakte e lua fetaulaiga fesoʻotaʻi mo le liliuina o se ata na faʻaopoopoina pe faʻaolaina e oe. E le mafai ona suia faʻamatalaga o tagata faʻatau e tolu tagata faʻamatala. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le suiga e matua tapulaa i le 90 tikeri.

  1. Tatala le 'upega tafailagi fesoʻotaiga lautele ma alu i le ata e te manaʻo e sui. O le ata e mafai ona maua i luga o lau itulau ma totonu o le alalafaga.
  2. A uma ona filifilia se ata, faʻafefe le kio i luga o le sooga. "Sili atu" i luga ole laupepa meafaigaluega. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le avanoa e suia ai le faafetai i le galuega "Aveesea"lē mafai pe a matamata i foliga o se tasi tagata.
  3. Kiliki se tasi o laina. "Liliu" e tusa ai ma au manaʻoga. A maeʻa lena, ona liliu lea o le ata 90 tikeri i le tasi itu poʻo le isi.
  4. Mo le mauaina o se auala faaopoopo e sui ai se ata mai le lisi lava e tasi "Sili atu" filifili "Faʻatonu Tala".
  5. I luga o le meafaigaluega i le itu tauagavale o le mata, kiliki "Liliu"e sui le ata 90 tikeri i se tulaga tumau. Ina ia suia 180 tikeri pe sili atu, e tatau ona e toe faia laasaga na faʻamatalaina.
  6. A maeʻa le faʻasologa o taualumaga, kiliki "Faasaoina".

O lenei mea e faaiʻu ai le faʻatonuga ma matou te faʻamoemoe ua mafai ona e faʻasaʻo le ata pe a manaʻomia.

Faaiuga

O auala na tuʻuina mai e tatou e sili atu nai lo le ausia o le sini. E mafai foʻi ona e fesili mai mo se fesoasoani i faʻamatalaga i lalo o lenei tusiga.