UltraISO 9.7.1.3519


Ina ia mafai ona galue i ata, o le ae manaʻomia le faʻapipiʻiina o masini faʻapitoa i lau komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le UltraISO polokalama e tatalaina ai le tele o avanoa mo tagata faʻapitoa: fatuina o se komepiuta komepiuta, tusia o faʻamatalaga i se 'ie, fausia o se pulou flash USB, ma isi.

O le Ultra ISO atonu o le polokalama pito sili ona lauiloa mo le galulue faatasi ma ata ma faʻaaliga. E mafai ai ona e faia le tele o galuega e fesoʻotaʻi ma CD-media, faʻalauiloa puʻe ma ata.

Lesona: Faʻapefea ona susunuina se ata i se pu i le polokalama UltraISO

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le fufulu puʻe

Faʻavae ata

E masani lava ile lua kiliki e mafai ona e faʻapipiʻiina uma faʻamatalaga o loʻo i luga ole disk e pei o se ata, ina ia mafai ona kopi mulimuli ane i se isi pulou pe faʻalauiloa tuusao e aunoa ma le auai i le avega. O le ata e mafai ona iai i soʻo se faatulagaga o lau filifiliga: ISO, BIN, NRG, MDF / MDS, ISZ poʻo le IMG.

Burn CD image

O lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona tusi se ata CD o iai poʻo se seti faila faigofie i se CD.

Fufulu le ata o le ata

I totonu o lenei vaega o le polokalama, o le faʻasalalauga tufatufaina o le faʻaogaina o le polokalama o loʻo faamaumauina i luga o se masini masini masini komepiuta. O se tasi o vaega pito sili ona lauiloa o le polokalama, lea e maua ai le fausiaina o se taʻaloga afi poʻo se pu.

Tuʻuina o se masini komepiuta

Mo se faʻataʻitaʻiga, oe i ai se ata i lau komepiuta e te manaʻo e tamoe. E mafai lava, e mafai ona e susunuina i le disk, ae o lenei faiga o le a umi se taimi, ma e le o tagata uma o loʻo faʻaaogaina i aso nei. I le faʻaaogaina o le telefoni feaveaʻi o taaloga, e mafai ona e tamoe i ata komepiuta o taʻaloga, ata DVD, polokalama, ma isi mea i luga o se komepiuta.

Ata o le liuaina

O le masani masani o ata - ISO, o se tagatanuu foi lenei polokalame. Afai e te manaʻomia le liua o se ata o loʻo i ai, o le Ultra ISO o le a taulimaina lenei galuega i ni tala se lua.

ISO compression

E masani lava o le ata ISO e mafai ona tele. Ina ia faʻaitiitia le tele o le ata e aunoa ma le aafia ai o mea, o loʻo i ai i le polokalama se galuega faʻafoliga.

Lelei o le UltraISO:

1. Galuega soʻo faʻatasi ma ata pue;

2. Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;

3. Lagolagosua mo faʻapitoa o ata.

Faʻafitauli o le UltraISO:

1. Ua totogi le polokalama, ae ui i lea, ua maua e le tagata faʻapitoa le avanoa e tofotofoina ai e ala i le faʻaaogaina o se kopi e aunoa ma se totogi.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Lesona: Faʻapefea ona fatuina se komepiuta pulou USB flash Windows 7 i le polokalama UltraISO

O le UltraISO o se meafaigaluega malosi lea e sili ona lauiloa i le va o tagata faaaoga i le lalolagi atoa. O lenei polokalama o le a avea ma se fofo sili mo le galulue faatasi ma ata ma le tusiaina o faila i se masini masini feaveaʻi.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o le UltraISO

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

UltraISO: Ata o le Vavalavala Ata i le USB Flash Drive UltraISO: Faʻatulagaina o taʻaloga Faʻafefea ona susunuina se ata i le faila e faʻaaoga ai le UltraISO Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi se ata i le UltraISO

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le UltraISO o se polokalama alualu i luma mo le fatuina, faʻataʻitaʻia ma le liliuina o ata o le disk i le tele o fuainumera. E le gata i lea, o lenei oloa e mafai ai e oe ona fatuina taʻavale.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: EZB Systems, Inc.
Tau: $ 22
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.7.1.3519