Astra S-Nesting 3.0


Atomic SMS o se polokalama na tufatufaina e le AtomPark Software ma fuafua e auina atu le tele o feau SMS.

Faʻasalalau savali

O le polokalama e mafai ai e oe ona auina atu ni savali pupuu i le aufaitalafaga i soo se mea i le lalolagi. E totogi le tautua e tusa ai ma le fuainumera o loʻo iai nei.

Faatasi ai ma le fesoasoani o isi filifiliga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona seti le taimi o le auina atu, vaevae le SMS i ni vaega, faʻamaonia le numera o le telefoni e mataituina le lelei o le lafoina.

Mamanu

Ina ia faatelevaveina le auina atu o feau tutusa i le tele o tagata e mauaina i le polokalama, o loʻo i ai se galuega e mafai ai e oe ona faʻaaoga mamanu. I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina le SMS faʻasaʻoina poʻo le fatuina o se mea fou.

Lauga tusi

O lenei ata e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga - numera o telefoni ma igoa i le lotoifale poʻo luga o le server AtomPark. O le faʻaaogaina o tusi tusitusi e le mafai ai ona e tusia faʻamaumauga ma le lima, ma auina atu SMS i le taimi lava e tasi i se lisi atoa o tagata e mauaina.

Tuusaunoaga

I lenei vaega, e mafai ona e faʻaopopo le aofaʻi o na tagata o loʻo lesitalaina o latou feʻau e le manaʻomia. O lenei faiga e teu ai le taimi i le teuteuina o tusi lauga ma lisi.

Fuainumera Faamauina

O le fuainumera fuainumera e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le meli, le aso na lafoina ai ma le tau atoa. I le pito i lalo o le faamalama o se lisi lea o tagata na mauaina le feau i le taimi o le auina atu ma le faʻatagaina.

Faʻailoa igoa

Atomic Mail SMS auaunaga e maua ai le auaunaga o le auina atu o feʻau e le o taʻua. A e lafoina SMS, e mafai ona e faʻamaonia soʻo se numera o le telefoni poʻo le igoa o le tagata na auina mai.

Tuufaatasia

AtomPark ua ofoina atu i ana tagata faʻatau le faʻaaogaina o se faitotoa SMS lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le auaunaga i totonu o soʻo se upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai se API. E tele auala e faʻaaoga ai le faitotoa:

  • Saunia e HTTP ma HTTPS;
  • I le auina atu o se feʻau faapitoa i le imeli;
  • Faaaogaina o se server SMPP.

Mama

  • Masina mai fafo i soʻo se nofoaga i le lalolagi;
  • Soni faalilolilo;
  • O le i ai o se tagata faʻatulagaina faigofie;
  • O le polokalame o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • E totogi uma auʻaunaga;
  • E na o le 3 SES free mo le suʻega.

Atomic SMS o se polokalama faigofie tele mo le auina atu o savali pupuu i le aufaasalalau i le lalolagi atoa. Faʻafeiloaʻi tulaga ma laʻititi maualalo faia le polokalama o se meafaigaluega lelei mo le maketiina o Initaneti.

Faʻataʻitaʻi kopi o le ePochta SMS

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

atoler mailer Polokalama mo le auina mai o SMS mai se komepiuta SMS-Organizer iSendSMS

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Atomic SMS - se polokalame ua fuafuaina mo le auina atu o SMS i soo se mea i le lalolagi. O le fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma le polokalame e tuʻuina atu ai le faʻasalalauga ma le SMS gateway service, faʻatasi i totonu o soʻo se galuega faatino.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AtomPark Software
Tau: $ 9
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.10