Matou te foia le faafitauli i le leai o se tietiega i Windows


Android smartphones poʻo papalama o se mea faigaluega lelei mo le fatuina o mea o le aufaasālalau, aemaise lava ata ma ata. Ae peitai, mo le sili atu le gaioiga e aunoa ma se PC e le lava. E le gata i lea, mai lea taimi i lea taimi e tatau ai ona fai kopi kopi o mea o loʻo i totonu ole avega i totonu poʻo le kalama. O aso nei o le a matou faʻaalia auala o le faʻafeiloaʻiina o ata mai se telefoni (papa) i se komepiuta.

Faʻafefea ona tuʻuina faila faila i le PC

E tele metotia mo le faʻafeiloaʻiina o ata i se PC: o se fesoʻotaʻiga manino e ala i le telefoni, fesoʻotaiga faʻatekonelosi, teuina o ao ma le Google Photos service. Tatou amata i le faigofie.

Metotia 1: Ata o Google

Suia o le taimi ua le i ai ma ua tapunia nei le auaunaga a Picasa mai le "faalapotopotoga o le lelei". E tusa ai ma le faʻaaogaina e le aufaitau, o le auala sili ona faigofie ma sili ona faigofie e faʻafeiloaʻi ai ata mai se telefoni po o le papaa i se PC.

Faʻaalia Ata Google

  1. O le faʻamalamaina o le talosaga, faʻafesoʻotaʻi le tala o le a lafoina ai ata: o le tala e tatau ona fetaui ma le mea e fesoʻotaʻi ai lau masini Android.
  2. Faatali mo ata ina ia galulue faatasi. I le lē mafai, naʻo ata o loʻo i totonu o laupepa faʻapipiʻi mo ata e sii mai.

    E mafai foi ona e gaoioi ma le lima ia ata po o ata: mo lenei, alu i le tab "O Tusi", tapuni i le itu taumatau, ma pe a amata, tatala le faasee "Amataina ma Faʻatasi".

    E le faigofie ona faʻasalalau faʻasalalauga e le unsynchronized e le ata faʻatautaia i le pito i lalo.
  3. I luga o lau komepiuta, tatala lau mea e sili ona e fiafia iai (mo se faʻataʻitaʻiga, Firefox) ma alu i le //photos.google.com.

    Faʻasinotonu i le tala o loʻo faʻagasolo faatasi ma le 'auʻaunaga.
  4. Kiliki le lisi "Ata". Faʻamalamalama ata e manaʻomia e ala i le kiliki i le ata siaki i le pito i luga.

    A maeʻa ona faʻaalia, kiliki i luga o togi e tolu i le pito i luga.
  5. Kiliki "Download".

    O se faʻailoga e tuʻuina atu ai faʻamaumauga o faila faila e tatala ai lea e mafai ai ona e lafoina ata filifilia i lau komepiuta.

E ui lava i lona faigofie, o lenei metotia ei ai se suiga taua - e tatau ona i ai sau fesoʻotaiga vavave.

Metotia 2: Puipui o le Cloud

O le teuina o le ao ua leva ona faavaeina e le tagata faʻaonaponei nei o komepiuta ma masini feaveaʻi. E aofia ai le Yandex.Disk, Google Drive, OneDrive ma le Dropbox. O le a tatou galulue i luga o ao e ala i faataitaiga a le vaega mulimuli.

  1. Tikia ma faʻapipiʻi le tagataoloa Dropbox mo le komepiuta. Faamolemole ia matau o le faʻaogaina o lenei cloud store, faʻapea foʻi ma le tele o isi, o le ae manaomia le fatuina o se teutusi e te manaʻomia e teu ai i luga o le komepiuta ma le masini feaveaʻi.
  2. Tikiai ma faʻapipiʻi le pepa faʻatagata mo le Android.

    Download Dropbox

  3. I luga o lau telefoni, teu ai i soʻo se faila faila - mo se faʻataʻitaʻiga, ES File Explorer.
  4. Mulimuli i le faʻasologa faʻatasi ma ata. O le nofoaga o lenei pusa e faalagolago ile faatulagaga o mea pueata - o le faaletonu o le faila lea. "DCIM" i le aʻa o le mea e teu i totonu "sdcard".
  5. Long tap e faamatilatila ai ata manaomia. Ona kiliki lea o le faamau "Menu" (tolu vaega i le taumatau pito i luga) ma filifili "Auina atu".
  6. I totonu o le lisi e aliali, saili le mea "Faʻaopoopo i le Dropbox" ma kiliki.
  7. Filifili le faila lea e te manaʻo e fai faila, ma kiliki "Faaopoopo".
  8. A uma ona lafoina ata, alu i le PC. Tatala i luga "O laʻu komepiuta" ma vaai i le itu tauagavale "Fiafia" - e faʻamaonia le vave ona ulufale i le pusa o le Dropbox.

    Kiliki e alu i ai.
  9. A oi ai i le avanoa o le Dropbox, alu i le pusa lea e te tuʻu ai le ata.

  10. E mafai ona e galue ma ata.

Algorithm mo le galulue faatasi ma isi faʻamalama o le ao e leʻo ese mai i le tulaga o le Dropbox. O le metotia, e ui i foliga manino, e matua faigofie lava. Ae ui i lea, e pei o le Google Photos, o se mea le lelei tele o le faalagolago i le Initaneti.

Metotia 3: Potokauta

E tusa ma le 10 tausaga ua mavae, o le fesiitaiga o faila i le Bluetooth sa matua lauiloa lava. O lenei metotia o le a galue nei: o gaioiga uma faʻaonaponei Android o loʻo i ai ni mea faʻapitoa.

  1. Ia mautinoa o lau komepiuta po o le komepiuta ei ai se mea faʻaoga Bluetooth, ma, pe a manaʻomia, faʻapipiʻi avetaavale.
  2. Liliu le Bluetooth i lau komepiuta. Mo le Windows 7, o le algorithm o loʻo mulimuli mai. Alu i "Amata" ma filifili "Lisi Pulea".

    I totonu "Lisi Pulea" kiliki "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".

    I le lisi i le itu tauagavale, filifili "Suiga o mea fetuunai".

    Saili le faʻailoga faʻatasi ai ma le initaneti Bluetooth - e fai ma tulafono, e valaʻau "Fesoʻotaiga Faʻasinomoni Bluetooth". Faʻamalamalama ma kiliki "Liliuina o le masini fesoʻotaʻiga".

    Ua faia, e mafai ona e alu i le laasaga e sosoo ai.

    Tagai foi:
    Faʻalelei le Bluetooth ile Windows 10
    Liliu le Bluetooth i luga o se komepiuta Windows 8

  3. I luga o le telefoni, alu i le faila o le faila (o le a galue le ES Explorer lava), ma toe fai laasaga o loʻo faʻamatalaina i laasaga 4-5 o le Metotia 1, ae filifili i le taimi lenei "Bluetooth".
  4. Afai e tatau ai, ia mafai ona faʻatonu le galuega faʻatonu i luga o le telefoni (papa).

    Faatali mo le masini e fesootai i le PC. Pe a tupu lenei mea - tapuni i le komepiuta ma faʻatali mo le faʻafeiloaʻiga o faʻamaumauga.
  5. A faʻafeiloaʻi faila, e mafai ona maua i le faila o loʻo i luga o le ala "* faʻamaumauga o le faʻapipiʻi / / My Documents / Folders Bluetooth".

O se auala faigofie, ae le talafeagai pe afai e leai se Bluetooth i totonu o le komepiuta.

Metotia 4: Fesoʻotaʻiga Wi-Fi

O se tasi o auala e fesoʻotaʻi ai e ala i le faʻatagaina o le Wi-Fi o le mafai lea ona fatuina se faʻalapotopotoga e mafai ona faʻaaoga e faʻaogaina ai faila o masini faʻapipiʻi (e aunoa ma le manaʻomia e fesoʻotai i le Initaneti). Telefoni Faʻamaumauga i le Lotoifale o le filifiliga pito sili ona faigofie e faʻaaoga ai lenei uiga.

Tikiake le Data Cable Data

  1. Ia mautinoa e fesoʻotaʻi uma le masini Android ma le PC i le Wi-Fi tutusa.
  2. A uma ona tuʻu le talosaga, faʻalauiloa ma alu i le lisi "Komipiuta". Mulimuli i faatonuga o le on-screen ma kiliki le faʻaoga o le ata. "Taaalo" pito i lalo.

    Maua se tuatusi e aofia ai le protocol protocol FTP, IP ma le taulaga.
  3. Alu i le PC. Tatala "O laʻu komepiuta" ma kiliki i le pusa o le tuatusi. Ona ulufale lea i le tuatusi o loʻo faʻaalia i totonu o le polokalama komepiuta Aso Kable ma faʻasalalau "Ulufale mai".
  4. Maua le avanoa i telefoni i luga ole FTP.

    Mo le faʻaogaina o tagata Faʻatonu Faʻatonu Data Cable, o faʻasalalauga ma ata o loʻo vaevaeina i ni vaega eseese. Tatou te manaʻomia "Komepiuta (Teuina o Totonu)", alu i totonu.
  5. Filifili faila talafeagai ma kopi pe ave i latou i soo se tulaga e le saʻo i luga o le komepiuta o le komepiuta.

O se tasi o auala e sili ona faigofie, ae o se mea le lelei tele o le le lava o le gagana Rusia, faʻapea foi le le mafai ona matamata i ata e aunoa ma le sii mai.

Metotia 5: Fesoʻotai i le USB cable

O le auala pito sili ona faigofie, lea, e ui i lea, e le faigofie e pei o luga.

  1. Fesoʻotaʻi le uaea i lau gadget.
  2. Fesoʻotaʻi i le PC.
  3. Faatali seiloga e amanaia le masini - atonu e manaʻomia lou faʻapipiʻi le avetaavale.
  4. Afai o loʻo iai le puleʻaga i le faiga - filifili "Tatala avanoa mo le matamataina o faila".
  5. Afai ua faʻatagaina - alu i "O laʻu komepiuta" ma filifili lau gaioiga i se vaega "Mea taugofie".
  6. Ina ia maua le ata, mulimuli i le ala "Telefoni / DCIM" (po o le Card / DCIM) ma kopi pe faʻanofo le mea e tatau ai.
  7. I le faaiuga o lenei metotia, matou te fai atu e manaʻomia le faʻaaogaina o le uaea tuʻuina atu, ma a maeʻa uma manipulations ona aveese le masini "Taofia Lelei".

I le faaputuputuina, matou te maitauina e tele atu filifiliga faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, lafoina o faila e ala i le i-meli), ae matou te leʻi mafaufau i ai ona o lo latou natura vaivai.