Tofiaina o se Lisi Tausi i le Windows 10

I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i le polokalama Diet & Diary, lea ua fuafua mo taumafa ma le kalori. O loʻo i ai mea uma lava e te manaʻomia, lea atonu e manaʻomia e tagata faʻapipiʻi o loʻo tausisia nisi o taumafataga ma meaʻai paleni. Tatou amata le iloiloga.

Faʻataʻitaʻiga i aso uma

I le lisi "Loto" faamaumauga o taumafataga uma e aina i le aso atoa. O loʻo i ai se fale faʻavae ma meaai masani lava latou, mai i fualaau 'aina ma aano o manufasi, i le tele o mea e leʻo maeʻa ma faʻamago. Afai e te le maua le mea e tatau ai i le lisi, e mafai ona e faʻaopopoina e ala i le lisi talafeagai ma fualaau.

Fausia au oe fua

Faʻaopoopo meaʻai, faʻamaonia le mamafa ma taʻu le fua, mulimuli ane o le a faʻaolaina i le polokalama ma o le a avanoa mo le faʻaaogaina i le faamalama o meaʻai. Diet & Diary e faʻavasegaina ai le aofaiga atoa o vaega uma o le ipu ma faʻaali lenei faʻamatalaga i luga o le lau.

O fua fou fou o loʻo faʻaalia i luga o le laulau, o loʻo taʻu mai ai le aofaʻi o le porotini, gaʻo, gaʻo, vai ma kalori. E talafeagai le faʻaaogaina o le sailiga, pe afai o ipu e tele tele - o le a fesoasoani e maua ai le saʻo.

Faʻamatalaga tuʻufaʻatasia o oloa

O oloa uma e teuina i totonu o le database e aoina i se isi faʻamau. O loʻo faʻaalia i le auala lava e tasi e pei o fua, ma elemene ma calories o loʻo faʻaalia. Faʻaopoopoina se laina fou e faia e ala i le kilikii-saʻo i soo se vaega saoloto o le faamalama. E tatau i le tagata faʻapipiʻi ona faʻamaonia uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i le oloa, ona mafai ai lea ona faʻaaoga i le sauniuniga o se taumafa poʻo se fua.

Malama ma faailoga o aso taitasi BZHU

O nei laulau ma lisi tuufaatasia uma o le a le manaʻomia e aunoa ma lenei galuega, aua e fesoasoani ai i tagata faʻapitoa e nofouta i le tele o meaʻai ma calorie i aso taitasi. Faafetai i le kalena ua fausiaina, e mafai ona fesuiai i le ao ma, mulimuli ane, mataʻituina le meaai mo i latou taitoatasi.

Faʻamāopoopoina faʻamatalaga

Faʻamaumau lau lava Mekasini & Talafaʻasolopito e talatalanoa i luga o le fono ma faʻafesoʻotaʻi ma le nuʻu. E le gata i lea, o le talaaga e maua ai avanoa i le tusi, lea e mafai ona maua e isi tagata faʻaoga. E faia i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia, poʻo le lisi i le polokalama.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Fausia i le gagana Rusia;
  • Atunuʻu faigofie ma faʻaogaina;
  • Le mafai ona fegalegaleai ma le alalafaga.

Faʻafitauli

I le taimi o suʻesuʻega, na maua ai le leai o se meaʻai.

Food & Diary o se polokalama lelei tele lea o le a fetaui ma i latou e 'ai lelei ma mulimuli i meaai faapitoa, pe a taua tele le faitauina o kalori ma le tele o palatini, gaʻo ma meaʻai gaʻo i le aso. Faatasi ai ma le taumafa a isi tagata faaaoga, e mafai e tagata uma ona faamasani i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Tikiake Meaʻai & Tala mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame faʻatupeina o kalori ChiKi Tau tau Fomaʻi Fomai

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Food & Diary o se polokalama e leai se totogi ua fuafuaina e fuafua ai le faʻaogaina o caloric. Faʻatasi ai, e mafai ona e siaki le aofaiga o mea e faʻaaogaina i le taumafataga poʻo le aso.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: DietaDiary
Tau: Faʻatau
Toa: 17 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1.1