E faʻafefea ona toe faʻavasegaina ki i luga o le piano (mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le le faigaluega, tuʻu le galuega)

Le aso lelei!

O le piano o se mea e sili ona leaga, e ui lava o le mea moni o le tele o tagata gaosi oloa latou te tau mai le faitau sefulu afe o keystrokes seia oʻo ina paʻu. Atonu e tupu, ae e masani lava ona sasaa mai i le lauti (poʻo isi meainu), e ulu atu ai se mea (o nisi o otaota), ma naʻo se fale faletusi - e le o se mea e le masani ai le tasi pe lua ki e le galue (poʻo le lelei ma manaʻomia le taʻalo malosi). Le toʻafilemu ?!

Ou te malamalama, e mafai ona e faʻatauina se keyboard fou ma sili atu e toe foi mai i lenei, ae, mo se faataitaiga, masani ona ou faʻaaogaina ma sili atu ona faʻaaogaina i se meafaigaluega faapena, o lea ou te toe suia ai na o se toe mulimuli. E le gata i lea, e faigofie lava ona faʻatau se faʻamalama fou i luga o se komipiuta, ae o se faʻataʻitaʻiga i luga o le komepiuta, e le gata o taugata, e masani lava o se faʻafitauli e maua ai le saʻo ...

I lenei tusiga o le a ou talanoaina ni auala e mafai ai ona e toe faamamafaina ia ki i luga o le piano: mo se faataitaiga, suia le galuega o le le galue i se isi tagata galue; poʻo luga o se mea e seasea faʻaaogaina, faʻatulagaina le filifiliga masani: tatala "laʻu komepiuta" poʻo le calculator. Faʻasilasilaga lelei, sei amata ona tatou malamalama ...

Faʻamanatuina le tasi ki i le isi

Mo le faia o lenei taotoga e te manaʻomia se mea aoga itiiti se tasi - Mapkeyboard.

Mapkeyboard

Faʻapupula: InchWest

E mafai ona e sii mai i luga o le softportal

O se polokalama laitiiti e leai se totogi e mafai ona faʻaopopoina faʻamatalaga i le Windows registry e uiga i le toefaʻailogaina o nisi o ki (poʻo le faʻamalosi foi). O le polokalama e faia suiga i se auala latou te galulue ai i isi uma talosaga; ma le isi, o le MapKeyboard lava ia e le mafai ona toe faʻataʻitaʻia pe aveesea atoa mai se PC! Faʻatonu i totonu o le polokalama e le talafeagai.

Laasaga i le faasologa i totonu Mapkeyboard

1) O le mea muamua e te faia o le suʻeina lea o mea o loʻo teu ai faamaumauga ma faʻatautaia le faila e fai ma pule (ia na o le kiliki i luga ma le kuki saʻo ma filifili le mea talafeagai mai le lisi o tala, faataitaiga i le ataata i lalo).

2) O le isi, fai mea nei:

  • Muamua, faʻatasi ma le kulimi taumatau, e tatau ona e kilikiina le ki lea e te manao e tautau ai se isi (isi) galuega (pe faʻamalo foi, mo se faataitaiga). O le numera 1 i le sikolasipi i lalo;
  • sosoo ai ma le "Toe sui le ki i le"- faʻaaoga le kiotu e faʻamaonia ai le ki o le a paʻu i le kiona na e filifilia i le laasaga muamua (mo se faʻataʻitaʻiga, i loʻu tulaga i le sikikopipiina i lalo - Numpad 0 - o le a faataitai i le" Z "key);
  • i le ala, e faʻamalo ai le ki, ona i ai lea i le lisi filifilia "Toe sui le ki i le"- seti le tau i le ua faʻaleagaina (faaliliuina mai le Igilisi. - faʻafitauli faʻaletonu).

Le faagasologa o le suia o ki (faʻaaogaina)

3) Ina ia faasaoina suiga - kiliki "Faasaoina le Lisi"I le auala, o le komepiuta o le a toe faʻafouina (o nisi taimi e lava e alu ese ai ma toe ulufale atu i le Windows, o le polokalama e otometi lava!).

4) Afai e te manaʻo e toe faʻafoi mea uma e pei o - ia naʻo le toe faʻaaogaina o le aoga ma kiliki le ki -Toefaʻoto le faʻaogaina o le piano".

O le mea moni, ou te mafaufau, ona e malamalama lea i le aoga e aunoa ma le tele o faigata. E leai se mea e sili ona lelei, e faigofie ma faigofie ona faʻaaoga, ma le gata i lea, e lelei le lelei i lomiga fou o Windows (e aofia ai le Windows: 7, 8, 10).

Faʻamau i luga o le ki: faʻalauiloa le calculator, tatala "laʻu komepiuta", fiafia, ma isi.

Malilie e toe faaleleia le piano, ma toe faamanatu atu ki, e le leaga. Ae sili atu le matagofie pe afai e mafai ona e faʻaogaina isi filifiliga i se auala e seasea faʻaaogaina: mo se faʻataʻitaʻiga, kilikiina i luga o le a tatalaina ai tusi talafeagai: se calculator, "laʻu komepiuta", ma isi.

Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se mea itiiti itiiti - Fusi.

-

Fusi

//www.randyrants.com/2011/12/sharpkeys_35/

Fusi - o se aoga multifunctional mo suiga vave ma faigofie i totonu o le aoga o le komepiuta o le komepiuta. Ie E faigofie ona e suia le tuʻufaʻatasia o le tasi ki i le isi: mo se faʻataʻitaʻiga, e te lolomiina le numera "1", ma o le numera "2" o le a teu ai. E matua faigofie lava i mataupu e le o galue ai se faamau, ma e leai se fuafuaga e suia le keyboard. E le gata i lea, e tasi lava le filifiliga faigofie: e mafai ona e faʻatulaga nisi avanoa i luga o ki, mo se faʻataʻitaʻiga, tatala se mea e fiafia i ai poʻo se calculate. Le manaia!

O le aoga e le manaʻomia ona faʻapipiʻi, e le gata i lea, pe a maeʻa faʻalauiloa ma faia ni suiga, e le mafai ona toe amata, o le a aoga mea uma.

-

A maeʻa le faʻaaogaina o le aoga, o le a e vaʻai i se faamalama i le pito i lalo o le ai ai ni nai kulini - kiliki i le "Faaopoopo". I le isi, i le itu tauagavale, filifili le faamau lea e te manaʻo e tuʻuina atu se isi galuega (mo se faʻataʻitaʻiga, na ou filifilia le numera "0"). I le koluma taumatau, filifili le galuega mo lenei faamau - mo se faʻataʻitaʻiga, se isi kulini poʻo se galuega (Ua ou faʻamaonia "App: Calculator" - o lona uiga, le faʻalauiloa o le calculator). A maeʻa lena kiliki "OK".

Ona mafai lea ona e faaopoopoina se galuega mo se isi faamau (i le sikikopuga i lalo, sa ou faaopoopoina se galuega mo le fuainumera "1" - tatala lau komepiuta).

A e toe faʻavasegaina uma ki ma faʻatulaga galuega mo i latou - na o le kiliki i le "Tusi i le resitala" ma toe amata lau komepiuta (atonu e lava le na o le alu i fafo o le Windows ona e toe ulufale ai lea).

A maeʻa ona toe fai - pe a e kiliki i le button na e tuʻuina atu i ai le galuega fou, o le a e vaʻavaʻa pe mafai faapefea ona faʻaumatia! Ioe, na ausia lenei mea ...

PS

I le lautele, o le aoga Fusi sili atu ona lelei nai lo Mapkeyboard. I le isi itu, o le tele o tagata faaaoga o loʻo i ai avanoa faaopoopo.Fusi e le o taimi uma e manaʻomia ai. I se tulaga lautele, filifili mo oe lava le mea e tatau ona faʻaaoga - o le mataupu faavae o la latou galuega e tutusa lava (seʻi vagana ua le otometi le toe faʻafouina o le komepiuta e le SharpKeys - na o le lapatai).

Lelei Lelei!