Auala e faʻaopoopo ai le faʻailoa i le saite


O le Huawei HG532e masini eletise o le modem eletise ma se seti o galuega tauave: fesoʻotaʻiga i se tagata e tuʻuina atu e ala ile telefoni faʻamaonia poʻo laina telefoni, faʻasinomaga i le Initaneti e ala ile Wi-Fi, ma lagolago mo IPTV. I le avea ai o se tulafono, e faigofie lava ona faʻatutuina ia ituaiga o masini, ae o nisi tagata faʻaaoga e iai pea faigata - o lenei tusi lesona ua faʻamoemoe e foia ai nei faafitauli.

Taʻiala faʻavae Huawei HG532e

E tele lava ina tufatufa atu le telefoni i le tele o tufatufaga, ma o le mea lea, e masani lava ona lafoina i lalo o le upega tafailagi a le auʻaunaga i luga ole Initaneti. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e toetoe lava a leai se mea e manaʻomia e fetuunai ai - ia naʻo le ulufale i nisi o vaega mai le konekarate ma ua saunia le modem mo le faʻaaogaina. Ua maeʻa ona tatou mafaufau i mea patino o le setiina o lenei router mo Ukrtelecom, o lea afai e te faʻaogaina le tautua a lenei 'auʻaunaga, o le a fesoasoani le faʻatonuga o loʻo i lalo ia te oe.

Faitau atili: Customize Huawei HG532e latalata i Ukrtelecom

O le faʻamautuina o le masini e iloiloina mo le aufaipisinisi mai Rusia, Belarus ma Kazakhstan e toetoe lava a ese mai le faʻatinoga mai le tusiga o loʻo i luga, ae atonu ei ai ni nuances, lea tatou te faamatalaina i lalo.

O le laasaga sauniuni o le faʻatulagaga e aofia ai le filifilia o le nofoaga o le modem (o le lelei o le inisiua e faalagolago i ai), faʻafesoʻotaʻi le telefoni telefoni poʻo le cable cable provider i le ADSL ma fesoʻotaʻi le masini i se PC poʻo le komepiuta ma se telefoni fesoʻotaʻiga. O vaʻalele ua sainia ma saini lelei ma o loʻo faʻapipiiina i se lanu eseese, o lea e faigata ai ona fenumiai.

O lea e mafai ona e alu tuusao i le seti o laina ole ala.

Initaneti fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti

O le vaega muamua o le faʻatulagaina o le Huawei HG532e o le faʻapipiʻiina lea o le fesoʻotaʻiga i le 'auʻaunaga. Faʻaauau le faasologa o mea nei:

  1. Tatalaina soʻo se Initaneti (e oʻo lava i Internet Explorer ma Microsoft Edge talosaga na fausia i totonu o le Os) o le a faia) ma faʻapipiʻi i le pusa tuatusi192.168.1.1. O le matala o le faʻasalalauga o le a tatalaina i totonu o le faʻaoga fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga. Faʻatagaina faʻamaumauga - upupule.

    Faʻalogo! Mo mamanu, o loʻo sisi i lalo o le "Beltelecom", e ono eseese faʻamaumauga! Faʻasalaga o le a suparadminma o le upu moni o @HuaweiHgw!

  2. I le taimi muamua o le seti, o le a manaʻomia e le polokalama oe ulufale i se upu fou e te ulufale ai. Mafaufau i se tuufaatasiga o le 8-12 mataitusi, sili atu i fuainumera, tusi ma faailoilo faailoga. Afai e le mafai ona e suʻeina saʻo se palakalafa talafeagai, faʻaaoga la matou generator. Mo le faʻaauau, ulu i le code i itu uma e lua ma kiliki "Auina atu".
  3. O le vave seti magic i le alalaupapa ua toetoe lava leai se aoga, kiliki i luga o le sootaga o loʻo i lalo o le poloka o loʻo i totonu e alu ai i le faʻalautele fesoʻotaʻiga lautele.
  4. Muamua, faʻalautele le poloka "Autu"ona kiliki lea o le mea "WAN". I le ogatotonu o loʻo i luga o se lisi o fesoʻotaʻiga ua leva ona iloa i lē o loʻo tuʻuina atu. Kiliki le fesootaiga ma le igoa "INTERNET" poʻo le naʻo le muamua i le lisi e mafai ai ona e faʻaoga i le faʻavae.
  5. Muamua togi le pusa "WAN Connection". Ona faʻafesoʻotaʻi lea i le konekarate ma le kamupani e tuʻuina atu auaunaga - e tatau ona faʻaalia le tau "VPI / VCI"e tatau ona e ulufale i totonu o nofoaga talafeagai.
  6. Ma le isi, faʻaaoga le lisi o le pa'ū. "Ituaiga fesootaiga", lea e filifilia ai le ituaiga o fesoʻotaʻiga manaʻomia. I le tele o tulaga o le "PPPoE".
  7. Mo le ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻamaonia, o le ae manaomia le tusia o faʻamatalaga mo le faatagaga i luga o le 'auʻaunaga a le e tuʻuina atu - e mafai ona maua i totonu o le konekarate ma le tagata e tuʻuina atu. Afai o nisi mafuaaga e misi ai le igoa o le username ma le upega tafailagi, faafesootai le lagolago a le tagata faatau. Ulufale faʻamaumauga i le fanua "Igoa Igoa" ma "Upu". Toe siaki ia mea e ulufale ai ma kiliki le ki. "Auina atu".

Faatali pe a ma le 30 sekone ma siaki pe afai e iai se Initaneti - afai e saʻo le faʻamaumauga, e mafai ona e alu i le upega tafailagi lautele.

Faʻasalalauga Lelei

O le laasaga lona lua o le faʻatulagaga o le setiina o le faʻafesoʻotaʻi wireless E tupu e pei ona taua i lalo.

  1. I le lisi "Autu" faʻapipiʻi i luga o le initaneti i luga o mea "WLAN".
  2. E pei ona i ai i se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, o le filifiliga o le tufatufaina o le Wai-Fay e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le tusi - ia faia lenei mea, siaki le pusa "Enable WLAN".
  3. Lisi o lalo ifo "Faasino Upu a SSID" sili atu le aua nei paʻi. O le atigipusa o loʻo i lalo ifo o loʻo i ai le matafaioi mo le igoa o le fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaiga. E ala i le lē mafai ona fai, e faaigoaina pe a uma le faʻataʻitaʻiga - mo le sili atu le faigofie, e fautuaina e seti se igoa le faʻamaonia.
  4. Le isi, alu i le lisi "Saogalemu"lea e mafai ai ona puipuia pe le atoatoa le saogalemu o fesoʻotaʻiga. Matou te fautuaina le tuua o le filifiliga le aoga - "WPA-PSK".
  5. I le kalafi "Usufono Muamua a le WPA" o le upufaiva lea e te manaʻomia e te ulufale ai e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga. Ulufale i se tuʻufaʻatasiga talafeagai o le 8 mataitusi ma alu i le laasaga e sosoo ai.
  6. Filifiliga "Faʻasalaga WPA" E le gata i lea, e tatau ona tuua i le le mafai - o le feagaiga a AES o le sili atu lea o maliega masani o loʻo maua i lenei router. Ma o le isi numera e taʻua "WPS" sili atu ona manaia. O ia e nafa ma le faʻatagaina o le Wi-Fi faʻamaonia le fesoʻotaʻiga, ona o le mea lea ua pa'ū mai ai le tulaga o le ulufale mai i le initaneti mai le faʻatinoga mo le tuʻuina atu o se masini fou i le fesoʻotaiga. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le WPS ma pe aisea e manaʻomia ai mai mea nei.

    Faitau atili: O le a le WPS i le router

  7. Siaki faʻamaumauga na e ulu atu ma lolomiina "Auina atu".

O le fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga e tatau ona liliuina i totonu o ni nai sekone - e faʻafesoʻotaʻi i ai, faʻaaoga le lisi o fesoʻotaʻiga o le faiga faʻaoga.

IPTV setup

Talu ai na matou taʻua lenei avanoa i le modem Huawei HG532e, matou te manatu e tatau ona faʻamatalaina e uiga i lona faʻatulagaina. Fai mea nei:

  1. Tatala avanoa "Autu" ma "WAN". I le taimi nei saili le fesootaʻiga ma le igoa. "ISI" ma kiliki i luga.
  2. E pei o le initaneti, siaki le pusa "WAN mafai". Taimi "VPI / VCI" - 0/50 faasologa.
  3. I le lisi "Ituaiga fesootaiga" filifili se filifiliga "Alalaupapa". Ona lafo lea o le pusa "Faʻaaliga manino le DHCP" ma faʻaaoga le ki "Auina atu" e faʻaaoga ai le faʻavae seti.

O lea ua sauni le router e galue i le IPTV

O le mea lea, na matou faʻamaeʻaina ai laina modem Huawei HG532e. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻatulagaina o le auala o le mea e faʻaaogaina ai le mafaufau e leai se mea faigata.